Årskrönika

Igår när jag satt i postbilen (känns som att jag jämt är där..?) så hörde jag ett program på radio där folk fick ringa in och säga vad som hade varit det bästa i deras liv under 2008. Tänkte köra samma sak här :)

  •  Jag och Älsklingen förlovade oss. Jag har sen dagen vi blev tillsammans vetat att vi ska gifta oss och få barn, men efter förlovningen blev det ännu verkligare.Finns ingen bättre känsla än att veta att vi ALLTID kommer att vara tillsammans. Åh, vad jag älskar min Thomas.
  • Vi flyttade ihop på riktigt! Först flyttade jag ju in till Thomas när han bodde på Durrnäs, men det kändes inte riktigt som att det var "våran" längenhet då. Men sen flyttade vi hit till Öjebyn och vi trivs skitbra här! Så nu har vi en lägenhet tillsammans.
Det är lite roligt att läsa igenom gamla blogginlägg när man gör en sån här krönika. Tillexempel alla roliga saker som hände när man var arbetslös... jättemånga roliga grejjer..

Och under året som gått har jag fått en starkare och starkare längtan tills vi ska skaffa barn. Men den dagen kommer också så småningom. Hoppas att den inte är alltför långt borta iaf.


Nä, nu är det dags att göra sig iordning för nyårsfirande i Bodsjön! :D

Gott nytt år!

God Jul!

Undrar hur många som har den där rubriken idag.

Hur som helst så är jag ääntligen ledig! Är så grymt nöjd över att få vila två dar! Måndagen blev ännu jobbigare än vad jag kunde föreställa mig. Jobbade först på posten till 17 (en timme övertid) och sen var jag på Seeme till klockan 21! 14 timmar sammanlagt alltså!! For hem och gick och la mig direkt och sov till halv 6 för att fara till posten och jobbade ytterligare övertid.
Dock var gårdagens postdag riktigt slapp. Nästan bara julkort. Och efter jobbet for jag och köpte några till julklappar. Kunde bara inte låta bli :P Sen for jag och klippte mig, så nu är jag korthårig! Hehe :)

Nu ska jag och Mira snart fara till Svensbyn och kanske gå ut och gå lite på skoterspåret. Hörde dock att det var nästan 20 minusgrader där, men det skulle ändå vara mysigt att vara ute lite så Mira får springa av sig :)

God Jul på er alla! :D

När får jag vila?

Åh herregud vilken jobbig vecka det har varit. Jobbat över varje dag.. i torsdags ända tills halv 6! Och i fredags till 5. Den här helgen hade jag tänkt vila upp mig rejält, men det har jag inte hunnit. Känns som att jag har varit ledig en halvtimme typ.. Imorrn lär bli riktigt jäkla tung dag med jobbigt distrikt som vannlit.
Fast på tisdag ska jag klippa mig och sen är man ju ledig hela TVÅ dagar igen är det back to work igen 5 dar. När får jag vila??
Idag ska vi då jäklat lyxa till det med nå god mat.. kebab tillexempel! :D

It's blood everywhere!

Jahapp, så har våran lilla flicka blivit kvinna. Det är blod överallt! Idag när vi kom hem när Thomas hade hämtat mig från jobbet hade hon tillochmed blod i sitt ansikte. Oklart hur det har hamnat där..
Thomas tycker att det är äckligare är när jag har mens. Han säger hela tiden: "Nej Mira, sitt inte där.. om jag ser en enda blodfläck på min sida av sängen, då jäklar..." Oooorkaaaa, det är ju bara lite blod!

Har som sagt jobbat idag. Inte så mycket folk på stan, så tiden gick seegt. Har varit sugen på fest hela dagen, men gav kring 7 upp den tanken, klär på mig pyjamasen och vi lägger oss i soffan och ser film. 19,15 ringer Ida och frågar om jag vill festa! Daaaah, too late! Hann ju bli slö!

Fytusan vad cool Harry Potter är som kan snacka på ormspråk.. det skulle jag me vilja kunna. Men, men.. man kan ju inte vara bra på allt här i världen :P

Helgen

Supertrevlig fest i lördags, så länge det varade. SPRÄNGS som fan att jag inte "tog" mig ut! Men, men.. är man klantig så är man. Vi måste göra om det där nån gång! :D
Söndag slappade vi hela dagen. Grymt skönt! For och käkade på nya pizzerian, stoooora pizzor. Var mätt hela dagen! :)

Idag har vi varit en snabbis till Luleå. så nu har vi köpt klart alla julklappar! Nästan iaf... skönt!

Åååååh, vad jag längtar tills jag och Thomas flyttar till hus, skaffar barn och allt det där! Tänk känslan första gången man går in i sitt nya hus, första gången man sover där (mira lär vara paaaain!) och första gången man möblerar och väljer tapeter och sånt! Åååh, längtar ihjäl! Och tänk när man får barn! Kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar! :)

(mamma och pappa, om ni läser detta.. var inte oroliga, vi ska inte skaffa barn förrän vi har jobb!)

James Ford

Thomas har just erkänt att om han skulle ha sex med en kille skulle det kunna va Sawyer i Lost. Jippieeee, vi skulle kunna ha trekant jag, Thomas och Sawyer :DD


Mums

Partyparty!

Det blev trots allt fest ikväll! :D Trodde ett tag att ALLA skulle banga, men några tappra kommer ändå för att fira min födelsedag! Jippie kajjeeejj! :D

Igår vart det en mysdag hemma med älsklingen. Såg bästa filmen vi sett på länge. Step brothers med Will Farrell.. LOVE HIM!

Ska fortsätta tagga upp nu! :D



Just workwork

Idag har det varit snöstorm blandat med regn. Behöver jag säga att jag är överlycklig över att jag fick köra bil på jobbet? Jobbar hela denna vecka (förutom måndag) så det är ju en bra start på månaden :)

Håller på att koka köpespalt nu. GOOOOTT ska det bli! =)


Grattis till mig!

Det är bra att fylla år:
1. Man får presenter
2. Man blir ett år äldre (Obs, är endast bra när man fyller 18, 20 och 21 för sen vill man inte bli nå ädre)
3. Man fikar till frukost, lunch och middag
4. Man städar så det blir rent och fint
5. Man får frukost på sängen........ måste påminna thomas om det nästa år.

Nu ska vi snart middagsfika. Synd att mina bullar är oätliga bara. Fast tårtan var god! :D