Ikea

Har inte riktigt tid att skriva så mycket nu när Thomas är hemma. Dels för att vi vill hinna vara med varandra så mycket som möjligt, men också för att det är så himla mycket som måste göras medans han är hemma.
T.ex. så var vi i Haparanda på Ikea i onsdags och handlade lite grejjer som kommer behövas när lillen kommer ut ur magen. Så nu har vi byggt ihop allt och det börjar få sin plats i barnrummet. Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder så jag kan lägga ut sen :)
Sen har vi hängt ganska mycket på Barnens Hus. Jag vill typ köpa allt NUNUNU, men försöker hålla mig så länge som möjligt så jag har nånting att göra sen när Thomas far och jobbar igen.

Nu blir det att se reprisen på Livet på BB, som jag råkade missa i onsdags. Tur att jag såg att det var repris idag! :D

Ännu mera kläder..

Idag har lillen fått ännu mer kläder. Bland annat en sån där "gubbkeps" som han kommer bli så satans söt i till sommarn :) Hans hylla i garderoben börjar bli full nu, så jag har bestämt att vi ska rensa lite i klädkammaren där uppe så vi kan flytta över massa skit vi har i hans garderob dit. Lillen måste ju faktiskt få plats med alla hans kläder! :)

Har på senaste tiden fått ett starkt behov av att skriva listor och fixa med grejjer. Vill få klart allting! Så nu har jag skrivit både en att-göra-lista och en ikea-handlingslista. Blir nog inte så speciellt dyrt på ikea faktiskt. Tror att det är alla grejjer som man behöver som inte finns på ikea som kommer att kosta.

En halvtimme...

Nu är det bara ca en halvtimme till han kommer hem :) Är hemma på annelund nu och har städat så gott som hela lägenheten. Orkade inte bära upp dammsugaren så jag har inte dammsugit där uppe, men typ allt annat har jag gjort. Jag är så stolt över mig själv med tanke på att jag sovit dåligt inatt pga laktosintag igår.. :P Och varje gång jag vill vända på mig under natten (typ 100 gånger) så måste jag använda all min kraft och liksom dra mig åt det håll jag vill och försöka få med benen. Har så satans ont i ljumskarna..

Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt och mysa. Och jag har bestämt att vi ska äta nå gott nu när älsklingen är hemma, för att fira lite :) Dessutom går vi ju in i tredje trimestern idag. Så nu är jag tydligen "höggravid".. känns lite tidigt att kalla sig det, men jag läste det i någon tidning och blev överlyckligt :P Då kan man skylla på det när man inte orkar röra sig så mycket. Märkte dessutom just att jag fortfarande kan dölja magen ganska bra eftersom lillens egenutnämnda "gudmormor" tydligen sagt att jag inte hade nån mage? Måste ha varit pga att jag hade Thomas stortröja på mig.

25 minuter kvar! :)

Good news!

Åh, om vi har tur så kommer Thomas hem redan till helgen och är hemma i två veckor!! Är överlycklig just nu! Dessutom är det idag exakt tre månader till BF. Tiden går rätt fort ändå, för det känns som förra veckan jag sa att det var 4 månader kvar.
Idag har jag haft en "fet-dag" då jag känt mig FET. Jag har känt mig typ proppmätt hela dagen. Det kan dock bero på att jag inte kommer ihåg senast jag var på toa... jäkla järntabletter..

Blåbär!

Just nu har jag en plåt med blåbärsmuffins i ugnen.. varför har jag blivit så "fikig" på senaste tiden? Sugen på fika och baka all the time. Det är konstigt eftersom jag i vanliga fall är mer för vanligt godis och chips och sånt. Men nu vill jag ha fika hela tiden. Men, men... magen måste ju få vad magen vill ha eller hur?

Idag har jag jobbat på företagscenter istället för på brevbäringen. Jobbade mellan 13 och 17 så jag fick sovmorgon imorse. Det var riktigt nice. Vaknade dock ändå klockan 8, men det är ändå rätt sent med tanke på att jag somnade före 22 igår. Ikväll blir det att vara vaken "länge" eftersom det är Livet på BB på TV och det är vårat (min och bebisens) favoritprogram. Han brukar jämt vara supersparkig när vi sitter och ser det. Mysigt! Skulle vara ännu mysigare om Thomas också var hemma...
Åh, I know att jag tjatar mycket om Thomas, men jag saknar han så satans mycket bara. Och som sagt så har jag ju varit lite smådeppig de senaste dagarna så saknaden blir ju inte mindre precis. Men nu är det bara en och en halv vecka till han kommer hem! :) Längtar!

Nu ska jag ta ut muffinsarna (?) ur ugnen och klämma tre-fyra stycken tillsammans med kall mjölk! :D


Svacka?

Vet inte om jag är inne i någon slags svacka just nu. Vill inte göra nå annat än att ligga i sängen hela dagarna. Jag har ont överallt, känner mig fet och osmidig och saknar min Thomas. Och längtar ihjäl mig efter lillen... hur ska jag palla över 3 månader till? Hoppas det bara är tillfälligt och att jag börjar må bättre snart, för som det är nu så är det verkligen inte roligt.

Fick iaf svar på min ansökan om studieuppehåll idag, så nu är det fixat. Skönt! Bara några veckor kvar att jobba sen blir det att vara "mammaledig" (= vara hemma utan betalt och bara längta efter bebben).

Nu ska jag se om mor och far (ja, jag bor fortfarande här) har ingredienserna till chokladbollar hemma.. ! Trots att jag redan gått upp fem kilo så tycker jag faktiskt att man kan unna sig lite gott ibland! :)

Min älskade!

Fick igårkväll för mig att jag inte ville att jag och Thomas skulle fira våran förlovningsdag på skilda håll så jag bestämde mig för att ta och köra ner till Umeå för att träffa honom lite. Fick låna pappas bil (guld värt!) och gav mig iväg kring sju.
Kan väl säga såhär: Det var lätt värt det. Han är världens bästa min älskling. Så istället för att fira förlovningsdagen på olika håll firade vi den genom att gå en mysig promenad i Umeå på kvällen och ligga på hans hotellrum och mysa. Idag har vi även hunnit med att gå på bla. babyproffsen och jag vill verkligen ha allt! Men det blir att vänta tills vi får lön innan vi börjar shoppa loss. Kommer bli såå kul! :)

Jag är så grymt lyckligt lottad som har en sån fin karl. Jag har sån tur som har hittat någon som orkar med mig, trots att jag är lite småkonstig, helst nu med alla hormoner. De här tre åren vi varit tillsammans har han gjort mig till världens lyckligaste människa! Och nu är han och jobbar långt bort i flera veckor bara för att jag och vårat blivande barn ska ha det bra. Han kommer bli världens bästa pappa!


Älskar dig gubben!

Tvåsiffrigt!

Idag är det bara 99 dagar kvar till BF! :) Det börjar närma sig!

Idag när jag kom hem från jobbet låg det blommor och väntade på mig här hemma. Förstod ingenting så jag öppnade för att se efter vem det var ifrån, och det var förstås från Thomas! Börjar storlipa, vilket resulterade i att mamma började grina, vilket gjorde att jag började grina ännu mer. Gravidhormoner (och blivande-mormor-hormoner) är inte att leka med. Han är verkligen världens bästa min Thomas. Vi firar tvåårig förlovningsdag imorgon, så jag antar att det är lite därför som han skickat blommorna. Hur gulligt är det inte? Åh, vad jag älskar honom! Och saknar honom :/ Jaja, nu är det bara ca två veckor till han kommer hem igen.

Nu blir det upp till bodsjön för att käka lite sik!

Vagnen beställd! :)

Åh, vad roligt att det händer grejjer här. Idag har mina kära päron varit på nolia och beställt barnvagn! :) Vi satt igår och försökte bestämma oss vilken färg vi skulle välja (finns ca 20 färger att välja mellan). Jag ringde tillochmed och störde Thomas på jobbet för att han skulle få säga vad han tyckte. Som vanligt (som alla killar?) sa han bara: "Jag vet inte, det spelar ingen roll, bestäm du". Jaja, så nu har jag bestämt och det blev en sån här:




Fin va!? :) Det är en Emmaljunga City Cross med city korg. Synd bara att jag inte kommer att få hem den förrän typ i slutet på oktober, skulle gärna ha den stående redan nu, så man kan provköra lite och så. Dock vet jag ju hur mycket hundhår som skulle hinna samlas så det är nog bäst att den inte är hemma :P

 

 


Myshelg

Nu har Thomas farit igen, men vi har haft en jättemysig helg tillsammans, men nu kommer vi inte träffas igen på tre veckor :(

Lördag var vi en ssnabbis till Luleå och lulekalaset och kollade lite. Köpte en börs åt Thomas och käkade en jäklgit god "macka" med fläskfilé, grönsaker och bea. GOTT! Sen var vi och träffade min nya fina kusin Minou. Kan inte fatta att det bara är ca 100 dagar till vi också har en liten :)
Igår var vi på Nolia och köpte ett babyskydd och kollade på en vagn, så nu har vi i princip bestämt oss vilken vagn vi vill ha. Det kan tydligen vara upp till 8 veckors leveranstid på emmaljungas vagnar, så det blir nog att beställa en någon dag i veckan. Spännande :)

Och imorgon ska jag till barnmorskan. Jag längtar alltid till att fara dit. Så tråkigt att inte Thomas kan följa bara..

Nu blire nog sängen snart. Är så satans trött efter en rätt "jobbig" dag på jobbet. Dessutom var jag vaken rätt länge igår eftersom jag ville ta vara på tiden med Thomas så mycket som möjligt. ÅÅÅH, hur ska jag klara tre veckor utan honom?? :(


Semester

Jag blir så himla bortskämd när jag bor hemma hos mor och far. Det känns som att vara på semester, med all inclusive. Jag skäms nästan för att jag inte gör nånting, så idag har jag faktiskt tömt diskmaskinen, utan att dom behövde be mig om det! :P

Har inte mycket att säga faktiskt. Ja, just ja. Jag har börjat få rätt mycket sammandragningar, vilket jag tycker är lite småläskigt. Men det ska tydligen inte vara någon fara enligt barnmorskan, så det är ju bra. Sen har jag även börjat se sparkarna på utsidan av magen. Han är rätt stor där inne nu lillen. Hans fötter är typ 5 cm, så det är ju inte konstigt att man känner av sparkar. StorTor :)

Och det bästa av allt: Thomas kommer hem över helgen!! Jag är så satans lycklig! De senaste dagarna har varit så jobbiga, pga jobbet, trötthet och att jag har ont överallt så det känns verkligen superduperbra att han kommer hem just i helgen. Vet inte om jag skulle palla att inte träffa honom denna helg. LÄNGTAR!! :)