är det möjligt?

jag har några ganska viktiga frågor..

1. är det möjligt att få in mindre folk på uteställena i pite när det är dubbelt så mycket folk än vanligt i stan?
2. är det möjligt att bli mer alkis än vad jag är?
3. är det möjligt att bli lika söt som kenny?
4. vad händer ikvälll?

ja.. livet består av många viktiga frågor och tyvärr inte lika många svar. fan va seriös jag lät. coolt.

image18

sämst?

jag är nog den sämsta nykterist som finns... :S

sssccchkåååål

min älskling

image16

kenny är min absoluta favorit bland alla i hela världen just nu. han älskar mig och jag älskar han. och visst är han söööt :) det är så synd att han inte får sitta med mig i nya vita soffan bara.. för isf skulle vi jämt mysa med varandra. han är som en liten boyfriend. dock tar han inte riktigt lika mycket plats som en riktigt boyfriend gör i sängen.. men han är i alla fall där :)

 här ligger han och håller om lilla siri, precis som en storebror ska göra. ååååååh vad min lille keno är sööt :D

cannonball

snart har det gått en månad sen vi pratade med varandra sist...

jag orkar snart inte det här längre. när ska det gå över egentligen? när ska jag sluta vara ledsen på kvällarna och nätterna? jag tror aldrig att det kommer att bli bättre. jag tror sängen kommer kännas för stor för evigt. jag saknar nån att se film med på helgerna.. nån att mysa med.. nån.
när ska jag nånsin hitta nån som är lika bra som du?

It's all I want
It's all I need
Cuz all I want is to be with you
Only be with you


                                       
image5

mördare?

mina föräldrar brukar då och då säga att om jag bodde i usa (typ) och fortfarande gick skola skulle jag vara en sån som gick in i skolan med en pistol och sköt vilt omkring mig. jag vet.. det är lite läskigt att mina föräldrar säger det.
det värsta är att jag igår mördade för första gången...
jag körde på en ankunge på väg till arvidsjaur :/

kan se den lilla ankungen och hans tankar framför mig:
"här går jag på vägen, en helt vanlig och söt ankunge och ingenting kommer att hända mig.. tralalalaa" SPLAAASH, så var han död. det var nog inte vad han förväntade sig. stackars sjungande ankunge.

det positiva med det hela är att jag efteråt började må riktigt dåligt och mina ben började skaka. jag är nog ingen crazy highschoolmördare trots allt.

  image15


ny dag, nytt distrikt

idag har jag börjat jobba igen. härligt att slippa vara hemma hela dagarna. dock mindre härligt att dela ut post i regn. men, men.. gillar mitt nya distrikt dock. många hissar och till och med fastighetsboxar i vissa hus. dessutom har jag en moppe med back nu (eller inte än.. men snart). är meganöjd. jag är däremot inte särskilt mycket för att stiga upp före fan.. ska sova ut heeeela helgen! men glöm för guds skull inte av festen!

fyfan va bra låt -> live - lightning crasches


ååh, grattis farmor

har just kommit hem från bodsjöskolan där det har varit ett litet kalas för farmor som fyller 85 år i veckan. very very fun, och det kan jag lova. not.
nämen farmor har många syskon... som är gamla... som man måste presentera sig för... som inte hör så mycket. det viktigaste när man snackar med äldre personer som inte hör så bra är följande:
- se till att säga namnet tydligt
- var gärna så nära personens öra som möjligt
- säg vem man "tillhör". för mig blev det alltså: "madelene, mats-olas dotter"
- det är ingen idé att komma ihåg deras namn, för dom kommer ändå inte ihåg ditt
- LE stort och låtsas att det verkligen intresserar dig om vad som hände för 60 år sen

efter man har pratat med så många gamlingar förtjänar mig verkligen lite mat. och som vi åt. vi åt och vi åt och vi åt. det var nog det kalaset gick ut på. äta.
silltårta till förrätt. lax med potatis till varmrätt. glass till efterrätt. tårta eftersom det ju faktiskt var ett kalas.

och nu ska jag snart på träning, och har nog aldrig känt mig såhär uppsvälld förr. och imorrn börjar allvaret med jobb igen. 6 hela veckor på posten. jipppiieeeekajejj!


wihooo

har just kommit hem från en grymt rolig kalles-kväll :) vet inte varför det var så roligt, för det hände ju inte särskilt mycket speciellt trots att många som jag ville skulle vara ute var det :P nämen helt seriöst så var det riktigt kul. en liten förfest med singstar där jag faktiskt vann en gång! är helnöjd. dock taxi hem, svider alltid lika mycket i mor och fars plånbok.

imorrn blire 85års ferre för farmor i bodsjöskolan. jippiekajejjjjj! call me!

helkväll

det blev en helkväll i bodsjön igår, och det blir väl förmodligen samma idag eftersom ingen vill festa med mig!  men, men.. hoppas nån vill.

så igår. trots min träningsvärk lyckades jag slå nytt personligt rekord i bowling på wii. dock kan jag ju knappt röra armen idag, men det är sånt man får ta.
sen käkade vi typ oxfile och drack vin. och alla skrattade åt ett dåligt skämt jag drog. dom ville höra det om och om igen. sen funderade dom på hur lejd jag skulle bli när jag hade druckit upp mitt vinglas, eftersom jag inte hade druckit nå och var nog lejd. sen drog jag ett roligt skämt som ingen fattade, dvs ingen skrattade. det var mindre roligt.
så lyckades mitt lag, igår bestående av jag, lotta, andreas och sanna med bedriften att komma sist fjärde året irad i tipsrundan. men alla fick pris. jag fick två plastringar (som var för små) och ett glasögonfodral med tiger-ränder. very nice. jag undrar om det har nånting med namnen att göra. förra året hette vi "bergstopp" (very coolt). igår hette vi "skånns" vilket vi tyckte var riktigt läckert. meeeeeen, vi kom ändå sist.

och idag. brännboll, om ingen nu vill gå ut på kalles med mig :)

midsummer

idag är den ljusaste dagen på hela året.. visst är det så?

planerna för idag är följande:
13,00 - åka inlines
14,00 - duscha
15,30 - upp till bodsjön
i bodsjön på midsommer bjuds på en massa aktiviteter. min personliga favorit är dock efterrätten. men annars är det typ tipsrunda (där alla får pris!!), så ska det låta (scary med fulla släktingar), mat såklart och lite wii-spelande och sånt slappt.
sen ska jag kanske fara till fårön.. vi får se hur det blir med den saken. enda personen jag kan tänka mig skulle kunna skjutsa mig är min morbrors gravida fästmö, för hon ska ju förmodligen inte dricka. men vet inte hur sugen hon är på att lämna alla roliga aktiviteter. äh, vi får se hur det blir med fårön. kanske stannar man hela kvällen i bodsjön. vi måste ju klara ut mario innan natten. ni kan kalla mig "mario-kungen".

orkar jag åka inlines ens?


varför jag älskar zlatan

image14


just nu är det ju uppehåll i serie a, eller vart zlatan då kommer att spela nästa säsong. jag blir lite deprimerad eftersom jag är van att se han i alla fall en gång i veckan på tv. så idag kom jag på att jag ju har två zlatan-böcker.
här kommer några zlatan-citat (och den som inte börjar älska han efter att ha läst dessa, är ju lite efterbliven):

"det finns bara en zlatan"
(om vilken världsstjärna han liknar)

"därför att jag vill ha zlatan. jag är zlatan. zlatan är zlatan"
(om namnet på ryggen i ajax, 2001)

"varför de är så förstjusta i mig? jag vet inte. jag är ung. jag glänser. jag dominerar"
(om varför ungdomar älskar honom)

"den som tar bollen ifråna mig får en tia!"
(till grabbarna på gården i rosengård)

"först gick jag vänster, det gjorde han också. sen gick jag höger, det gjorde han också. sen jag jag vänster igen, och han gick och köpte korv"
(efter att ha dribblat Liverpools back)

"absolut inte. jag har beställt ett flygplan. det går snabbare."
(svar på frågan "stämmer det att du beställt en värsting-porsche?")

"vad hon fick? hon fick zlatan"
(svar på fråga om vilken present flickvännen fick när de förlovade sig)


hur kung är han it?

alltså jag..

det finns en grej som är så typiskt mig så det är inte sant.
så här är det:

jag käkar något onyttigt. får dåligt samvete. går ut och går eller dylikt. sen när jag kommer hem tänker jag: "nu har jag varit så duktig så jag förtjänar nå gott". och så går det runt, runt.. inte konstigt att jag inte lyckas gå ner i vikt eller hur? ååh, jag blir så arg på mig själv.

en annan grej är att varje kväll typ längtar jag till dagen efter för att få gå ut och gå eller åka inlines eller whatever. men direkt på morgonen har jag hela tiden bortförklaringar till varför jag inte borde gå ut och gå riktigt än. jag är så dåååålig så jag tror jag måste slå ner mig själv. "jag börjar imorrn.." hur många gånger har jag inte tänkt så? sämme...

egentligen borde jag gå ut och gå nu.. eller åka inlines (har dock fortfarande ont i hela kroppen sen igår), för jag är ju redan ombytt och klar sen träningen tidigare ikväll. ska jag palla? peppa mig för fasiken!

ps. är eran älskling värd en halv miljard kanske? Åh, sötnöt


scary

tänkte dela med mig av en liten pratstund jag och min mor hade igår. kan tyvärr inte säga exakt vad det handlade om, men ändå.

jag: vad gör du egentligen?
mor: sitter och kollar på -------
jag: eeeh.. åt vem?
mor: åt mig
jag: åååhnej, det är ju i såna här lägen du ska ljuga och säga att det är en present till nån. jag vill inte veta att det är till dig!
mor: men det är ju till mig?
jag: men jag vill inte veta, okej?

jag sätter mig och löser lite soduko, som vannlit.

mor: mattoooo, har du nå pengar på ditt kort?
jag: ska du köpa nå!?!?!?!?!?! (paniken börjar komma)
mor: jag tänkte det...

behöver jag säga att jag hade mardrömmar hela natten?


dukti

har just kommit hem från dagens motionspass. inlines 30 minuter. det är så synd att det är så grymt såliga vägar i svensbyn, om det inte skulle ha varit det skulle jag kunnat åka ännu längre. känner mig grymt bra i alla fall. dock vet jag inte, inlines kanske är lite för farligt för mig.. är ju verkligen ingen hejjare på det där med balans. det vet alla som känner mig. jag ramlar omkring lite här och där, hit och dit. men jag ramlade inte en enda gång. och jag har ju ungefär alla skydd som finns i hela världen för att känna mig lite säkrare.
foten tog då inge ont :D

derbyt slutade 0-0 förresten. inte en spännande match, och det kan jag lova. såg stundvis ut som div 4-fotboll ungefär. men ett poäng ska man inte gråta över ändå.

derby

svensbyn - infjärden, ikväll kl 19 på näsåkra. ett måste att se. blir intressant att se om isk tar in alla deras bästa spelare, som dom brukar göra när dom spelar mot svensbyn. på pappret borde svensbyn kunna vinna ganska lätt eftersom isk förlorade med 10-0 mot dom svensbyn vunnit mot. men, men... blir intressant som alltid :)

åååh, vad ska man hitta på på midsommar egentligen?


nästan

vi förlorade. men det var nära.. bara 2-1 blev det. och vi ledde till och med ett tag. plus att jag bara fick ont i foten en gång, och jag härdade. dock tar det ont nu, men wtf, det blir väl bättre?
nu fick jag ont i magen också. jag är så bra på att gnälla så jag blir rädd för mig själv.
och huvudet började ta ont nu också.. :S kanske bäst att jag går och lägger mig?

eller så är jag hungrig.. kanske käka nå? åååh, vad jag är dålig på att ta beslut :P haha



tidpunkten vi alla väntat på

eller okej.. det är nog bara jag som har väntat. om en halvtimme har vi samling, och om ca en timme märker jag hur ont foten tar när jag springer. hoppas på inte alltför ont, för jag är fasiken taggad på match. taggad på förlust maybe? taggad på bastu efteråt i alla fall.

detta har jag gjort idag:
* vaknat
* sett en film med john travolta (nej, han var inte här och såg filmen med mig, han var med i den!)
* käkat whiteloek till frukost!
* bloggat
* sett tv
* spelat csi på datorn
* spelat guitar hero
* sett tv
* lagat middag till mig själv (dvs värmt kött och gratäng som var över från helgens middagar)
* spelat guitar hero
* packat väskan till matchen
* bloggat

så nu sitter jag här och väntar på att jag ska få fara ner på plan och köra igång matchen nån gång! det är ju så roligt med fotboll.

look btw vilken gammal bild jag hittade på mig själv :P 

                             

bara så att du vet

jag har kommit på en fördel med att vara singel. det tog mig nästan 4 månader.
när man är singel får man äta vitlök till frukost utan att behöva bry sig om sin andedräkt. and you know what? jag älskar vitlökssalami. i tre år käkade jag rostat vitt bröd med marmelad och ost. thank god for whiteloek.

bloc party - pioneers


för vi har tagit ett assi?

jäpp, svensbyn vann idag mot assi, serieledarna, med 3-2. fyfarao vad nervös jag var i ca 25 minuter av andra halvlek. men hur bra är dom it? :D
matto gick omkring och sjöng "för vi har tagit ett assi" (???) nyss, om någon undrar vart jag fått rubriken från. det var lite läskigt..


åååh, zlatan är så sööööt ;P
kolla hära då! http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1097080,00.html

det måste firas!

i did it! min första helt alkoholfria helg på två månader! jag är helnöjd :)

mycket trevligt igår hos ida och joel. man kan faktiskt ha kul fast man inte dricker nå. sen blev det ingen utgång eller nå för min del och jag ångrar inte ens det. var ju så grymt mycket folk överallt. om jag skulle ha festat skulle jag nog ha älskat att gå ut igår.. men inte nykter. nu kan jag ju festa nästa helg utan att ha dåligt samvete. för nu har jag ju haft en vit helg iaf :P vet dock ändå inte om det blir fest midsommar. det beror på..

sen körde vi omkring lite i stan jag och sanna. hämtade kajsa och skjutsade hem henne till svensbyn. sen spelade vi lite guitar hero.. very roligt :) sen sängen. drömde en hemsk dröm inatt. den var delvis sann, men jag betedde mig så hemskt i den. vaknade och grät typ. men då satte jag mig bara och såg "alla älskar raymond" och jag blev glad igen :)

idag blir det att se fotboll som vanligt på helgerna. hoppas jag kan spela på våran match imorrn! eller jag kan ju spela.. men kan jag göra det bra? i hope so. längtar.

live - what are we fighting for

är jag sjuk?

jag har ont i huvudet, fryser och har iskalla fötter. jag hatar att ha iskalla fötter.. det är nog bland det värsta jag vet. är trött som ett cp också. funderade ju på fest ikväll, men just nu känns det grymt långt bort. jag får se hur det känns senare idag.

blev i alla fall en kväll i blåsmark igår. eller skjutsade först emma till stan, så det blev förstås en mcflurry där.. gott :) sen blåsmark, där vi spelade kubb. och jag var fasiken bra! träffade typ 3 gånger säkert.. är så grymt nöjd! sen spelade vi brännboll och jag var nog världens sämsta lagmedlem. stod bara still och tog inte en enda boll. you know, har man ont i foten ork man it röra sig. idag är dock foten mycket bättre så att jag ska kunna spela matchen på måndag känns inte så långt bort nu :)

ska snart och se herrarnas match mot vidsel. intressant. sen som sagt, kanske fest. även om jag bestämmer mig för att inte festa ska jag förstås fara dit och kolla läget. kanske till och med ugång. dock känner jag mest för att bara sitta och trycka godis framför en film hela kvällen.. men vi får se hur det blir.

live - the dolphins cry

min lever lever farligt

nu skriver jag då inlägg hela tiden.

jag har ingenting att göra! och direkt jag får känslan av att inte ha nånting att göra känner jag för att festa. mamma och pappa har hyrt senaste Bond-filmen och jag får inte se den med dom! dom ska "mysa".. fy. och daniel har varit borta hela veckan så nu ska sanna vara med han! ååh, vad ensam jag är. då blir jag partysugen, helst eftersom jag just hörde e-type på radio. men jag får inte festa!

update:
ida ringde och sa att massa folk skulle vara hos patrik ikväll. min lever tackade ja, och det gjorde jag me. samtidigt som jag fick samtalet av ida fick jag också ett sms av den andra ida, som bjöd mig på fest imorrn. min lever sa nej, jag tackade ja. min fot sa också nej, jag sa håll käft, jag festar om jag vill.

nu, tacos.


gott

vi har bakat.

men som de allra flesta vet är jag inte en hejjare på att baka.
sanna: "vi kanske inte borde sätta dom så nära varandra eftersom dom kommer svälla i ugnen.."
jag: "hallååååå stupid cupid, dom sväller ju ingenting om man inte har bakpulver i! hahahahahaha"
sanna: "är du sääker?"
jag: "men jaaa"

sen tryckte vi i så många formar som det gick på en plåt och stoppade in dom i ugnen. dom svällde. mycket. så 20 min senare när vi tog ut plåten ur ugnen såg det ut ungefär som ett enda stort bakverk. de stackars bakformarna såg man knappt.

men huvudsaken är ju inte att det ser bra ut, utan att det smakar bra... eller hur?

mandy moore - stupid cupid ;P


livet som skadad

livet som arbetsskadad går framåt. har tagit bort "bandaget" och min fot är typ inte ens svullen. jag tror att min högra (den stukade) är mindre tränad än den vänstra. det är förmodligen därför jag stukar den så lätt. måste börja träna upp den rejält, annars kommer mina stukningar aldrig försvinna. pain

sanna kallar mig maddefucker.. ?

nämen, när man är hemma hela dagarna, med nedsatt rörelsekapacitet har man inte så mycket att göra förutom att se tv och lösa sudoku. kan nog ganska lätt kalla mig själv för "sudoku-beroende". vet inte om detta är bra eller dåligt. har löst ca 50-70 stycket bara på idag och igår. inatt drömde jag tillochmed om det. kanske borde jag satsa på vm i sudoku. det finns faktiskt. tror jag ska söka. jag är riktigt vass, och det kan jag lova.

nå för mig?
image10

my foot update

my foot is dunking. not good.

translate: min fot dunkar. inte bra.

tänkte berätta en mer delaljerad historia om hur jag gjorde illa mig: hade delat ut post åt nygatan 31c och d och skulle bara skutta ner för utomhustrappan som går ner från bakgården ingångarna till dessa lägenheter är. jag halkade på grund av regnet.
sen låg jag där på backen bredvid moppen som en strandad val i regnet. not nice. jag lyckades jag på något vis ta mig upp på moppen och köra till 31a och gå in där och ringa efter hjälp.
det enda "positiva" med hela historien är ju att jag får lite extra sommarlov. hoppas det blir bra väder bara.

undrar om jag är frisk till matchen på måndag.. tveksamt.

i helgen ska jag inte festa, jag ska ta det jävligt lugnt har jag bestämt. nån som vill göra det med mig? (ta det lungt alltså!)

det är så typiskt mig

jobbade visst idag. 7,20 fick jag veta det, när jag fick ett samtal av arvid. sämme jag som hade missat det. men det gick bra ändå.

då kanske nån undrar hur jag kan blogga när jag jobbar? jo, för jag är inte på jobbet längre. stukade fothelvetet. ramlade i en trappa. jag vet att jag låter sämst.. men det regnar ju som fan ute och trappan var jätte blöt. går inte att förklara med ord hur ont det gjorde. och hur ont det fortfarande gör.

helvetes jävla fan. jag borde fara och kolla upp fothelvetet. fan vad jag hatar den.

...

jag har inget liv för tillfället. that's right. jag försöker sova, men är ju inge trött! orkar inte städa toan som jag lovade min kära mor. orkar inte gå ut och gå som jag lovade mig själv. orkar absolut inte fara och tanka bilen som jag lovade nån. nä, jag orkar verkligen ingeting. jag orkar faktiskt inte ens hitta på nån rubrik. nixnix.

den enda kanalen det är nå vettigt på just nu är tv4 fakta, men klockan 11 börjar nå dåligt om kasinon. ser jag brydd ut? jag vill se om folk som nästan dör, om barn som föds och om idioter som kör ifrån polisen. kasinon? what?

undrar vart lille keno är..


det är som i en saga

vi vann faktiskt idag! alltså hur bra är vi inte? vi är så grymt nöjda :) vi gjorde vårat 2-1 mål när det var typ bara två,tre minuter kvar.. gissa nervous jag var. jag som alltid blir nervös... men vi klarade det och vann vår andra match för säsongen.. jiiihooo :D
dock gjorde jag illa mig i fingret. men jag är lite nöjd över det med, för jag fick använda kylspray! hur cool är jag inte.. haha. nämen helt seriöst.. vi spelade typ bra idag. det är alltså inte helt omöjligt.

hoppas att jag är ledig imorrn också, då skulle jag bli ännu nöjdare. isf tror jag att jag ska vara duktig och inte bara ligga i vit-soffan och se på stor-tvn, (:P), utan typ gå ut och gå, alternativt åka lite inlines, och städa bort lite. kaaaanske i mitt rum, men mest troligt bara i köket och på toa typ.

fan va intressant jag är.. not.

VEM VILL SE FILM MED MIG NÅN DAG? :)


snart..

jag tror att jag kommer att bli relativt crazy inom en snar framtid. för tillfället kommer jag inte ihåg varför. det enda jag kommer ihåg var att "jag måste skriva att jag håller på att bli galen i bloggen!"... bara det låter ju helt galet i och för sig.
att jag håller på att ladda hem en låt som jag tror är skitbra, och det går ca 0 kb/s kan ju ha nånting med det att göra.. men jag vet inte.

har samling om en kvart, ska till älvsbyn och förmodligen förlora en match. men det blir roligt.. en liten roadtrip :) måste hitta nån bra skiva att bjuda ungdomarna i bilen på.



it's like this

nu ska jag bli nykterist. eller.. vet inte riktigt. mådde riktigt dåligt igår, men idag har jag mått förvånandsvärt bra och är faktiskt nyss hemkommen från träning. hade om jag ska vara ärligt faktiskt inte tänkt fara till träningen. käkade nämligen ett skrov ungefär fem minuter före träningen började. sen på vägen hem kom jag på att jag kanske ändå borde fara på träningen. så jag sa att jag hade råkat slumra till och att det var därför jag var ca en halvtimme för sen till träningen. haha. bakfylla är nämligen inte ett giltigt skäl till att missa träningar i vårat lag :P

nämen gårdagen var kul.. så länge den varade. mitt mål med kvällen var ju att gå ut, men när jag väl kom ut så satt jag bara vid ett bord och mådde dåligt. mindre roligt.. träffade alltså inge folk. dock var det nog ganska bra för att jag såg förjävlig ut och det kan jag lova.

anyway.. har varit en grymt slapp dag framför tvn med lillasyster. tv4 fakta är min absoluta favoritkanal har jag kommit fram till. ska gå i duschen nu och sen ska vi tillsammans med en choklad med daimbitar i sätta och se "säg att du älskar mig".

nu, dusch!

vad händer

en snabb genomgång på vad som händer:

* var hemma hela kvällen igår och såg tv på storskärmen :P somnade dock typ 10 och sov sen till halv 9 imose och var såå nöjd för att jag sovit så länge.
* satt ute ett tag, men på grund av alldeles för varmt väder pallade jag inte särskilt länge och gick ganska snabbt in och kramades med min kära dator igen.
* for upp till bodsjön en liten stund, fick varmkorv av mormor och fick en puss av en okänd tjock hund.
* satte mig i solen ett tag när jag kom hem. på grund av samma orsak som tidigare lade jag mig ganska snabbt i skuggan och löste soduku (eller hur det då stavas). sen började jag frysa av ännu okänd anledning så jag gick och la mig i sängen och såg tv istället. nicebice.

nu har jag nyss duschat och som vanligt när det är fest på gång provat ungefär halva min garderob. vågar jag ha en ganska kort kjol? sanna tycker det, eftersom hon tycker att jag har så bruna ben.. motför hon, inte motför resten av sverige.

äh, hoppas mina kläder ordnar sig. i värsta fall får jag väl ta leggings. dock ser mina ben ännu fetare ut när jag har det, men man vill ju inte se ut som värsta.. eh, ja wannabe something.
nu ska jag käka, sen välja kläder och sen sminka mig. håret får vi se om jag hinner göra nånting åt.

hejsvejs

jag har problem

jag har stora problem.
1. a) ska jag festa idag?
    b) vad ska jag isf ha för kläder?
    c) vem ska jag festa med?
2. a) ska jag inte festa idag? 
    b) vad ska jag isf annars göra? 
3. a) ska jag festa imorrn?
    b) vad ska jag isf ha för kläder?
    c) vart ska jag vara och med vem?
    d) blire utgång, för det vill jag!?

så, understand att jag har lite problem. dessutom laggar datorn som fan och alla bokstäver flyger åt alla håll.. är jag redan full eller what? matto har fixat nå.. sorry, menar "fixat" nå, så att datorn skulle bli mycket bättre. men som sagt.. alla bokstäver hoppar omkring... very konstigt.

anyway, ska ta på mig nå rena kläder och sätta mig på en ren filt i våran nya vita soffa. annars finns en viss risk att den ser använd ut, och det är lika med dödstraff i våran familj.
på tal om dödstraff så har kenny redan fått en varning. matto hittade nämligen honom imorse när han satt i soffan och hör och häpna... klöste på den. själv trodde jag inte att matto skulle döda lille keno på en gång, men som tur var började det med ett gult kort... ett till och han är out of here... :(


färdiiiigt

nu är snart vårat nya vardagsrum ready. dock är det ju fortfarande en hel vägg som är helt tom och vi har inga lampor och sånt. men vi har en soffa och en tv, och vad mer behöver man i ett vardagsrum?
så nån som är sugen på att se film på våran nya 50'' plasmatv? för det är jag, men jag vill inte se tv själv.. :S

tror att jag ska ta ett kort på vårat tv-rum så ni får se :P wait a sec

image9

det är ju dock sämst kamera och vi har som sagt fortfarande lite stökigt.. men visst blev det mysigt? :) tavlorna som står på bokhyllan ska förstås hänga på väggen, men som sagt: så länge det finns tv och soffa har man ett tv-rum!

nämen SERIÖST, vad händer ikväll!? help me

jag är lite rädd för mig själv

jag måste bara försöka förklara min dröm, och jag vet att jag kommer att låta lite scary.. hoppas bara inte zlatan läser det här, för isf skulle han tro att jag var värsta stalkern.

jag drömde att jag var förbundskapten för herrarna. jag hade bestämt mig för att zlatan skulle in när jag hade en halvtimme kvar att sova. jag vet hur sjukt det låter. i alla fall, han skulle in kvart i sex, och jag skulle vakna kvart över. under natten vaknade jag typ 4 gånger eftersom jag trodde att jag hade missat när jag skulle sätta in zlatan. varje gång jag vaknade tänkte jag dessutom: "varför ställer jag inte bara klockan på kvart i så att jag inte missar att sätta in han?". som tur var ställde jag ju aldrig om klockan för isf skulle jag ju sprängas av att behöva vakna en halvtimme före jag hade tänkt.
nämen seriöst hur sjuk är jag inte? jag ÄR ju värsta stalkern.

men jag kan ju inte rå för att jag är kär, kan jag?

image8


5-0

ingen kickar fotboll som han, zlatan, ja sa zlatan

image7

jag är kär

trasig

ikväll gick mitt hjärta sönder i en miljon bitar och det kommer aldrig lappas ihop igen.

hans arm runt någon annan än mig, och för honom känns det helt rätt. förmodligen för henne med. finns jag för nån av dom? har jag nånsin funnits för honom lika mycket som hon finns nu?
finns jag för nån? borde inte

vad är det med henne som är så mycket bättre än mig? smalare, snyggare, roligare?

hjälp jag kan inte andas

hur ska jag göra ikväll!?

vet inte hur jag ska göra ikväll! Festa, inte festa? Gå ut, inte gå ut? Kanske rent av bara sitta hemma och slappa hela kvällen.. kanske hyra en film. men jag vill ut! men då måste man göra sig fin.. det är jobbigt. och what if jag vill ta en cider eller två? då har jag bilen stående i stan och tar mig inte hem. hm.. tror nog att jag gör mig fin ("fin") och far in till kajsa, ewa eller ida i stan. eller vi får se. kommer ju ångra mig som fan om jag far i mjukisdressen typ. alltså är det bäst att jag tar på mig jeans iaf. blir nog bra.

det rinner ur näsa och öga just nu, var nyss nere och sköt lite på plan och blev så grymt allergisk. jaja, det går väl över om man tar lite piller och sånt.


I'm not afraid to fall
It means I climbed up high
To fall is not to fail
You fail when you don't try
I'm not afraid to fall
I might just learn to fly
And I will spread these wings of mine


sommarjobb(igt)

i sommar har jag jobb minst 5 veckor, soft or what? dock vet jag inte om jag ska söka nå i öjebyn oxå, skulle ändå vara kul att köra lite lantbrevbäring och jag har ju ganska många lediga veckor så det blir nog att göra det :)
det som är lite jobbigt är att jag i dessa 5 veckor som jag ska jobba i stan ska gå typ det jobbigaste distriktet av alla. typ tre villor och resten hyreshus. men jag kommer att dela ut till en del jag känner och det är ju alltid roligt :P så alla som vet med sig att dom bor på 941 37 kommer få post av mig i sommar. nicebice. en del som bor på 941 40 också för den delen :P

jill johnson - oh, vilken härligt dag.


jag blev vegetarian idag

vet inte ens hur vegeterian stavas.. men jag bestämde mig iallafall för att bli det idag.
varför, kanske många frågar sig. jag är ju den som älskar kött mest i världens ungefär. svaret är: jag har varit på ett slakteri idag. har sett en massa stackars kossor hänga helt nakna i ett kallt rum. sen hjälpte jag dessutom till att mala ner en massa äckliga köttbitar till köttfärs. fyfarao!
"jag är vegetarian (?) från och med nu" sa jag högt och tydligt, så att även slaktarn eller vad man då kallar han hörde. ingen brydde sig och dom fortsatte bara att skära i den stackars kon. så nu har jag sett riktigt färsk entrecote (såg när dom skar ut den). sen såg jag som sagt hur man gör köttfärs.. och jag bestämde mig för att aldrig mer äta kött!

sen bjöd morfar på pizza och jag glömde av mig och beställde en oxfilépizza. jag tror oxfilé kommer från kossor, hörde att dom snackade om det idag.

kommer iallafall att drömma mardrömmar om kossornas öde. så jag börjar nog mitt vegetariska liv imorrn...


ännu en söndag

javisst är det redan söndag igen. imorrn är det måndag och jobb som gäller... igen. men så länge det är bra väder är jag nöjd.

vart en liten fest igår as usual. mycket trevligt. dock tyckte jag inte att det var så himla roligt när vi väl kom ut, var så himla mycket folk men typ ingen man kände. men, men. efter nästa helg (om det blir fest då ens) ska jag inte festa på länge och det är en sak som är säker.

idag är det really summer

alltså hur sommar är det inte idag då? är så grymt nöjd alltså! har just suttit ute och lökat lite, måste ju bättra på brännan nu när man har chansen.

hallå, vem vill festa med oss ikväll?


utklassning

jag tänkte berätta om mina tankegångar under matchen:

1-15 min: "fan det här kan vi ju vinna" (vilket är en ganska ovanlig tanke i mitt huvud under match)
0-1 på straff: "äh, vi har ändå varit ganska bra, det är ju bara ett mål"
0-2 när femton minuter återstår: "fan, vi börjar tappa lite..."
0-3 när fjorton minuter återstår: "ojsan..."
0-4 när tretton minuter återstår: "vi kanske ändå inte kan vinna..."
i halvlek drar jag på bad-cop mössan och snackar lite skit. okej, dom är bättre än oss, men inte 4-0 bättre. när vi startar andra halvlek går vi in med inställningen 0-0.
bollarna fortsätter rulla in.
0-5 efter några minuter in på andra: "fyfan vad jag inte ska säga till nån vad den har matchen slutat, skämmes tamejfaaan!!!"
0-6: "och jag ska fan INTE tacka nån i det andra laget, dom är jävlat cp!" (drog även en kommentar till en viss nummer 10 att jag ville slå ner hon)
0-7: "tänk om det skulle bli tvåsiffrigt :S" (försökte vid det här laget fälla alla som kom i min närhet, lyckades aldrig så bra, vilket var jävligt irriterande och mitt humör skönk för varje sekund)
0-8: "undrar hur jag ska säga till laget att jag slutar spela fotboll, det är suger verkligen" "hm, hur ska jag göra för att skita i att tacka alla utan att nån märker det..."
0-9: "okej, nu är det lite skämmigt hära. bli inte arg.. ta det lungt istället, alla måste fatta att vi spelar dåligt"
när fem minuter återstår får jag ont i foten, lägger mig ner och whinar lite. tomas kommer och är skitnöjd för att han får använda sin nyinköpta kylspray. domarn sa att jag hade gjort det bra. jag blir på lite bättre humör och lite gladare tankar kommer: "mm.. zlatan"

sen blir det inga fler mål! :)


fötterna hurts

dagens runda på jobbet blev slapp som jag hoppades. sen blev det mindre slappt efteråt eftersom telia tydligen bestämt sig för att skicka ut brev till ungefär alla sina kunder. jaja, vi kämpade på och jag hann faktiskt allting precis på klockslaget 15.20 (när vi slutar).
sen hade min kära mytomaniska (?) far lovat mig att vi skulle köpa nya fotbollsskor idag efter jobbet. jag såg framemot det eftersom min gamla högerdojja är så gott som bara ett hål. jag har alltså de senaste veckorna levt på svart och vit tejp som jag envist tejpat fast på skorna för att göra hålet mindre. det har resulterat i en riktigt snygg högerdojja... inte. och det går ju inte så bra att skjuta med den heller. men, men.. jag får göra mitt bästa, är ju ändå tredje matchen jag spelar med min snygga sko.

har samling om 20 minuter.. borde kanske äta nå. kanske packa. funderar på att ta en bastu efter matchen.. nån som är på? återkommer med resultat.