krig

grannarna under spelar alltid så hög musik. nu är jag less, jag ska spela lika högt

nyår

imorrn är det nyår. om typ bara lite mer än 25 timmar är det ett nytt år. cooolt or what?

nyår blir iaf firat av mig, thomas, sandra, andreas, sanna, daniel och kanske marcus här i lägenheten. ska käka massa kött och massa efterrätt. sen börjar mitt nya liv.. (som varje nyår),

hursomhelst ska det kommande året bli det bästa i mitt liv (förutom när jag föder mitt första barn.. och andra, tredje, fjärde osv). jaja, you get it.

Jul

nu är julen över. det går så grymt fort. ena dagen har man ingen julkänsla alls och dan efter är helt plötsligt julen över. är det inte wierd?
har iallafall fått julklappar och så nu :) Fick en byrå, ett knivset, 4 vinglas, ett pussel, en hårfön, lite smink + sminkväska, pengar, ett fotoalbum, sängkläder + säkert nå mer som jag har glömt.
men just nu är jag ändå deprimerad eftersom jag måste sova helt utan thomas för första gången på typ huur länge som helst. ska gå och lägga mig snart så det blir imorrn och jag får träffa min älskling!

Grattis Kajsa! :)

GRAAATTTTIIS KAJSA!
(jag ser framemot tårta hos dig senare)


fasen vad duktig jag är nu för tiden. så himla duktig att jag inte hinner blogga. eller.. egentligen är jag bara duktig för att jag jobbar hela tiden (dvs tjänar pengar), för jag tränar ingenting. fast jag äter inge godis heller faktiskt. inge sött för mig i veckan. är helnöjd över mig själv.

ska jävlat ta tag i träningen imorrn! hm... eller efter jul iaf.

fiiiint!

alltså nu måste vi ha det finaste badrum på hela durrnäs :D
var på ikea igår och handlade lite grejjer till sovrummet och toan och eftersom vi inte fått sängstommen än så har vi bara gjort iordning toan än så länge. och shit vad fint det blev! är så jävla stolta över oss själva.

nära döden

imorse trodde jag ärligt talat att jag skulle döda nån... eller kanske bara dö själv. där låg jag och sov så skönt, men då vaknar jag av att telefonen ringer och jag måste upp och jobba. fyyyyyyy vad jobbigt det var idag. trodde verkligen att jag skulle slippa jobba idag eftersom dom ringde igår och frågade om jag ville jobba onsdag. men då hade väl tydligen nån blivit akut sjuk imorse eller nå.
fast det är ju bra att jag får jobba, önskar bara att dom kunde ringa en dag i förväg iaf.

igår tog jag och thomas det första stora steget mot ett bättre liv (fan va seriös jag lät). vi bestämde iaf att vi inte ska äta nå onyttigt fram till julafton. och vi ska fasen hålla det den här gången. observera att vi faktiskt redan klarat en dag.. det har vi aldrig gjort förr.

hoppas vi får sängramen snart! :D

mindre sjuk

det känns så grymt surt att man var sjuk på sin egen 20-års fest.. hur coolt är det på en skala? håller dessutom på att bli friskare redan nu,, sprängs som fan! men, men.. ska jävlat fira min födelsedag nästa helg eller nå istället. fest nästa helg, någon?
hoppas att halsen blir bättre under veckan, så jag kan träna nån gång. åååååhhhh

mitt namn på finska?

Först trodde jag att dom hade använt nåt hemligt språk när dom skrivit mitt namn, men sen förstod jag att det bara var en felstavning. ändå rätt sämst.

image54


in love

Jag älskar dig!
image53

FAN!

alltså kan det bli värre? hur coolt är det att bli sjuk dan före festen man har längtat efter hela sitt liv? fyfan! som tur är så är jag inte jättejätte sjuk, bara lite feber och ont i halsen än så länge. men thomas har varit sjuk nästan hela veckan så det finns ju chans att jag kommer bli sjukare.
jag lovar att jag ska döda nån om jag är sjukare imorrn.

säääääng!

varför jag inte skrivit nå idag är för att jag och thomas har varit extremt vuxna och köpt en säng! sen har vi fixat till i sovrummet och helt plöstligt blev det mysigt därinne också. men guuuud så stor plats man har i sängen, vi som är vana att dela på en 90 har nu helt plöstligt en var. woooow! :D
inte så bra bild.. men ändå mysigt eller hur? dock har vi ju ingen sängram eller nå än, så sängarna ligger på golvet. men vi gillar det ändå! :P

image51

konstigt

vi har bestämt oss för att inte ta lägenheten på saxofongatan trots allt. vi satt och pratade om det igår och kom fram till att vi kanske bara ville flytta dit för att flytta. vi kom också fram till att vi trivs ganska bra där vi bor nu, förutom att sovrummet alltid är KAOS eftersom jag inte har nån garderob. så då tömde vi alla garderober igår och gjorde plats för mina kläder också. så nu kan vi inte annat än att trivas här :)
så istället för att flytta bara för att flytta, ska vi vänta tills det kommer nån lägenhet som vi really älskar.


äntligen 20!

äntligen är det min tur att fylla år :) vi firade både mig och mormor igår. käkade oxfilé och tårta.. muuuums :)
fick en brödrost, pengar, presentkort, vin och ett spel av familjen. och av thomas fick jag en parfym om tröjan här nedanför! Love it!

ikväll blir det nog ganska lungt. fara och käka på nån restaurang och typ slappa.. är inte så taggad på att festa, ska ju ändå göra det nästa helg :)

image50