Inge jobb

Blev inte att jobba idag heller för mig. Har fortfarande så ont i halsen så jag tänkte att det nog är bäst att jag först blir helt frisk innan jag börjar jobba igen. Fast det är inte heller så smart iofs... ja, får se om jag ringer posten och säger att jag kan jobba imorrn trots allt. Man vet ju inte när man får jobba så det är väl bäst att passa på när man väl får eller hur? Dock skämmigt att ringa och kraxa fram: "jag är frisk", men det ordnar sig nog.
Ni ska jag sova bort halsontet! Hejsvejs

Makes people talk

Jag har tappat rösten. För första gången i mitt liv. Boooring! Jag som älskar att prata. Fast halsontet har försvunnit, det är väl huvudsaken :)
Sitter och dricker tekopp efter tekopp. GOTT! Och äter läkerol såklart!
Roligt om posten ringer imorgonbitti och vill att jag ska jobba. Måste typ viska "jatack" hahaahaha.

Jag är sjuk.

Vad mer kan man säga? Jag är sjuk på min älsklings födelsedagsfest. Har längtat i flera veckor efter att få festa, men jag är sjuk!
Jag sprängs.


Bra låt



Missy Higgins - Where I stood

Jobbig helg..

Den här helgen var allt annat än lugn. Var inte ett dugg utvilad igår när jag skulle till jobbet.
Fredag: Jag och Ida bakade typ till halv 1 på natten.. jobbigt
Lördag: Lite städning och sånt på dan, sen bilträff och sen spontanfest med utgång tillochmed. KOmmer inte ihåg senast jag gick ut så det var ju ganska trevligt.. men jobbigt :P
Söndag: Förlovningsfika. Värsta vuxet... och jobbigt! Ta fram fika, ta bort fika, ta fram, ta bort. Hela dagen. Men man fick ju presenter så det var ändå värt det :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig och se om huvudvärken (som jag har haft hela dagen) kan ge med sig.