Energi

Åh, vad dukti jag har varit. Har nyss kommit hem från en timmes spinning. Tänkte först fara på 45 minuter, men då såg jag fel på tiden så jag for på det senare passet istället. Dock var jag "söjn nära" (ni fattar) att vända när jag var på väg till korpen.. var inte taggad för fem öre.
Vi har köpt ett pussel och det är jättekul att sitta och bygga det tillsammans :) Istället för att bara sitta och se tv hela dagarna tänkte vi.

Och imorrn är det jobb igen. roligtroligt..

VI har förresten fått erbjudande på tre olika tvåor nu.. och på torsdag lär vi ha ännu fler.

ska duscha ny,hejs

jobbigt

fick just veta att jag ska jobba imorrn också. jag som var så taggad på att fara på spin/core på dagen. men, men.. får väl fara på spinning på kvällen istället. hoppas att det inte är nån reklam imorrn. skulle vara grymt slappt. men huvudsaken är ju att jag får pengar.

helgen har varit grymt skön. slappat mest hela tiden. käkade dyrt på pentryt i lördags, gott! :D

nu måste jag gå och titta om pannkakan är klar :P

utmanad

Jag kan svara på frågorna, men pallar inte utmana 7 andra, så många känner jag ju knappt :P

Mina 7 sanningar:

    1. När jag jobbar går jag och lägger mig före 9, om jag lägger mig senare får jag panik och kan inte somna.
    2. När jag inte jobbar sitter och tittar på "våra bästa år", vilket jag själv tycker är riktigt tragiskt och jag vågar knappt berätta för folk att jag faktiskt vet vem som heter vad och att jag längtar till nästa avsnitt för att få se hur det går.
    3. Jag ljuger ofta för mig själv. Typ: "egentligen åt jag ju inte en hel chipspåse, thomas åt ju också...". fast egentligen åt thomas bara typ 5 chips och jag resten.
    4. Jag vaknar ofta på nätterna och är rädd eller gråter för att jag har drömt nå läskigt.
    5. Jag älskar att bygga pussel!
    6. Det bästa med helgerna är att man kan sitta ihopkrupen i soffan i mjukiskläder och se en film.
    7.Jag är livrädd för att ringa till personer som jag inte känner.



past bedtime

så här länge har jag inte varit vaken på länge. det är nog för att jag var och tränade. man blir lite hyper efter träning :P men nu ska jag sova.

imorrn är det fredag! :D

är det sant?

jag ska förklara hur livet ser ut för mig just nu.
det jobbigaste på dagen är att kliva upp på morgonen, jag vill alltid helst av allt bara somna om. när jag sedan sitter vid frukostbordet känns det som att det värsta är bortgjort och man tänker att "nu är det snart fredag".
men så kommer man till jobbet och ser att det är fetaste reklamen i sverige och cpmucho post och man tänker: "det är fasiken inte snart fredag" och man tror att dagen aldrig kommer ta slut.
men dagarna tar slut trots att man inte tror det. fast det värsta är ju inte bortgjort än... träningen :/
jag som trodde att jag typ hade vant mig vid att träna, tydligen inte. direkt man struntar i det en gång så är det kört. därför ska jag ta tag i detta här och nu. för jag har nämligen inte varit lika onyttig som jag varit det senaste två veckorna på läääänge ska jag tala om.
och snart har mamma 40-årsferre och då måste jag ha en vit skjorta. måste bli smal för det.. vill inte att alla ska se min navel genom det vita tyget.

vi syns på korpen

slå ner mig

just nu vill jag bara gråta för att jag är så trött. längtade tills jag skulle komma hem från jobbet så att jag skulle få sova lite. men då fick jag just före vi slutade veta att jag ska jobba resten av veckan också. då kan jag ju inte sova nu, då kan jag ju inte somna ikväll! PAIN! också har vi tagit fram kassler eller vad det då heter, för att göra värsta seriösa maträtten, fast jag känner verkligen inte för det just nu. jag är fet, lat och trött och känner verkligen inte för att börja laga mat. ibland är det så jobbigt att inte bara kunna sätta sig vid bordet och be föräldrarna ge en mat. ååh.

i'm going blind

Åh, jag har så ont i huvudet att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Ibland tar det så ont att jag inte ser nå typ. och ändå har jag typ knarkat treo hela dagen. det blev lite bättre när jag var ute, men nu direkt jag kom hem på lunch så började det ta ont igen. Pain. vill ju inte heller typ ringa och säga till chefen att jag inte kommer tillbaka till jobbet. jag måste ju vara nöjd nu när jag får jobba.
om det inte blir nå bättre kanske jag inte borde fara och spinna ikväll. kanske thomas vill följa ut och gå istället. tror jag behöver frisk luft.

och idag blir det palt till middag..  gott! :)

sämst

jag är nog världens sämsta bloggare. jag har helt enkelt inget att skriva om. varför skriva om man vet att det inte är nå intressant. men jag ska försöka skärpa mig iaf :P

bar upp en byrå till thomas lägenhet igår. jag har aldrig svettats så mycket tror jag. och det blev ju inte lättare av att thomas skrattade åt mig för att jag var så lejd hela tiden heller. men vi fick tillslut in den och det blev jättefint :)
and you know what? jag har börjat visa min kreativa sida genom att måla tavlor. wierd eller vad? dock måste jag köpa mer färg eftersom gulfärgen som jag har ser ut som senap... eller möjligen något äckligare. fy. vill inte att mina tavlor ska se ut som diarre...
och vi har köpt en soffa i skick som ny! :P det blir bara mysigare och mysigare här inne, och det kan jag lova.

ska försöka uppdatera oftare. men glöm inte att jag är brevbärare och har inte tid att skriva hela tiden :P

nu ska jag diska, sen ska jag göra köttsoppa! senare blire step! :)

träning

ibland blir jag lite rädd för mig själv. när har jag nånsin förr tänkt tanken att träna när jag redan har tränat en gång samma dag? det är nämligen det jag gör just nu. funderar på att fara på spinningen ikväll, fast jag redan har varit på spincore idag. jag tycker nästan det är roligt att träna. känns konstigt att inte fara nå på korpen ikväll. det är en väldigt wierd, men samtidigt grymt skön känsla att VILJA träna. hur ska det gå imorrn när jag inte ska träna nå på hela dagen? 

och det bästa av allt! jag tackade nej till ett gratis skrov idag! hur bra är jag inte?

pappa sa att jag inte bodde hos dom längre. konstigt?


flytta

jag vill flytta.
iofs har jag ju som redan flyttat hemifrån, kommer inte ens ihåg när jag sov hemma senast. typ en månad sen? men jag vill flytta hemifrån på riktigt. med "alla" mina saker och allt! och jag vill inte bo på durrnäs (såg nyss en myra i lägenheten), utan på nå finare ställe.

och katten är crazy. har pissar, bajsat och spytt här inne! very fresh. så jag har tillbringat nästan hela morgonen med att torka allt möjligt. dock luktar det typ fortfarande jätte starkt av kattpisset. vet inte riktigt vart det kommer ifrån, för jag har typ öst med klorin och rengöringsmedel på golvet där det var piss.
jag är faktiskt ganska stolt över mig själv som torkade upp allt utan att klaga nå. nog för att jag var ensam, jag hade ju ingen att prata med. men om jag skulle ha varit hemma och kenny eller lilly skulle ha bajsat inne skulle jag typ ha låtsas att jag inte såg det och fara någgerst :P hoppas inte mamma och pappa läser det här nu. fast egentligen spelar det ingen roll. för huvudsaken är ju att jag klarar det nu eller hur. jag grät typ inte ens  nå när jag dödade myran heller! jag börjar bli vuxen :P

snart ska jag och thomas fara och kolla på en ny bil åt han, han är nämligen billös, eftersom han sålde sin igår. jag vet inte om jag tycker det är så kul att titta på bilar.. jag fattar ju ingenting, men vad gör man inte för att få vara med sin älskling :)

dukti

fasen vad duktig jag känner mig ibland! spinning 60 minuter igår och spincore 60 minuter idag. duktig eller vad? det bästa är att jag tillochmed tycker det är roligt att spinna nu! älskar musiken och älskar att svettas. dock blir jag ju inge smalare eftersom jag käkar så mycket onyttigt, men jag blir ju inte fetare heller :P

köpte en ny klänning igen igår. så nu har jag ungefär en miljon stycken. vet inte varför jag köper så många klänningar, för jag använder det ju typ aldrig. men jag gillar klänningar helt enkelt. hittade en skitsnygg idag på stan också (sanna, vi kan dela på den?).

och idag ska jag och thomas göra värsta seriösa maträtten..får se hur det går :P