Ångest

Jahapp, då ska man till tandläkaren om två veckor.

Jippie.

Nu kommer jag inte kunna sova nå på nätterna

Jobb och plättar

Idag jobbade jag alltså. Ringde till Posten igår och berättade att jag var frisk, och visst fick jag komma in och jobba. Det var ju bra! :) Dock har jag så jääkla ont i ryggen nu efter att ha varit inne på jobbet hela dagen. Och det ska jag vara imorrn också. Ska bli skönt att bara lägga sig och slappa imorrn när man kommer hem.. kanske få sig lite massage? ;)
Dock borde jag verkligen ta tag i träningen igen. Eller promenaderna rättare sagt. Egentligen borde jag gå ut och gå NU. Men samtidigt vill jag inte riskera att bli sjuk igen. Väntar nog med promenader till imorgon istället.
Hoppas jag är frisk då

Efter jobbet for jag direkt till Ida för att känna på livet som hennes sambo. Det var nice, maten stod så gott som på bordet när jag kom dit. Plättar! Jag älskar plättar!

Och för att skryta lite måste jag ju berätta att jag igår tog mig an rollen som världens bästa flickvän. Städade hela lägenheten (dammsög och allt!), renbäddade, lagade mat och diskade bort efter maten. Helt själv! Thomas var ju istället så duktig så att han böt till sommardäck. Min duktiga karl.


Tur att man har bra minne

Min älskling är som söt. Han ringde nyss och frågade om vi behöve nånting från Ö&B.
Jag: Jo, vi skulle behöva nå typ sånt där som man tvättar toaletten med...
Thomas: Jaha, sånt ja
Jag: Också typ en diskborste
Thomas: En diskborste?
Jag: Mm..
Thomas: Jaha.. jamen jag får se om jag kommer ihåg allt det..

Annars då?
Efter att ha haft riktigt hög feber i måndags gruvade jag mig för att fara på jobbet igår. Men jag steg upp och for till jobbet ändå. Ingen bra idé. Pallade till klockan 9 när jag for hem och gick och la mig. Sov till klockan 15. När jag vaknade mådde jag lite bättre och hade inte längre nå feber. Och imorse när jag vaknade mådde jag nästan helt bra igen.
Fan så jäkla typsiskt att man ska bli sjuk just den ENDA dagen på typ FOREVER som man får jobba!
Ska nog hursomhelst ringa Posten och berätta att jag är frisk. Hoppas dom blir överlyckliga och säger att jag får fast jobb.

Bakis vs förkyld

Är det inte typiskt att man alltid blir sjuk dagen efter man har festat. Var på långprommis med Sandra tidigare idag, och när jag kom hem kände jag att jag hade ont i halsen och har även blivit värsta snorig och känner mig lite febrig faktiskt.

Det värsta med att bli sjuk dagen efter man har festat är att alla tror att man är bakis.
Jag: Men vadå, man har väl inte ont i halsen om man är bakis?
Alla: Nämen du sjöng väl för mycket bara
Jag: Men vadå, man blir väl inte snorig när man är bakis?
Alla: Nämen du kanske är allergisk mot vin..
Jag: Men vadå, man får väl ändå inte FEBER när man är bakis?
Alla: Men du har ju inte feber.
Jag: Men seriöst! Inte fan har man ont i näsan när man är bakis!
Alla: Nä, men om man springer in i väggen får man det.

Jag vet att jag är klantigast i Piteå.

Lägger in en bild på världens finaste Mira så att alla ska glömma av meningen med det här inlägget. Om det nu verkligen fanns nån mening med det.


Att gå in i väggen..

Gårdagen bjöd på fest. Började i Bodsjön med familjen med påskmiddag och sällskapsspel. Jag vann i Jeopardy (trots att jag nu i efterhand fått höra att Thomas snodde pengar av mig..), fast det var kanske inte så oväntat? :P

Sen vart det utgång på Kalles, redan före 23 var vi ute. Jag, Thomas och Sandra var till en början helt ensamma på dansgolvet.
Och det var då jag gick in i väggen.
Eller snarare sprang.
Bokstavligt talat.

Började blöda näsblod (inte så mycket, men ändå) och började såklart grina. Ja, ont tog det faktiskt. Fast jag var nog lite för full, så jag får väl skylla mig själv.

Idag har jag en storlek större näsa och ett märke som påminner om den traumatiska händelsen.

Men idag blir det fest igen! Ska ta det liiiite lugnare på dansgolvet.
Vi syns där!

Skärtorsdag

Just hemkommen från Bodsjön där det bjöds på grillat och påskägg (med godis). Borde väl egentligen försöka hålla emot nu när jag inte har käkat godis på så länge, och när det dessutom är mitt  i veckan, men det gjorde jag inte. Tryckte i mig alla godisar på bara några minuter. Mår dåligt nu. Måste nog ut och gå senare... när jag har smält maten.

Idag var det alltså jobb som gällde. Fick även veta att jag ska jobba tisdag till veckan, så förhoppningsvis blir det ännu mer.

Imorrn blir det sitta ute om det är bra väder.. kanske få lite färg i blekfejjan. Sen påskmat (=julmat) till middag .
Sen fest!?!?


Fjädrar är inte att leka med

Idag har jag jobbat. Blev inringd imorse, så då var det bara att vakna (trots att man varit vaken i flera timmar under natten eftersom Mira har någon mystisk nattförkylning) och skydna sig till Posten. Fick vara inne idag, vilken var riktigt skönt, fast tråååkigt! Men ändå, två dar under en fyradagarsvecka är ju inte dåligt att jobba. :P

Igår fick Mira se påskfjädrar (??) för första gången. Som vanligt nör hon ser nå för första gången höll hon på att skita ner sig. Men söt var hon.




-Jag är rädd för allt..

Underbart väder!

Shit vilket fint väder det är ute idag! Dock liiite kallt, men det känns ändå att det är vår! :) Jag och Mira var på en promenad tidigare idag och sett satt vi bara i solen och njöt ett bra tag. Sen blev vi bjudna på varsin liten glass av Thomas föräldrar, och det var väl bra för jag var så grymt sugen på glass, och istället för att köpa typ den största glassen dom har på konsum så blev det en mindre.. och gratis dessutom! :)


Kalla-dagar

I helgen har jag och Thomas varit och jobbat som spårvakt på skidtävlingarna som varit på Vallsberget. Det var skitfint väder och vi fick se Charlotte Kalla i närbild. Det var coolt. Dock drömde Thomas om henne natten efter. Är inte det lite konstigt?

Lördagkväll var det fest som gällde. Vart riktigt spontant då jag hade planerat att bara sitta hemma och se nån film och gå och lägga mig tidigt eftersom vi skulle vara på Vallsberget 9 dagen efter. Men trevligt var det iaf. Vart utgång, och där var man till stängning (första gången i mitt liv typ.. vart tog tiden vägen?) och var i säng först kring 02.30 eller nå sånt. Upp 07.45 för att pissbajsa Mira och sen till Vallsan igen.

Posten ringde och sa att jag skulle få jobba på torsdag. Är inte det typiskt? Bara för att det är Skärtorsdag så får man helt plötsligt jobba. Ibland önskar jag att jag kunde tacka nej till jobb, men vad ska vi då betala räkningarna med?

Summering: Helgen har varit helt okej.. har gått rackarns fort, men snart är det ju helg igen. Nu borde jag städa, fast istället kommer jag nog att lägga mig och läsa en bok. Hejsvejs!

Vi spelade NHL och Fifa. När jag spelade Fifa så var jag såklart Inter.
Zlatan gjorde tre mål, men sen missade han en straff i slutet. Tänkte ta ett kort
på han, men jag var så besviken på han efter förlusten så det blev bara kort på NHL.


Thomas blev kär..




Njaa

Då it i vejt.-

Hur gör djur?

OOOOH, en dag får man jobba denna vecka.
Får hoppas det blir mer kring påsk, annars blir det knapert när räkningarna kommer.

Sprängs fortfarande av det lilla man får tillbaka på skatten. Måste Posten vara så förbannat exakt??

Ajja, nu ska jag leka lite med min nya mobil!! :D