nu är jag öjebybo!

nu har vi flyttat! inte helt klara dock, men vi ska iaf sova i nya lägenheten, kommer blir supermysigt :) dock har vi ju inge mat eller nå där, men det är väl sånt man får ta när man flyttat antar jag. fast vi bor ju jättenära hanséns så det kanske blir frukost där imorgon bittt :)

sitter hos andreas och sandra nu, dom har hjälpt oss flytta lite. sandra var typ helt crazy på att bära grejjer...
jag: jag är trött i armarna
sandra: är du seriös?
jag: jag måste vila...
sandra: är du seriöööös?
haha, jag som alltid trott att jag är ganska stark.. tydligen inte :( hehe

nu ska vi hem och sova i nya lägenheten.. wooow :D


Snöstorm?

Alltså seriöst! Nu tycker jag moder jord får skärpa sig. Är det vår eller är det vinter? Fram till typ 12 var det snöstorm, sen helt plöstligt blev det typ sol. What?
Körde iaf fast tre gånger med moppen idag. Det var roligt. Mycket roligt. Jag skrattade så jag grät.

Nu är det bara typ 24 timmar kvar tills vi börjar flytta. Sweeeeet! Dock börjar jag få lite panik eftersom det känns som att vi har typ tusen saker att packa. Men Thomas han är så lugn, typ: "När vi har burit ut alla kartonger är det typ bara stora saker kvar..".. Nja, it vetja om bestick och sånt räknas som stort :P

Blir full dag för mig idag. Men det är ändå bra, för man vill ju ha pengar nu när man snart ska på ikea (jäpp älskling, vi ska på ikea). Och en rolig grej: Jag fick typ bara 1000 spänn mindre i lön än Thomas :D
Imorrn slutar jag typ 13.00 hoppas jag. Och nån som vet vad som händer då? Jo VI FLYTTAR :)



besikting

idag har våran nya lägenhet besiktats. pain, vi får inte omtapetserat i nåt rum :( men vi får iaf ommålade luckor i köket och garderobsdörrar. :)
åh så skönt att det är sista dagen jag jobbar länge nu. är INTE roligt att sluta halv 7, man hinner ju svälta ihjäl innan miiddan. mindre coolt. så imorrn blir det förhoppningsvis bara jobb till halv 2. och på fredag KAN jag bara jobba till halv 2 för sen flyttar vi!
fan vad jag tjatar om flytten, men det är faktiskt första gången jag flyttar på riktigt så jag får faktsikt tjata! :)

var på dop i helgen igen. lille söte neo skulle döpas. han är verkligen världens sötaste. här är han med pappa jonas, mamma (och präst) ilona och min mamma, neos gudmor :) söööt va!?

image67


åååh :D

vi får börja flytta idag om vi vill.. coolt! :) men eftersom jag jobbar så länge idag och imorrn så blir det nog inte förrän på fredag ändå. men det gör inge, för vi har ju ändå inte packat klart allting än. men ååh, vad jag längtar :)

snart!

nu är det högst en vecka kvar till vi flyttar. hur coolt är det inte? :D har packat typ elva kartonger med porslin, böcker, prydnader och sånt. fasen vad jag längtar! snart är det ju inflyttningsfest för tusan! hehe

påsken har varit lugn men snabb. tänkt att fyra lediga dagar kan gå så fort. jobb 9.45 - 18.30 i veckan. mindre roligt. men sen flyttar vi! :D

JIPPIE!

VI FICK LÄGENHETEN!! :D

lalalaalalalalaaa jag är så glad just nu! :)

en sak

jag har bara en sak att säga:
THANK GOD IT'S FRIDAY!

kan seriöst inte hålla ögonen öppna så mycket längre. dock skönt att jobba. blir hela nästa vecka också! :)

OCH justja! vi kanske får en lägenhet! :D
JIPPIEEEEKAJEEEJ!

oj nu skrev jag mer än jag hade tänkt. men meningen med inlägget var iallafall att skriva att det äntligen är fredag och att jag ska sova lite när jag slutar jobba. skriver mer om lägenheten när jag vet säkert om vi får den. på måååndag!

och en till sak:

image66

min älskling med lille vilmer. han är dock ltie ledsen där. vilmer allltså, inte thomas :P

aaaaaaaaaaarhd

idag är en sån där dag när jag sprängs av ALLT! fast det inte är så mycket som går fel så bara sprängs jag i miljontals bitar. och ingen skulle ens märka alla små madde-bitar för det snöar så mycket så alla mina bitar skulle bara blandas med snöflingorna. sprängit eller vad??

image65
jag sprängs

jag är så smart

har kommit på värsta bästa idéen:
gå ut och gå direkt efter jobbet istället för att vänta till efter maten !
smart eller vad.

har just kommit hem från jobb och promenad, och förutom att jag har jävligt ont i öronen (har inte så bra mössa) så är jag skitglad. det var verkligen en bra idé av mig. ska börja gå omvägar jämt när jag går hem från jobbet.

jag vill ha BARN!

tror inte att det är så bra för en som har sån stark barnlängtan att vistas bland barn. okej om det vore fula barn.. men det är vääärldens sötaste barn. lilla sanna och lille vilmer.

image63

image62

ÅÅÅH. vill man inte bara käka upp dom?