efter helgen

tekniskt sett är det fortfarande helg. men söndagar för mig är mer som en vardag. dvs, jag har inget att göra. dock är det ju valborg imorrn och det blir grymt kul! Om jag vet vart jag ska va alltså :)
Utgång i fredags. Förfestade på typ tre olika förfester, eller har jag fel? Nämen det var faktiskt en grymt kul kväll. Även statt var roligt. I alla fall tills nån jävel (förlåt) trampade mig på hälen så det bara spruta blod. Före det ville jag att kvällen aldrig skulle ta slut, men efter det ville jag ungefär dö av smärta. Det positiva är dock att vi inte har nån match eller träning i helgen, så mitt skavsår hinner nog läka lite. Inte så säkert att det hinner läka till imorrn, men det är ett senare problem.
Kort sagt, fredagen var en kanonig kväll! ;D

Ledsen

Vissa saker blir man så ledsen av. Sådär jätteledsen så det tar ont i hela kroppen varje gång man tänker på det. Och man kan aldrig sluta tänka på det heller och har därför hela tiden en klump i magen. Man är så ledsen att om tårarna väl skulle börja komma skulle dom aldrig försvinna. Varför händer det här mig?

Nya kläder :)

Har (hör och häpna) köpt en grön (!!!) kjol och vita (!!!???) jeans. Chockerande för att vara jag, i know. Men är det utgång så är det. Inte alls nå dyrt heller och jag är såå nöjd. Allting skulle vara helt perfekt om jag vaknar imorrn och skavsåren är borta. Men kommer min dröm att gå i uppfyllelse? Mest troligt inte. Hatar skavsår. Ska jag måste gå på statt i flipflops alltså? Pain..,.-
Dock är ju problemet vem jag riktigt ska vara med. Och vart jag ska vara med dom som jag inte vet vem det är än. Nämen får väl styra nå här hemma, eva och matto är säkert på! Eva som har köpt nya skor idag. ROSA! Jävlat rosa. Och inte var dom billiga heller. Så nu har vi ungefär tiotusenett par skor. Men jag kan ändå inte ha några av de snygga eftersom jag har ett fett jävla skavsår på varje fot. Jippiehurra. Nämen, jag ska ut och jag ska göra det i snygga skor, om det så är det sista jag gör!

Skavsår of the year

ÅÅh, vad jag sprängs! Har fått värsta skavsåret, på båda fötterna! Och fy, jag vill inte ens titta på det. Är så grymt äckligt. Typ blåsor och massor med mer äckliga grejer. Så hur ska det nu gå imorrn vid utgången? VIlka skor ska jag ha? Flipflops!?? Nej, tack. Får hoppas det ordnar sig iaf.

http://www.youtube.com/watch?v=1WDjqeptung
Alltså det går inte att förklara hur kär jag blir i Zlatan när jag ser den här filmen. Han är så grymt sööööööt! :D
Nästan så att jag glömmer alla mina andra problem.

Jason Mraz - I'm yours

Jobbigt..

Idag har varit en grymt jobbig dag. Vet inte riktigt varför den har varit jobbigare än andra, men det har den varit. Grymt sakta går den oxå. Men, men...
Lillasyster fyller 17 idag. Grattis, grattis! Gott med tårta och fika! :)

Två av kattungarna har blivit tingade nu, så nu har vi bara lilla Siri kvar.

Helgen har varit helt okej, trots cupen. Vi vann inte nån match, men vi kämpade iaf :P Sen hade vi inte nog med spelare så vi lämnade WO på söndagsmatchen, så det blev en liten ugång på kalles på kvällen. Kul, kul trots att vi inte förfestade nå. Förfesten var på kalles helt enkelt. Mina strumpbyxor mådde dock inte så bra efter kvällen. Eller mammas, rättare sagt. Måste köpa nya innan hon märker nå. 
Och i lördags var jag ju typ håruppsättningsmodell på ett gesäll prov i lule, och så här fint blev det :D Syns inte så bra framifrån, men det var jätte fint iaf.


alldeles för mycket roligt

åååh, vad jag älskar när det blir helg. nog för att jag inte har gjort så mycket annat än att slappa i veckan, men på helgen får man verkligen slappa. Guuud vad skönt det ska bli. Ska hyra film och köpa godis (första gången jag köper vanligt svenskt godis sen jag kom hem från thailand isf!), åh vad det ska bli roligt!

men så krossas min "dröm". jag kommer på vad jag egentligen ska göra ikväll. Match klockan 18. Jippie! Andra fredagen i rad som vi har match. Men som tur är så är ju inte matchen klockan 19,30 som den var förra fredan. Den är ju klockan 18 och den är inte lika lång, så jag hinner fortfarande hyra film och käka godis! Men, så kossas min dröm igen. jag kommer på att vi ju har fyra matcher till i helgen! Jippiie!

Inte för att jag inte gillar fotboll. det gör jag verkligen. Det jag inte gillar är fotboll på grus när det är på gränsen till minusgrader på fredagskvällar klockan 18 och lördags och söndagsmornar klockan 9. Plus att jag som målvakt alltid fryser ihjäl. Går alltid av planen med istappar lite varstans.

Jaja, har inte tid att skriva nå mer nu, ska till frissan för andra gången i veckan! Tur att det inte kostar nå :)

inte oglad

idag känner jag mig konstig. inte ledsen, inte glad. lite nervös inför match ikväll, annars är jag nog helt neutral. Egentligen borde jag inte sitta vid datorn, för det gör mig oftast ledsen eller arg. Äh, orkar tänka för mycket. Idag ska jag inte tänka på nå!


sanningen tack

Jag vet att jag önskar mig mycket. Jag önskar mig saker hit och dit hela dagarna. Jag vet det. Men jag kan inte låta bli att önska. Idag önskar jag att jag får höra sanningen. Är less på att bara få höra det som gör mig glad. Eller inte glad... men det som inte gör mig oglad.
Vissa dagar är bättre än andra men idag har varit riktigt dålig. Har fått höra det som jag antar är osanningen hela dagen och har därför varit riktigt oglad idag. Men jag ska begära sanningen idag. Eller... egentligen vet jag inte om jag vill veta hela sanningen. Allt är så grymt svårt att förklara. Men jag är säker på att nån förstår. Jag önskar (igen) att jag är beredd att höra sanningen, men jag tror inte jag är det och är därför inte säker på att jag vill höra den.


Dålig

Jag är sämst. Okej, det visste vi redan... men just nu känner jag mig så tråkigt sämst.
Har längtat hela Thailand efter en Geisha (chokladen you know) och har inte unnat mig en förrän idag. Tänkte att nu när Inter spelar mot Roma måste man ju få äta nånting gott (Inter kunde ju faktiskt säkra ligaguldet). Så i pausen skyndade jag mig till kiosken och slösade 18 av mina 87 kära kronor som jag ska leva på tills lön, på en Geisha. Och gott var det, lika gott som jag visste att det skulle vara. Men nu... efteråt. Jag mår dåligt!! Ont i magen... riktigt ont i magen. Av en liten chokladbit! Några rader gav jag till min kära far dessutom! Men jag mår dåligt ändå. What's wrong with me? Jaja, inge mer choklad på ett tag. Vilket i och för sig är bra... men ändå pain. Som allt annat.


Sömnproblem..

Alla dagar går så grymt sakta! Har sovit 12 timmar inatt, hur tragiskt är det inte? Och ännu mer tragiskt är det att jag helst av allt bara vill lägga mig i sängen igen! Önskar att man kunde sova hur länge som helst! Slippa stiga upp och tänka på saker som man inte vill tänka på. Dock tänker jag ju på det på natten också... ligger där och tänker. Drömmer om det på natten, vaknar, inser att det bara var en dröm, önskar att jag kunde somna om och inte vakna förrän typ 6 på kvällen, så jag får gå och lägga mig snart igen.

Äckligaste grejen på länge inträffade nyss. Nån katt, förmodligen Kenny eller Lilly hade tagit in en råtta! Och vem ligger inte och gnager på den, om inte Siri, en av småkatterna! Fy vad äckligt! Hon vägrade släppa den, fast råttan var typ lika stor som hon. Jag var tvungen att bära ut Siri, med råttan i munnen. För vem vill ha en råtta inomhus, även om den ligger i Siris mun. Nä, usch, inte då jag!



nystart

alltså hur pain är inte livet just nu?

jävlat mest. känns som att ingenting går rätt. vill tillbaka till thailand, där man slapp tänka på alla saker som man måste tänka på här hemma. det går verkligen inte att sluta tänka på det om jag väl har börjat. råkar tänka på det på morgonen, tänker på det hela dagen... fast det inte ens var meningen att tänka på det från början! tänker på det hela tiden, jävlat hela tiden och går inte att sluta hur mycket jag än försöker. vet dock inte hur väl jag försöker, vet inte om jag vill intetänka på det. allting är så svårt. önskar att det vore lika svårt att sluta tänka tanken på att kanske gå ut och gå. den tanken är så grymt lätt att strunta i, why? varför är den tanken mycket lättare att släppa? javisst, det är grymt tråkigt att gå ut och gå, men det är jävligt jobbigt att tänka på det där andra hela tiden. HELA TIDEN. jag måste ha problem.