Grillning

Ikväll ska vi fara till Sandra och Andreas och grilla lite :) Eller.. sa jag vi? Jag menade förstås jag, eftersom Thomas just lämnade mig för att fara till Umeå över helgen. Förstår inte hur jag ska våga sova i denna stora lägenhet helt själv.. har aldrig gjort det!? :S Och hur ska jag klara att grilla helt själv? Som tur är finns ju både Andreas och Daniel att tillgå, så dom får hjälpa mig.

Och imorrn blire surströmming! En av de få grejjer som jag skulle kunna käka varje dag, men som man inte får äta för mycket av när man är gravid. Pain! 2-3 gånger/år tror jag bara det är. Så efter imorrn har jag bara max två gånger till innan bebbe kommer. Typiskt.

Nu blire att göra sig i ordning lite. Not much dock. Är trött som ett as, ont i ryggen och allergisk. Blir en tidig kväll ikväll, inget ovanligt med andra ord.

Sitter och pluggar

Jag sitter just nu och försöker knåpa ihop något vettigt på den sista uppgiften före sommarlovet. Detta innebär som vanligt att jag sitter och gör en massa andra saker. Har bara en halv a4-sida kvar att skriva dock, så jag känner mig inte alltför stressad eftersom den inte ska in förrän nästa helg. Skulle dock vara skönt att få det gjort så man hinner ha lite sommarlov innan man börjar jobba :)

Jag har fått så satans ont i ryggen, vet inte vad det beror på. Om det är graiditetens fel, stolens fel, sängens fel, soffans fel, mitt fel? Ingen aning. Thomas tror att jag har liggsår typ. Är han sämst? Jag sover ju knappt nå, förutom 12 timmar på natten? Typiskt killar!


Mira sover som en stock på Thomas kudde en morgon för nån dag sen. Söt eller va!?

Dåligt väder = plugg?

Så, äntligen är det dåligt väder! Som jag längtat. Dåligt väder betyder nämligen plugg. "Äntligen får jag sätta mig och plugga" tänkte jag imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret.
Hur det går? Jag har skrivit rubriken..

Jag har klistrat in en liten bild här till vänster, där det står hur gammal Tor är, och där man kan se hur han ser ut. Visst är han gode söt. Inte för att det där är riktiga Tor, men om det skulle vara det så skulle man faktiskt kunna se om det är en flicka eller en pojke, dvs. är det en Tor eller Tora? Vi har fortfarande inte bestämt oss om vi ska ta reda på könet innan. Det är lite från dag till dag. Har varit helt emot det förr, var även helt säker på att jag inte ville veta förra gången jag var gravid. Nu är det lite olika från dag till dag. Vissa dagar är jag säker på att jag inte ska kolla och vissa dagar vill jag absolut veta. Idag är en sån dag när jag inte vill veta. Nä, jag tror inte att jag vill veta, det ska få bli en överraskning! Hoppas jag håller fast vid det nu!

Nu funderar jag på att fara och handla lite dammsugarpåsar. Kanske blir det en storstädning senare idag. När det är dåligt väder måste man ju passa på att städa. Har dock för mig att jag har nå annat jag borde göra... vad kan det vara?

Fortsatt underbart väder

Sitter just nu ute på balkongen i solen och njuter med bra musik i hörlurarna. Hoppades lite på ett pluggryck, men det har inte kommit än iaf...

Idag har jag i princip bestämt mig för att jag inte börjar om skolan något efter sommarlovet utan tar studieuppehållet redan då. Känns så grymt jobbigt att börja bli insatt i skolan igen, för att bara hålla på i lite mer än en månad. Dessutom känns det som att jag vill ta det riktigt lugnt månaderna före jag jag föder. Slippa tänka på plugg och sånt. Det är säkert lättare för dom på skolan också om jag tar uppehållet i början på en termin istället för att göra det mitt i. Så ska nog skicka in ansökan om studieuppehåll imorgon eller så. Och måste höra med försäkringskassan om man kan få sig nå föräldrapenning och sånt. Det verkar så himla tjorvigt det där...


Äh, ska ta och öppna upp Word och hoppas på att pluggrycket kommer... hoppas inte på för mycket dock.

Trött

Jäkla pollen! Så grymt jobbigt att känna sig konstant überförkyld :S Har fått utskrivet nå pollenmedicin, men glömmer jämt att ta det innan det är too late... också blir man så trött av att käka sånt tycker jag. Som att jag inte är nog trött redan...
Ligger just nu i sängen och har gjort det i några timmar nu. Det är så grymt skönt att bara ta det lungt, önskar bara att jag hade gjort klart alla skolarbeten också så man slipper ligga och tänka på det. Min stackars överarbeteade hjärna tog sommarlov redan förra veckan, vilket inte är så bra med tanke på att jag har två uppgifter kvar att lämna in, och en av dom är svåååår.
Jag börjar med den imorrn... om det är dåligt väder...

Klassfesten var iaf mycket trevlig. Har sån ångest över att jag inte kommer att få tappa alla klasskamrater nästa termin då jag hade tänkt ta ett studieuppehåll. Typiskt! Kan inte alla klasskompisar också ta uppehåll ett år när bebben kommer? Skulle verkligen uppskattas! ;)

Sommarkänslor

Igår var jag, syster och mamma i Luleå och shoppade. Eller... jag shoppade och mamma betalade :D Köpte en kjol, ett par linnebyxor, rosa/vit skitskön tröja, ett par skor, en bh, en skjorta och ett linne. Var helt död när vi efter nästan 4 timmar på stan kom hem igen så jag gick och la mig och sov i nästan 3 timmar! Skönt vare! :)

Sen for vi + sanna och daniel till mor och far och käkade grillat, GOTT! Blev även en rabarberpaj i efterrätt - som jag längtat efter att få äta rabarberpaj!

Idag är det superbra väder så det blir nog att ringa över sanna och sätta sig på uteplatsen och sola lite. Fast inte too much solande, man kan ju visst få bestående fläckar av att sola för mycket när man är gravid. Inte kul!
Sen ikväll blire examensfest med klassen eftersom vi nu överlevt första året av utbildningen! (dock är det inte riktigt sommarlov än för min del, 2 till uppgifter som ska lämnas in)

NU blire frukost och sen blanda lite saft och sätta sig i solen! :)


I min mage...

Säg hej till denna lilla jordnötsliknande varelse som just nu befinner sig i min mage! Är h*n inte världens sötaste?
Japp, it's true! Det tog inte många månader efter Sigge flyttat ut så har en ny liten flyttat in.
Trots att vi inte vet ifall det är en flicka eller en pojke (det känns dock som en pojke) än så kallar vi "den" för Tor än så länge, så det är lika bra att ni vänjer er. Inte för att bebisen ska heta Tor, utan bara för att det är så coolt... det är som en Gud liksom. Och det känns skönt att ha en namn, istället för att kalla den lille/lilla för bara "den lilla" eller "den lille", visst? :)
Nu spårar detta inlägg snart ut, jag har ju faktiskt nästan glömt bort hur man bloggar, men förhoppningsvis blir det mer bloggande nu.
Tor kommer iaf inte ut förrän i november, men det går nog snabbt... kanske.
Nu vet ni iaf! :D