Praktik

Andra dagen av praktiken avklarad och jag kan lova er att jag är jäääkligt trött. Men det är ändå riktigt kul att vara på en förskola. Dessutom tränar jag ju mig själv lite inför våran bebbe :P
Har på tal om bebbe (jag vet att du spyr av ordet "bebbe" Ida, men vi gillar det ;P) så har jag bokat tid för ultraljud nu! Den 9:e december blir det. Riktigt spännande kommer det att bli. Och läskigt! Tänk om allt inte är okej där inne? Hjälp!! Alla får hålla tummarna för oss.

OCH min kära syster med bihang kommer att bli grannar med oss i vår nya lägenhet. KUL eller vad? Då kan hon hjälpa mig att stuva makaroner IRL istället för att jag ska behöva ringa till henne och fråga hur man gör. Hur bra som helst!

Nu blire lasagne! :)


Så grymt skönt!

Åh, såg just att jag fått tillbaka den del av hemtentan som jag var mest osäker med och jag klarade det momentet! :D Så himla skönt! Hoppas nu att jag klarar de andra två delarna också. 

Fick just veta att  syster sanna och hennes pojkvän också mest troligt ska flytta till annelund också (om lägenheten dom ska kolla på är fin). Skulle vara grymt kul! :D

Och Kajsa, KOM HEM! :D

Flyttpackar

Håller just nu på att packa lite lätt inför flytten. Är ju bara lite mer än två veckor kvar tills vi flyttar och jag tycker att det är skönt att börja i tid så man slipper stressa. Men nu har jag tagit en paus för att surfa runt lite. Borde även sätta mig ner och plugga lite.. kanske.
Har hunnit med ett kort besök hos Thomas syster i Umeå mellan måndag och tisdag.  Vi gick på stan på måndagen och då köpte jag mina första mamma-kläder :) Älskar gravid-jeans, rekommenderar verkligen alla att ha ett par även om man är gravid eller inte :P

Så, tillbaka till packningen.

Duktig

Så var skolan över för den här månaden. Endast två dagar behövde vi fara till Luleå den här gången. Slappt! Kändes dock inte givande någon av dagarna, tyckte inte det var något vettigt dom gick igenom. Men man uppskattar det nog ändå senare när det är dags att börja plugga till tentan och så..
Har ringt min praktikplats idag och fått veta lite grejjer. Vecka 47, måndag klockan 9 ska jag infinna mig på Björklunda förskola avdelning Gläntan. Det blir spännande :)
Och idag blir det att pallra sig till vårdcentralen och vaccinera sig mot den nya influensan. Äntligen tar jag tag i det! Skulle vilja hinna till stan en snabbis också, men det får vi se om jag orkar :P

Åååh, vad jag längtar tills vi flyttar! Inreda och köpa nya grejjer. Jippiiiieeee!


Vi ska flytta!

Japp, den första december blir det att flytta från öjebyn till annelund! Större lägenhet och bättre läge, kan det bli bättre? Dock kommer det bli liiiite sorgligt att flytta från denna lägenhet.. trivs faktiskt grymt bra här. Kommer sakna kvällspromenaderna med Mira runt kyrkstugorna.. men, men. Vi behöver ju trots allt en större lägenhet så det blir säkert jättebra!
Så nu blir det att börja flyttpacka snart. KUUUL!