Huvudvärk

Har haft sån jäklig huvudvärk sen igår kväll. Har knappt kunna sova nå inatt och det har inte gått över nu heller. INTE KUL. (Haha, varje gång jag säger "inte kul" tänker jag på björn gustavsson när han spelar wow :P)
Det är faktiskt typiskt typiskt att jag ska ha sån huvudvärk min första lediga dag på typ forever. Jag som hade tänkt städa... kan säga att det behövs verkligen! Och fint väder är det ute också, kanske bra mot huvudvärk att ta sig en liten promenad?

Äh, om man ska ta sig en alvedon och hoppas på det bästa.
See ya later!

Och tack för alla gratulationer förresten! :D

"inte kuuul" ca 4:05




Bulle

Nu orkar jag inte hålla det här hemligt längre!
Jag och Thomas ska ha bebis! :) Är i vecka 13 nu, så den mest kritiska perioden för missfall är över. Nu hoppas vi bara att det verkligen är en liten bebis som ligger där inne, så det inte bara är kroppen som lurar en. Men förhoppningsvis är det något där, men efter ultraljudet i vecka 18-19 vet vi säkert. Men dit är det läääänge kvar. Och ännu längre kvar till maj då förhoppningsvis bebisen kommer ut.
Men nu vet ni iaf! :)


Hemtentan

Jahapp, då sitter man här med hemtentan helt clueless. Fast det var ju inte så oväntat. Har just tagit en paus i pluggandet för att käka lite middag. Blev en stor tallrik risgrynsgröt med leverpastejmackor och mandarin till efterrätt. Ska nog gå och köpa mig lite pluggsnacks i form av choklad och julmust snart. Har jag sagt att jag längtar till jul? :P
Har även hunnit en kortkort promenad med Mira för att få lite frisk luft. Men nu är det dags för plugg igen.
Hejsvejs!



Sjuk?

Åh, jag har sån ångets för hemtentan som börjar imorrn. Tog tag i pluggandet alldeles för sent vilket har resulterat i att jag suttit och läst i princip nonstop i typ fyra dar. Detta har i sin tur lett till en otrolig huvudvärk som inte går över.
Därför mår jag oerhört dåligt nu eftersom jag vet att jag inte har läst allt som behövs läsas och det faktum att jag verkligen inte ORKAR läsa nå mer gör ju inte saken bättre.
Dagen har istället för pluggande alltså tillbringats sovande med mardrömmar om denna hemtenta..
Dessutom är jag hungrig som en varg men orkar inte laga mat för att jag är så satans trött.

Älskling, kom hem!

Älskade du

Jag älskar dig Thomas. Älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar dig.

 


Min penna!!

Okej.. det har faktiskt gott hyffsat bra för mig att plugga de senaste dagarna så därför var jag inte helt otaggad för att sätta mig ner och skriva lite sammanfattningar idag också. Men vad händer? Min penna slutar funka!! Förstår ni min panik?? Jag har ju typ hundra andra pennor, men det är just DEN pennan jag vill ha. Det är DEN pennan som har gjort att jag orkat med att ens skriva några fjuttiga ord.
TYPISKT!
Jag har iaf hunnit vara och sökt en likadan penna på både dollarstore och den där kontorsmaterialsaffären som ligger där bredvid (varför har dom en så stor affär fast dom inte verkar ha några kunder där??) men den fanns inte någonstans!  Nu finns det ju egentligen bara en sak att göra, och det är att lägga sig i sängen och sörja.
I miss my pen...

What!?

Nu tänker alla: "Whaaaat? Madde uppdaterar bloggen!?!?". Jag vet att jag är världens sämsta bloggerska men jag hoppas att jag blir bättre på det snart.. om typ en vecka eller två iaf :P
Sitter just nu och pluggar och då gör man ju verkligen vad som helst för att komma på något viktigare att göra, right? Har en hemtenta som börjar om.. få se nu.. typ två veckor kanske? Nä vänta nu.. om en vecka!? Rackarns, nu gäller det är ta tag i det här!

Är typ superduperfint väder ute och borde faktiskt ta med mig Mira och gå på en promenad, men nu när jag fick veta (eller tog reda på...) att tentan börjar en vecka så har jag faktiskt inte tid. Typiskt!

Hejsvej leverpastej