Marley and me

Har nyss läst ut boken Marley och jag, och jag älskade den! Jag skrattade och jag grät. Mira blev typ svartsjuk för att jag brydde mig mer om Marley än om henne.
Snart kommer den som film! Vet ni hur mycket jag längtar!? Såg just trailern som är här nedanför och jag började typ gråta för att jag äääälskar Marley så mycket!
Och nej, det är inte en barnbok/film som typ alla tror!


Åh, jag älskar Marley!

Ledig/arbetslös

Åh Posten, varför ringer ni mig inte? Börjar ju bli lite smått nervös, har ju inte jobbat på tre dagar!

Har varit rätt skön dag idag. Jag och Mira tog en långpromenad till stan där Thomas väntade på oss. Vi gick in på Barnens hus (Mira stannade i bilen såklart :P) och letade nån present åt lille Ville som fyller år nästa vecka. Hm.. kom just på att vi skulle ha köpt nå åt Mira som fyller år på onsdag eller torsdag... är inte riktigt säker. Lite skämmigt att jag inte vet, men hey, jag har ju faktiskt inte fött henne själv!

Sen var vi till Thomas föräldrar där hans två systrar med familj var. Äääälskar barnen!

Näpp, nu blir det sängen... hoppas ju på jobb imorrn!

Sovtajm snart

Åh, det känns som att klockan är typ kring 22! Är trött som fan och vill bara gå och lägga mig.. men man kan ju inte gå och lägga sig klockan 18, kan man det?

Riktigt trevlig kväll igår trots att det inte var lika mcyket folk som man trodde det skulle vara, men det var ändå roligt! Dock blir det nog några vita helger efter några riktigt jobbiga helger. Fast man ska aldrig säga aldrig :P

Idag har vi bara tagit det superduper lungt. Har haft värsta suget efter glass hela dagen och tillslut kunde jag inte hålla mig länge utan var tvungen att fara och köpa. Fy tusan vad gott det var med lite choklad/apelsin glass! :D


Ibland blir man bara leeeeesss

Att festa eller inte festa

Ja, ska man orka ta tag i lördagen och bestämma ifall man ska festa eller inte?

Ändrade planer

Var ju tänkt att det skulle bli fest här ikväll.. men vi får se hur det blir. Verkar inte bli här iaf.. och verkar bara bli killar... hmm, orkar jag verkligen festa med 4-5 killar? Haha
Nämen mest av allt skulle jag bara vilja ligga i soffan ikväll.. men utan godis! Fast nånting måste man ju få äta iaf :P
Kanske blir domarcupen om det inte blir fest. Fast än vet jag ju inte hur jag ska göra.

Har städat och tvättat hela dagen. Helt plötsligt blev lägenheten så grymt mysig. Och helt tom tvättkorg är ju inte heller helt fel. En promenad med Mira har vi också hunnit med.

Trevlig helg på er!


Vad är det för fel på mig?

Ja, vad är det för fel med mig idag egentligen? Eller hela veckan har jag bara varit felfelfelfelfel!!
Varför undrar ni?
Jo, för att jag idag, en fredagkväll, efter att ha varit på en promenad sitter och käkar ananas och dricker kolsyrat vatten! Vad har hänt? Är det verkligen sant? Är det detta jag har gjort hela veckan?
Jäpp.

Jag förstår om alla ni blir lite oroliga över att jag inte sitter och vräker i mig godis och blir ännu fetare.. men bara så ni vet så går det ingen nöd på mig, jag VILL äta ananas och jag VILL gå ut och gå istället för att ligga ihopkurad under ett varmt täcke med lite (massor) godis och mysa.

Vem fan försöker jag lura egentligen?
GE MIG NÅ GOTT!

Då var det dags..

Tyckte att det var dags att skriva nå. Antar att folk börjar bli lite småless på att läsa mitt Gott Nytt År-inlägg :P

Helgen har varit grymt skön. Torsdagkväll for jag och älsklingen till hans ena syster med familj i Umeå. Där har det käkats god mat (SURSTRÖMMING!!), gott fika (chokladbollstårta, vilken smart uppfinning!) och lite skoteråkning och så. Och busat lite med världens gulligaste lille Ville! Åh, vad jag vill ha barn! Nuuuuuuuuuuuu!
Också vill jag gifta mig :P Har ju hittat värsta fina bröllopslåten som Ida ska få sjunga och allt! =)

Mira blev då helt överlycklig när vi kom hem idag, hon har ju varit hos Thomas föräldrar hela helgen. Fast sen hon kom hem därifrån har hon ändå varit lite ledsen... det är hon jämt när hon kommer hem efter att ha varit hos dom. Älskar hon dom mer än oss? Eller får hon mer goda saker av dom? Hm... det är ju dock bra att dom tycker om varandra iaf :)

Gruvar mig lite inför veckan eftersom det är första "riktiga" veckan på länge. Dock vet jag ju inte om jag kommer få jobba, men mest troligt, så jag ställer in mig på det.

Nu ska jag sova! :)



Gott nytt år!

Så var det 2009 helt plötsligt. Hoppas detta år kommer att bli lika bra som det förra, fast det ska jäkligt mycket till för att det ska hända. Det enda som kan göra detta år bättre än 2008 är:
1. Vi gifter oss
2. Vi skaffar barn
3. Vi köper hus

Dessa tre saker kan endast uppfyllas genom en sak. Så, för att detta år ens ska ha en chans att klå 2008 måste vi få JOBB! Snälla, ge oss ett jobb!