Sista gången

Har just varit och lämnat Harry på "gamla" förskolan för sista gången. Jättesorgligt var det! Kan inte ens tänka mig hur det kommer att kännas när jag hämtar honom senare och måste säga hejdå för sista gången till förskolan. Hur ska det gå? Jag vet innerst inne att vi gjort rätt val att byta förskola, men det är ändå så förbaskat sorgligt, helst med tanke på hur bra han trivs där just nu. 
Det positiva med det hela är förstås att jag och Harry tar sommarlov på fredag! Imorgon ska jag till skolan för sista gången den här terminen och Harry ska vara hos farmor och farfar. Sen på fredag, då hoppas vi på riktigt sommarväder så jag och Harry kan ha en superdupermysig första sommarlovsdag! 
 
Förra sommaren

Sömnproblem

Harry har senaste två dagarna haft jättesvårt för att somna. Han får liksom panik när vi går ut ur rummet efter vi har sagt godnatt. I vanliga fall behöver vi ju bara säga godnatt och gå ut ur rummet så somnar han själv. Både igår och kvällen innan slutade med att jag fick lägga mig i hans säng med honom och söva honom så. Helt crazy, har aldrig behövt göra det. Och man märker också att det inte är typ arg/fejk-gråt utan det är verkligen rädd/ledsen-gråt. Kan ju säga att jag inte rekommenderar för gravida kvinnor med foglossning att ligga inklämd i en juniorsäng med en 2-åring. Kände mig inte smidig när jag så tyst som möjligt skulle försöka häva mig upp ur sängen. Hoppas iaf Harrys sömnproblem bara är nån konstig liten fas eller så och att det går över snabbt. :)
 
Är för övrigt lite nere för tillfället, vet inte riktigt vad det är, men ibland känns det bara som att hela världen är emot oss. Men nästa vecka tar jag sommarlov så då ska jag och Harry mysa hemma i tre månader tillsammans. LÄNGTAR! <3

Inte igen!!

Man kan ju bli galen för mindre. Det känns som en dålig jävla parodi. För tredje gången sen i typ september har vi blivit av med railsen på bilen! Senast var för ca 2 månader sen, hann ha på dom i 1,5 månad innan dom blir stulna igen. Så jävla irriterande! Så nu blir det nog att sälja bilen och köpa en som inte har lika mycket "snygga" grejer som folk ska sno hela tiden.. 
 
Annars då.. Harry hade lite feber i går på morgon, så han fick stanna hemma från förskolan. Han blir hemma imorgon också då det tydligen går nån förkylning på förskolan som aldrig försvinner, så de ville att vi skulle ha han hemma en dag extra. Idag har han dock inte haft nå feber eller så, bara lite mer snorig än vanligt. Så Thomas och Harry får vara hemma imorgon medan jag ska göra lite grupparbete :)
 
 

Plötsligt händer det!

Japp, ni ser rätt! Det trodde ni inte va!? Anledningen till det långa uppehållet är helt enkelt att jag inte känt att jag haft tid, och inte har jag haft nå vettigt att skriva heller. Men NU, när jag sitter och skriver på en uppgift som jag fattar NOLL av, då jäklar har jag tid! Och tydligen har jag nå vettigt att skriva också? Jani, vettigt och vettigt vet jag inte, men så länge tiden går från den där tråkiga och svåra uppgiften så är mitt uppdrag slutfört. 
 
Sen försöker jag ta mig själv i nackskinnet! Jag vill ju faktiskt blogga lite, helst nu när jag är gravid. Är så roligt att gå tillbaka och titta hur gravditeten med Harry var så det kan ju vara roligt att ha lite nerskrivet från denna graviditet också. Visst? :) 

Hur som helst, är i vecka 21 nu och tiden har äntligen börjat gå lite fortare. Har en extremt livlig bebis i magen, tio gånger värre än Harry som jag kommer ihåg att jag tyckte rörde sig hela tiden. Den här bebisen, den rör sig HELA tiden.. alltså HELA tiden. Fattar ni? Ibland när jag inte har känt den på typ en timme blir jag nervös... det är sant! Det är verkligen fräsigt. Dessutom kände jag sparkar utanför magen redan i typ vecka 18, något som jag inte gjorde förrän nån gång kring vecka 25 med Harry om jag inte minns fel. 
 
Foglossning fick jag redan i vecka 10 typ och kan inte påstå att det blivit nå bättre, utan snarare värre, med tiden. Min barnmorska tycker att jag ska fara och simma, men my ass att jag får på mig baddräkt eller bikini som jag ser ut nu. Världens största bröst, för att inte snacka om magen! Tänk att jag tyckte jag var stor med Harry... 
 
Jaja, nu har jag uppdaterat er lite, påminn mig gärna om jag glömmer av mig igen! PUSS! 
 
 
Ps. Min mobil är trasig, det är därför jag är så inaktiv på typ instagram! Don't hate me!