AJ!

sitter här och sprängs.
för det första för att det är skitbra väder och jag har ont som fan i huvudet, så jag kan inte gå ut och gå. egentligen kan jag inte sitta vid datorn heller, men jag får fan liggsår av att ligga i sängen och kolla in i väggen hela tiden.
för det andra så ligger det ute tre lägenheter på annelund just nu men vi har för lite poäng för att få nån.
och för det tredje för att vi har kladdkaka i kylen och jag kommer snart gå och äta av den fast jag blir ännu fetare då.

livet är pain ibland.

onyttig

man kan nog inte bli mer onyttig än vad jag varit i helgen. fyyy, jag spyr av mig själv för att jag har käkat så mycket. men ny vecka, nya tag :P var ute och gick för ett tag sen och nu ska jag snart gå in till stan. behöver nå nya kläder nu när man fått lön :)
step sen någon?

insnöade

HJÄLP! vi är insnöade!

image59

storm

gillar inte att det snöar och blåser så här mycket ute. det knarrar och så i hela lägenheten! också måste jag ha alla dörrar stängda, för annars slår dörrarna igen typ. SCARY!?
nu ska jag trösta mig själv med att se senaste one tree hill-avsnittet.

tankar

alltså helt seriöst tror jag att jag är en av världens mest sämta personer. jag är en sån där person som tänker och tänker på hur mycket saker jag ska göra, men jag gör verkligen ingenting av det!
jag blir så jävla arg på mig själv för jag tror att jag skulle må jävligt mycket bättre av att göra vissa saker. men ändå gör jag det inte.
jag blir så arg på mig själv att jag bara vill gråta.

underbar dag

perfekt dag för promenad.. och jag höll på att strunta i det för att det var så kallt. det var inte för kallt. det var underbart!


image58

JIPPIE!

vi är på väg mot ljusare tider!
idag när jag gick hem från jobbet var det inte ens mörkt ute! jag är överlyckligt! snart är det ljust ute jämt igen! :)

image29

tisdag.. söndag

idag är en sån där dag som man önskar att det var söndag. jag vet, söndagar är typ veckans värsta dag. men ändå... jag önskar att det vore söndag idag.
om det vore söndag idag skulle jag bestämma att jag och thomas skulle ut och gå (och han skulle inte klaga nå :P). kanske tillochmed fara till svensbyn och gå ut ochgå. ta med sig lite varm choklad och mackor och göra upp en eld nånstans.
det är perfekt söndagsväder! men vad är det för dag? TISDAG!?ååååh

jag är konstig

imorse vaknade jag 7.25 och var överlycklig för att posten inte hade ringt och frågat om jag kunde komma och jobba. sen låg jag där i sängen och tänkte: "fasen vad skönt det kommer vara att somna om och sova typ hela dagen". men vad händer? jo, jag kan inte somna om. istället börjar jag gråta. är det nå seriöst fel på mig? ligger i sängen i nästan en timme och försöker sova (vilket inte är så lätt när man gråter). sen ringer posten nån gång efter 8 och säger att dom behöver mig på jobbet iaf. jag tackar ja, ställer mig upp för att klä på mig. blir alldeles yr och börjar må dåligt som fan (skakis och så.. nästan som när man är bakis), så jag börjar gråta ännu mer. ville verkligen inte fara på jobbet och springa i trappor när jag mådde så dåligt.. men lite försent för att ringa och säga att jag var sjuk.

men nu har jag klarat mig igenom över halva arbetsdagen.. mår fortfarande dåligt, men jag gråter inte iaf.

hittade en till bra låt på mp3n igår:

thailand

låg nyss i sängen och lyssnade på lite musik. märkte att jag inte bytt ut nå låtar på mp3n sen vi var i thailand. det är läskigt hur mycket jag längtar tillbaka! speciellt när jag hörde låten som är här nedanför. fick tillbaka känslan av att ligga där på stranden. ÅÅÅH jag vill tillbaka NU!


party party

är trött som en soldat som vandrat i öknen i tjugofyra dygn och jag hinner inte vila nå. har just kommit hem från jobbet + diverse ärenden och jag måste direkt hoppa i duschen för att hinna med allt.
det kommer säkert bli en rolig kväll hursomhelst!
SKÅÅÅL!!

image57

verkligen 17 januari?

alltså... jag önskar att gud (eller vem det nu är som bestämmer vädret) kan bestämma sig för om det ska vara vinter eller vår! Jag blir så grymt sur när vädret inte kan bestämma sig. Ena dagen är det typ -12 och nästa är det +4. Det är ju jättelätt att veta vad man ska ha för kläder när man går till jobbet. PAIN!
För att fortsätta prata om vädret (är jag typ världens mest ointressanta person som pratar om vädret jämt?), så har det regnat hela dagen. REGNAT den 17 januari!? Det ska ju vara snö den här tiden på året.
HAHAHA, på tal om snö. Hörde att Pite havsbad har typ 400 fransmän hos sig och dom skulle ut och köra skoter imorrn. Är det inte lite ironiskt? Dom kommer till Piteå och tror att det ska vara massa snö så att dom ska få åka skoter (dom tror säkert att snö känns som grädde också) också är det INGE snö. eller jo lite snö är det ju, så dom borde ju vid det här laget ha fattat hur snö känns, men dom kan då absolut inte åka skoter.

Åh, kan det inte vara sommar igen!?

image56

jag hatar halka

FYYY vad jag hatar att det är så jävla halkigt ute! imorse när jag gick till jobbet hade jag fan lust att lägga mig ner på vägen och invänta sandbilen. vägen såg seriöst ut precis som en isbana typ. fast det bara är typ 400 meter till jobbet så var jag helt DÖD i benen bara för att jag var tvungen att stapla omkring där på isen som en gammal tant som har glömt rullatorn hemma.
jag vill att vägen ska se ut så här igen:

image55

IDA OCH KAJSA: i helgen är det fest och vi ska sjunga "glory" och "en enkel sång" hela kvällen, så ni måste komma!



hard work

måndagar är alltid lika trevliga. imorse vaknade jag klockan 7 av mig själv och tänkte: "nu kommer säkert posten ringa när som helst..". 4 minuter senare ringer telefonen.
men det är bra att jag får jobba för jag behöver verkligen pengarna. blir jobb imorrn också iaf.

ingen som vill träna med mig idag. blir att gå ut och gå istället det. hoppas thomas följer mig. annars blir jag säkert uppeldad av dom där pyromanerna som härjar i piteå.
hejssvejs

nice kväll

grymt kul kväll igår. att jag var så bra på att sjunga visste jag inte! :P dock har jag så jävla ont i halsen idag. eller jag har faktiskt ont överallt efter att jag trillade igår och slog skallen och axeln typ. SÄMST.
idag har varit en grymt seg dag däremot. vill bara gå och lägga mig. men till och med det är jobbigt.

steel

fasen vad inte bra idé det är att gå ut och gå när det är sånt här väder. såklart märkte jag inte att det var halkigt förrän jag hade gått en tredjedel av sträckan (eftersom att personerna som sandat endast har sandat den första tredjedelen på min runda) och då kändes det lite jobbigt att vända om.
nu är jag iaf helt slut i benen fast jag bara gått en promenad på 50 minuter. spinningen igår kan ju i och för sig och medföra lite benvärk. och helt slut i axlarna är jag också sen coren igår. ååh, jag är verkligen otränad nuförtiden.
har nyss käkat frukost och nu hade jag tänkt hoppa i duschen (eller inte bokstavligt talat hoppa, för då halkar jag säkert och stukar mest troligt foten och då kan jag inte bowla imorrn), och sen ska jag lägga mig och fortsätta läsa på min superspännande stieg larsson bok.
ha en bra fredag!

one tree hill

har suttit och sett dom nya avsnitten av one tree hill. GRYMT BRA! ville aldrig att dom skulle ta slut. längtar tills nästa onsdag när det kommer ett till.

för övrigt så håller dom fortfarande på med det där som lever om så förbannat.

DÖDA

just nu har jag en stark vilja att döda nån. och inte vem som helst utan den JÄVELN som har hållt på i trappuppgången med nå jävla skit som lever om så att man OKRYDDAT får ont i öronen. ÅÅÅH jag sprängs. min första lediga dag på hur länge som helst och jag vaknar halv 8 av OLJUDET! åååååååh! kan förfan inte ens se tv, för man hör INGENTING!
nu blev det tyst. JIPPPPIEEE!
fan, nu började det igen.
i love my life

pain

kunde inte sova inatt. vaknade typ mitt i natten och kunde inte somna om på flera timmar. när jag väl somnade om ringde thomas väckare typ en halvtimme senare. ännu en halvtimme senare ringer posten.
i love my life.

hursomhelst.. idag ska jag börja vara seriös. ska nog fara på spinning (trots att ingen vill följa!!), typiskt bara att det är massor med bra tv-program idag. TYPISKT att det jääääämt är bra tv-program när man har tänk vara seriös... hrm..

i lilla pite?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1569787.ab

tänk att nåt sånt kan hända här i pite.. och bara några hundra meter från där vi bor! såg branden igår från jobbet. det kom massor med rök från punkthusen. alla på jobbet typ: "det brinner på punkt". och senare på eftermiddagen fick jag höra att han brunnit inne. fast det hela är ganska konstigt. jag ser fram emot att se vad som har hänt. men ändå.. väldigt läskigt...