Dansar och ler

Nä, blir nog inge dansa och le för mig i helgen. Har nog blivit för gammal kanske? Eller så är det kanske för att jag drack lite för mycket vin förra helgen och var bakis i typ två dagar? Kanske för att jag för tillfället blir illamående bara av att se en vinflaska? Nä, mest är det nog för att jag helt enkelt inte känner för att betala flera hundra kronor för att trängas med andra människor på ett pyttelitet område. Hade eventuellt tänkt fara ut med systeryster ikväll, men verkar som att hon ska jobba? Jaja, just nu är jag som sagt ändå inte sugen. Efter en natt med sammanlagt två (2!!) timmars sömn pga. skällande grannhund så är man lite småsliten. 

Blir nog att packa ner Harkelibark i vagnen och gå in till området en snabbis idag ändå, måste ju få i mig lite festivalmat. Tycker jag förtjänar det efter 3 löprundor på grisan i veckan. Trots nästan inge sömn drog jag på mig träningskläderna och for ut imorse. Duktig va!? Är helt impad av mig själv. Hur många gånger har jag inte sagt: "nu ska jag sluta med godsaker och börja röra på mig" (varje måndag), men detta är första gången jag verkligen har klarat av det! Duktig jag! :)
Sen blir det förhoppningsvis någon sorts paj ikväll... Thomas verkar inte alltför sugen, men jag vill baka. Tänk blåbärspaj. MUMS!!
Harkelibark ♥

I ♥ my crosstrainer

För typ 1,5 - 2 månader sen köpte jag ju en crosstrainer och har sen dess kört på den nästan varje dag. Före jag köpte den hade jag SÄMST kondis (=jag orkade springa typ 4 minuter i sträck innan jag höll på att dö). Igår tänkte jag att jag skulle fara ut på grisan för att titta ifall min kondis förbättrats nå sen jag började med crosstrainern. Och JA, helt sjukt! Sprang hela rundan på 3,5 km och jag var typ inte ens trött! Alltså såklart var det jobbigt, men inte så att jag höll på att dö. Dessutom sprang jag mycket snabbare än vad jag gjorde sist jag var ut och bara orkade 4 minuter!

Så den där fula maskinen som står i vårat vardagsrum har nog gett lite resultat på kondisen trots att det inte känns som det. Den har ju även hjälpt mig att gå ner nästan 5 kg! I ♥ my crosstrainer! :)

Film från när Harry var nyfödd

Fick en ny mobil för nån dag sen och har därför gått igenom min gamla. Hittade en video (jättedålig kvalitet såklart, är ju med mobilen) från när vi låg på prematuravdelningen på Sunderbyn och Harry var alldeles nyfödd. Som sagt, riktigt dålig kvalitet, men man ser ju lite iaf. På filmen ligger han hos pappa och "solar" med en speciell filt dom hade.

Åssit

Här händer det inte mycket. I måndags var vi på Gläntan, men annars har det varit riktigt lugnt. Gått lite promenader och hälsat på mormor/morfar och farmor/farfar. Jagat krypande vilddjur. Försökt lära krypande vilddjur att man inte stoppar fingrarna i eluttagen (utan resultat såklart). Nä, det händer verkligen inte mycket. Visst inte? Har jag glömt något jätteviktigt som har hänt? Tror inte det.
Imorgon blir det eventuellt att fara och käka lunch på Thai garden. Fira att Thomas klarade uppkörningen till lastbilskortet idag! :) Känns skönt att han är klar med det, nu är det bara CE kvar, sen är han helklar!


Nybadat vilddjur. Gillar INTE att sitta still hos mamma

Gladskiten

Harry har blivit världens gladaste bebis sen han lärde sig krypa. Eller han blir ju förstås arg när han inte får som han vill (t.ex. stoppa in fingrarna i eluttagen, dra i sladdarna på xboxet och käka på Miras leksaker), men han glömmer det ganska snabbt. Han är så snäll, så snäll.

Igår var hela familjen ute på en långprommis. Först gick vi till godishuset i Öjebyn och köpte glass, sen vidare ut mot saxonfongatan (tror jag det heter), och gick längst vattnet en bit. Stannade för att låta Mira bada lite och gick sen vidare till Thomas föräldrar. Efter lite fika och gosaft i magen gick vi sedan hem. Synd bara att våran hund har världens sämsta kondis, vi var i princip tvungna att dra henne hem. Sammanlagt blev det över 1,1 mil!
Senare på kvällen körde jag även 1,4 mil på crosstrainern.. kan säga att det kändes i benen efter det!

När vi kom hem från promenaden var Harry alldeles svettig, så vi tog ut hans nyinköpta (världens minsta) pool och fyllde den så fick han sitta och bada en stund. Efter det var det middag för Harry och sen for vi och storhandlade på Coop. Tur att pojken älskar att handla, för det tog typ 1,5 timme!

Idag har vi varit i Svensbyn en stund. Var på liden och tittade lite på djuren och sen bjöd mamma oss på paltlunch. Blir det lika bra väder imorrn blir det kanske gläntan! :)
Världens minsta pool som sagt..


Blåöga!

Han kryper!

Plötsligt händer det! Efter några veckor där lillen i familjen varit väldigt frustrerad för att han inte tagit sig någonstans har det nu lossnat för honom. I morse när jag la ner honom på golvet for han bara iväg. Kan väl inte påstå att det är "riktigt" krypande, men han ålar och far upp med rumpan och trycker på. En väldans fart kan ha få upp! Tidigare idag jagade han omkring en boll i typ en halvtimme utan att ens bli less! Hela amazing! :) Inser dock hur mycket mer jobb det kommer bli när han blir ännu snabbare. Redan nu är alla dvd-filmer och sånt utdraget ur tv-bänken.

Harry har senaste dagarna vaknat så jävla fasligt tidigt (04-05), och jag förväntar mig inte att det kommer bli nå bättre nu. Idag har han knappt sovit nå på hela dagen (nu ligger dock han och vilar med sin pappa sen en timme tillbaka), han vill bara krypa. Krypa, krypa, krypa.. all day long. Han är så duktig!
Harry med sin bästis på midsommardagen