Underbara dagar

INTE!
Varmt så inihelvete = för varmt! Köra postbil 3 timmar utan AC plus springa i trappor = svett rinner från alla håll och kanter.
Hem och snabbvila för att sen fara och jobba igen = jobbigt as hell.
Behöver jag säga att jag är glad att det här är sista veckan jag jobbar dubbelt. Att sommaren förmodligen är slut efter dessa varma veckor är ju en annan historia.
Min tumme har blivit alldeles vit längst ut eftersom jag har en "posttumme" där. Inte sexigt.

Imorrn blir det reunion! BLUE BABES! Fan vad cool man var som hade en gängnamn och hela kittet.

Piteå dansar och ler

Åh, skönt att det är över. Så jobbigt att vara onykter :P
Nämen nog var det trevligt... fast mest trevligt var det nog igår, fast vi hade ju inte tänkt fara först, sålde biljetterna och allt . Men ändå tur att vi for, för det var faktiskt roligare lördag än fredag. Sprängdes i fredags för att det var så extremt mycket folk på Takida (det enda jag ville se egentligen) att vi fan blev knuffade hela tiden fast vi stod typ 30 meter från scen. PAIN! Så då for vi hem!

Idag blir det nog att vila upp sig ute i solen. Måste få lite färg nu när sommarn snart är över :P

Sliten

Åh, jag vet att jag är världens sämsta bloggerska, men jag är bara så grymt trött JÄMT! Får knappt sova nå på natten eftersom Mira har fattat att våran säng är skön och hoppar upp och lägger sig mittmellan oss stup i kvarten. Thomas märker ingenting (sover som en stock), men jag vaknar varenda gång. Att man sen går ett distrikt som man inte kan och måste jobba över mer än en timma varje dag (för att man är sämst?) gör ju inte saken bättre.
Det enda positiva med helgen är att pappa har lovat att jobba för mig på fredag eftermiddag. JIPPIE jag kan börja supa klockan 1! :)

Ska dra på grisan en snabbis före jobbet. Skriver väl igen om en vecka eller så :P

Ännu en arbetsvecka..

Åh så jobbigt.. gruvar mig för att gå upp tidigt imorrn, har ju inte gjort det på typ 11 dar! Paain! Ska nog cykla till jobbet några dagar i veckan, så att man tjänar in lite pengar på bensin. Jobbigt, men värt det.
Var som sagt i Svensbyn igår, drog sedan lite smått berusade in till stan och åkte bil. Sen köpte vi en bulla och lite godis och for hem och sov. Vaknade typ efter elva imorse.. grymt skönt. ÅÅÅH imorrn måste jag upp 6 :(

Min nya frisyr

Kom på att jag glömt säga att jag klippt mig. Färgare ju håret när jag ändå höll på. Vet inte om jag är helt nöjd, tyckte det blev lite kort.. men det växer väl ut.


Hemma i Svensbyn

Sitter hemma i Svensbyn med syster, mor och far, mors bror och hans tjej och dricker lite vin. Älsklingen sitter och pratar om att han vill rida, morbrors tjej har hästar. Vet inte hur det ska gå riktigt. Själv är man ju dödsallergisk mot hästar... dör bara jag tänker på dom ungefär.. men,men.
Annars.. har varit i luleå idag, köpte inget annat än mat från mcdonalds (äntligen), eftersom vi inte har nå pengar. Men mycket fint fanns det.. ska kanske tillbaka nästa vecka så att vi kan köpa nå fina gardiner och sånt :)

Vild budgivning på tavla!

Jag och älsklingen hittade en tavla på blocket, stor och fin, för 350 kronor. Vi ringde och fick veta att den precis blivit såld, men dom som skulle ha den hade inte kommit och hämtat den än. Jaja, tänkte vi och blev lite deprimerade.
Vi kunde inte riktigt släppa den där tavlan så vi gick in på ikea och kollade vad den kostade ny och så. Men vi ville ju ha den nuuu, inte när vi har tid att fara till ikea.
Så vi ringde hon som hade tavlan på blocket igen och bjöd 500 kronor (samma som nypris på ikea) och vi fick den! Niceeeee, så nu har vi hämtat den och ska strax hänga upp den. Kommer bli "fett nice".

Annars idag har vi faktiskt varit grymt aktiva och städat nästsan hela lägenheten (tillochmed tagit bort alla jäkla kläder från byrån) och hängt upp fyra tavlor och en hylla.
En liten tur på grisberget har jag och Mira hunnit med också. Duktiiii!

Grisberget

Har just kommit hem från en promenad på Grisberget med Ida och Mira. Skönt att få röra på sig lite. Fast Mira blev riktigt trött. Hoppas hon sover så här gott hela natten så jag och älsklingen kan få mysa lite utan att Mira ska ligga mitt i mellan.


Strandpromenad

Var ute och gick längst strandpromenaden här i Öjebyn. Riktigt mysigt var det. Och varmt och skönt i luften. Enda negativa var att Mira såklart skulle ner i vattnet sen gå i sanden och bli jätteskitig.
Det är iaf såna här dagar som man är glad att man flyttade från stan till Öjebyn. Hur många ställen i stan skulle man kunna släppa lös Mira och bara sätta sig ner i gräset och titta ut mot detta?





Skön helg

Åh, så skönt det har varit med lite ledighet.
Fredag for jag, älskling, sandra och andreas till jävre till ett mysigt ställe och släppte lös hundarna. Nova simmade i flera timmar (kändes det som) medans Mira bara sprang omkring och var feg.
Lördag blev det en liten spontanfest för oss fyra :P Drack och spelade kort, for på max och käkade. Älsklingen cyklade sönder min cykel så han fick bära den från stan till annelund och sen låna Andreas cykel och cykla hem till Öjebyn mitt i natten. JOBBIGT! Men gott sov vi :)
Idag har vi varit på en "långpromenad" med MIra och sen bara slappat. Såg nyss en film om barn vilket resulterade att jag grinade mer än jag nånsin grinat till en film förr.

Den här veckan lär gå snabbt eftersom jag bara jobbar mellan 16 och 18 varje dag, sen torsdag eller fredag far vi till umeå. Inte illa.

NU ska jag försöka få lillgumman att skita, för jag vill gå och lägga mig.

GoDNATT!

Jävre

En fin bild min fina pojkvän tagit och redigerat:


Festa eller inte festa..

..det är frågan.

Vi är taggade, för vi vet att om vi inte festar så blir det inte förrän typ pdol, och det är skitlänge dit. Typ... men klockan börjar bli lite mycket och vi har ingen fest än.. hm.
Ja, vi får väl pröva ringa alla vi känner..

Thank God it's Friday

Åh Herregud vad skönt att det är fredag! Är faktiskt grymt jobbigt att jobba dubbelt varje dag. Men nu ska jag slappa i det fina vädret hela helgen! :) Kanske blir nå grillning eller nå ikväll, kanske fest imorrn.. vem vet!

Min älskling säger att han älskar att sova med mig, och att han jämt vill ligga nära mig. Men han ljuger. Varje natt kryper jag närmare och närmare han, och på morgonen brukar det se ut som på bilden här nere. Han ligger längst ut på kanten (på gränsen till att ramla ner) och min kudde (den mörkblå) + jag ligger på hans sida av sängen. Är inte det ett bevis på att han inte vill ligga så nära mig som han säger :P Hahaha, tycker faktiskt det är lite roligt! :P



Svensbyn igen

Nu ska jag bara fara in till stan igen och jobba två timmar till, sen far vi till Svensbyn. Där ska vi bli bjudna på middag!


Sommaren är här!

Shit, vad varmt det är ute. Äntligen kommer sommaren! :D Fast jutja, jag jobbar ju heeela tiden.
Men, men.. är hursomhelst glad för att det är varmt :) Jag och älsklingen ska nog snart gå och köpa mjukglass. Muums!

Torsdag imorrn!