ååååh!

Imorrn far jag och älsklingen till skellefteå för att bo på hotell och bara myyyyysa! och dricka lite vin förstås.. och bada i jacuzzin och basta.
det kommer bli wonderful! :)

gott

jag och thomas lyxade till det idag och gjorde nå kyckling med en sån där cooking souce, och åt det i pitabröd. var så grymt gott! kändes verkligen inte som tisdag. men man måste faktiskt få göra sig nå gott då och då :)

annars så ska jag jobba hela veckan. ska dela ut biltema-katalogen plus vamlig reklam.. det är pain.

nu blir det efterrätt och tv med älsklingen. heeeejjjj!

åååååh!

jag vill ha barn! helt seriöst. det enda som stoppar mig nu är att jag inte har fast jobb. MÅSTE söka jobb.

drömde inatt igen att jag var gravid.. höggravid alltså, skulle typ föda närsomhelst. ååh, pain att vakna

jobbar hellre

första dan på typ flera veckor som jag inte jobbar. nice, trodde jag. men det är TRÅKIGT!
det var roligt typ första timmarna, när jag såg de två senaste one tree hill avsnitten. men nu är det bara boooring! vad gör man?
nä, det är faktiskt skönare  att ha nånting att göra på dagarna, även om det är att dela ut post i typ en miljard femvåniga hus. på tal om det: jag har märkt att jag har börjat få ont i knäna av allt trappspringande.. har aldrig haft problem i knäna förr, men nu tar det jätte ont. märkte det igår på coren när vi gjorde benböj eller vad det då heter. ajajaj.

är jag intressant. i knew it!

stackars duva, del2

känsliga tittare (läsare)  varnas

så kom den tidpunkten när jag skulle se hur det gått för duv-mamman och duv-barnet. kom till garaget för att parkera moppen och där såg jag både duv-mamman och duv-barnet (observera att jag inte ens vet om det är duv-mamma och duv-barn, men jag tycker att historien blir mest hemsk om vi låtsas att det är det). jag blev överlycklig eftersom dom hade rört sig från där dom hade legat imorse när jag trodde att duv-mamman var överkörd. men så skulle duv-mamman röra sig och då såg jag det. hon kunde inte gå normalt! hon liksom kröp fram. då blev jag ledsen igen...

lite senare gick en av mina kära brevbärar-vänner och tog hand om problemet. duv-mamman lider inte längre iaf.
R.I.P duv-mamman

image61

stackars duva

min syster sanna är en sån som börjar gråta direkt hon ser ett olyckligt djur. tex, såg hon en gång nå program om en noshörning som inte fick nå vatten eller nå sånt och hon var helt förstörd. jag har aldrig varit sån (förresten, sanna, om du läser detta bör du inte läsa längre, för då finns det viss risk för en gråtattack). men idag nlev jag nästan lite ledsen... över en duva.
såhär var det: igår när jag kom tillbaka till posten och skulle parkera moppen i garaget satt det en duva just vid porten (man ser den lite på bilden). och den satt helt still, fast den var inte död, för den rörde ju på huvudet och så. först var jag jävligt rädd för den.. för den såg så läskig ut och jag trodde att den skulle anfalla mig. men det visade sig iaf att jag den inte var farlig, för den anföll mig inte.
sen fick jag höra att det tydligen var två duvor i garaget, men jag tänkte inte mer på det förrän imorse närj ag skulle ta ut moppen ur garaget igen.
för där satt båda duvorna (lite längre in i garaget, där bilarna står), fast det var bara den ena som rörde lite på sig. den andra var helt livlös. sen såg jag att den livlösa låg på en snöspår från en av bilarna. OH NO! tänkte jag, nån har kört på den och nu sitter kompisen och vakar över den. hur hemskt som helst eller vad? tänk... det kanskevar  typ en mamma-duva och en barn-duva och sen helt plöstligt blir mamma-duvan överkörd och barn-duvan fattar inte hur den ska göra.
hemskt..
nu ska jag tillbaka till jobbet  och köra in moppen i garaget. ska se om barn-duvan är kvar.
hejs


image60