Det gick bra!

Ultraljudet gick bra! :D Allt såg bra ut och jag blev framflyttad en vecka så nu är jag i vecka 19+4 istället! Inte illa pinkat =) Var så himla mycket roligare att vara på ultraljud nu motför med Sigge. Det var så roligt att se hur den lille krabaten rörde sig samtidigt som jag kände sprattel i magen :) Myspys! Och barnmorskan tyckte sig se en snopp, så det blir nog en liten pojke precis som vi anat :) ÅÅÅÅH, jag är så lycklig just nu!


Myshelg

Åh, nu har min Thomas varit hemma över helgen! Jippiejippiejippie! Vi har haft en mysig helg som mestadels spenderats i Bodsjön. Midsommarafton slutade dock ganska tidigt för oss då jag började må så dåligt (typ som att jag ville spy, jag vill aldrig spy), så vi for hem och såg en film och myste i soffan i stället. Lätt värt det! :)

Lördag var det släktträff i bodsjön för ca 180 pers! Alltid lika spännande att se vem man är släkt med! Även det var en rolig kväll med mycket singstar och annat kul. Och söndag spenderade vi bara mysandes och jag hade turen att få sova med min älskling en extra natt då dom bestämde sig för att inte fara förrän idag. Wonderful! Minst 3 veckor blir jag ensam denna gång :( Nu har jag ju dock börjat jobba så dagarna går liiite fortare.

På onsdag 8.50 ska jag på ultraljud. Det här kan vara mitt sista inlägg före det. Läskigt!! Är så satans nervös att jag itne ens vill på ultraljud. Jag önskar att man kunde "stänga"av sig själv under ultraljudet, eller fram till ultraljudet, och sedan slå på sig själv igen... om det går bra alltså.

Aja, nu ska jag ta och laga lite mat. Jaaa, jag kan laga mat!
.... vem försöker jag lura, jag kan itne alls laga mat. Men jag ska gå och försöka laga mat iaf!

hejsvejs

Sjunde natten

Åh vad tiden går sakta när man är ensam! Pratade med älsklingen min tidigare idag och fick veta att efter midsommar kommer han inte komma hem på 4 veckor!! Hur ska jag klara mig? Blev att jag fällde en liten tår efter jag hade pratat med honom. Har grinat flera gånger idag, är det hormonerna? Grinade till bröllopet, en film jag såg och sedan igen efter telefonsamtalet då. Tur att man har Mira iaf, hon sitter bredvid och gnäller när hon märker att man är ledsen, sen slickar hon bort tårarna från kinderna. Då kan man inte bli annat än glad igen.

Idag läste jag att man helst inte ska sitta mer än 3 timmar/dag vid datorn när man är gravid och att man när man sitter vid datorn ska ha datorn minst på en armslängds avstånd. Först fick jag panik, jag sitter ju jämt vid datorn, och nära datorn dessutom (nu ligger jag t.ex. med datorn på en kudde på magen). Men är det verkligen något att få panik över? Hur gör alla som jobbar på kontor? Får dom andra arbetsuppgifter? Tror jag inte. Det är nog lite överdrivet, eller? Kan en sån liten dator som jag ha verkligen utsöndra (eller vad heter det??) så mycket strålning så att bebisen påverkas?

Nu ska jag äntligen sova. Bara några nätter kvar nu!
Godnatt!


Så satans tråååkigt!

Jag har tråkigt.
Och jag är extremt lat så allting som jag kommer på att jag skulle kunna göra eller sånt som jag borde göra så orkar jag inte ens göra det. Sämst. Och nu har hundrackarn gjort nå (slickat sig i rumpan?????) så att det luktar så jävla illa att det fan sticker i ögonen! Jag spyyyyyyyyyyyyyyr! Åååååh!!

Hur som helst. Saker som jag skulle kunna göra men som kräver för mycket arbete:

1. Gå ut och gå. Det orkar jag inte för att jag isf måste byta om före. Sen kommer hundrackaren att dra så mycket att jag i princip kommer få missfall.
2. Måla bokhyllan som stått halvmålad i flera månader. Orkar inte för att isf måste jag först täcka golvet med något för att inte måla hela golvet också och sen måste jag förstås lyfta bokhyllehelvetet också, vilket jag såklart inte orkar.
3. Laga lite mat och frysa ner så jag har lite mat i frysen ifall jag inte orkar laga mat. För att kunna göra det måste jag fara och handla = jobbigt.
4. Fara och handla. Och måsta byta om OCH köra ut (och sedan även in) bilen i garaget!? För jobbigt.

Får väl helt enkelt lägga mig i soffan och se tv. Önskar bara att jag hade nog mycket ork att gå upp för trappen och hämta ett täcke, är lite småfrusen. Till veckan börjar jag jobba och jag gruvar mig redan.

Önskar att Mira var så här liten fortfarande, då skulle jag kanske kunna gå längre promenader med henne utan att riskera missfall. Dock skulle jag ju fortfarande vara tvungen att byta om, så det skulle nog ändå inte bli något just idag..


4:e natten

Är nu fjärde natten av 12 som jag sover ensam. Det har gått en tredjedel! Inte illa pinkat. Saknar min lille Thomas som fan, men det går faktiskt bättre än jag trodde. Har dock inte behövt lagat mat ensam nå än, och det är ju det  jag (eller mest Thomas faktiskt) är mest nervös över. Men det ska nog gå bra det också.. förhoppningsvis. Ni som känner mig vet ju att jag lyckades starta en mindre brand när jag kokade varm choklad en gång..

Idag har jag och systern min varit på en promenad på grisberget. Det gick över förväntan, jag hade typ inge ont :) Sen har vi varit och hämtat mor och far på kallax efter massa förseningar pga pilotstrejken. Dom bjöd oss på mat från Frasses innan vi fick lite små presenter och sånt. Även pyret i magen fick en liten grej.

Nu ska jag nog ta och se lite tv och mysa med lillstrumpan som ligger här bredvid mig i sängen. Hon är fasen guld värd när inte Thomas är här!

G'natt!

Gräsänka och doptankar

Så, då var man gräsänka då (visst är det så det kallas?)... nu ska jag klara mig utan min andra halva i elva dagar. Hur ska det gå? Ligger just nu på min sida i sängen medan Mira har intagit Thomas sida, tur att man har någon som ligger där iaf, hur ensam skulle jag känna mig utan lilla stumpan?

Har börjat tänka lite på dop och sånt. Jag vet att det är en evighet kvar till pyret ska döpas men jag har börjat kolla på låtar och sånt som jag vill ha med. Dessutom har ju mamma redan "bokat" präst och allt, så jag är inte den enda som är tidigt ute. Hur som helst så hade jag när jag var gravid med Sigge redan bestämt mig för en låt. En GRYMT fin låt som jag hittade av en slump när jag satt på spottan och efter Sigge dog så fortsatte jag att lyssna på den låten flera gånger per dag. Då var det så himla sorgligt och jag grinade i princip varje gång jag hörde på den, men nu när jag är gravid igen så känns det som att den där låten känns ännu mer aktuell och nu när jag gråter när jag lyssnar på den låten så är det inte för att jag är ledsen, utan för att jag är glad. Så den låten ska jag definitivt ha på pyrets dop. Det kommer dock inte betyda att jag kommer att sluta kalla den för "Sigges låt", för det kommer alltid att vara Sigges låt, men nu kommer det att vara Sigges lillebror/lillasysters låt också.
Det är alltså världens bästa låt för oss. En låt som både får oss att tänka på Sigge, men som även gör oss glada över den nya bebisen. Jag längtar så himla mycket till dopet då Ida (förhoppningsvis??) ska sjunga den låten, det kommer att vara såå fint!

Vad det är för låt? Hemlis ;)

Nu blire se lite Big Bang Theory och sen förhoppningsvis sova gott. Jag har de senaste nätterna drömt så sjukt konstiga drömmar. Bland annat var jag med i Biggest Loser och var typ ihop med hajna Mike nivet. När jag vaknade var jag typ fortfarande helt pirrig i kroppen och undrade ifall jag någonsin skulle kunna träffa honom igen. Jaja, nu ska jag låta er vila. Hejsvejs!

Åhhhhhhhhh!

Det är så satans tråkigt att Sverige inte är med i VM. Har inte tänkt så mycket på det tidigare men nu när VM är igång så är det så trååååkigt! Det skulle vara så roligt att sitta med en cider (ja.. en alkoholfri förstås. Om man inbillar sig att det är sprit i kan man tillochmed känna sig full om man dricker nog mycket, jag har provat) och lyssna på lite pepp-musik och sen se Sverige på TV. Med Zlatan förstås.
Hittade just ett album på spottan som heter typ absolute football anthems, så vi sitter och lyssnar på den... just nu När vi gräver guld i USA, man blir så taggad!

Årets VM-låt är inte dum den heller. ÅH, jävla typiskt att man måste vänta fyra år till på att kanske få se Sverige spela VM igen. Får väl längta till EM istället, men det är också långt bort! Vill se fotboll NUUU!


Jippiekajjejj mf

Är just nu LYCKLIG! Klarade en av de uppgifter som jag var 100 på att jag skulle vara tvungen att komplettera. När jag skickade in den för ca en månad sen så tänkte jag bara: "wtf, jag får väl göra om den" för jag var inte alls nöjd. Måste sluta tvivla på mig själv och fatta att jag faktiskt är rätt duktig i skolan :P Fick iaf G, men näsan VG enligt lärararen. Hon tyckte jag hade bra djup och sånt. Helt crazy! Är bara två frågetecken kvar innan jag kan ta helt sommarlov/studieuppehåll, och jag tvivlar på att jag får underkänt i dom.

Allt är så bra just nu. Första gången på väldigt länge som det känns som att allt kommer att ordna sig. Thomas börjar jobba på måndag och jag börjar veckan efter. Vi kommer börja få in "riktiga" pengar för första gången på riktigt länge :)

Dessutom är allt fixat med Sigge nu också, så vi har varit till minneslunden idag och hälsat på. Berättade för lillen i magen att hans (eller hennes) storebror ligger där.

Allt kommer att bli bra tillslut!

Jag skaa

jag ska uppdatera.. lite.

det händer NADA i mitt liv just nu. saker som hänt sen jag skrev sist:

- thomas har fått jobb! resemontör av vindkraftverk typ. han kommer vara borta flera veckor i streck, men det är ju ändå ett jobb.
- jag gick en 3,5 km lång promenad för några dagar sen. första gången på länge som jag rörde mig i normal takt. detta straffades jag förstås för senare..
- jag har bokat ultraljud 30/6. thomas jobbar mest troligt då, så han kommer inte kunna vara med. jag är nervös!
- jag har hittat en superdupergod glass (vanilj/blåbär) som jag skulle kunna leva på. why laktosintolerant??
- jag har jobbat idag. gick ett helvetesdistrikt med en miljon trappor. jag kan knappt gå nu. hur ska jag klara sommaren?

Ensam

Är just nu ensam hemma, och kommer vara det i två nätter! Thomas är i Malmö på nå grejjs för nå jobb så jag är ensam för tredje och fjärde natten på en vecka! Har ju i princip aldrig varit ifrån han sen vi blev tillsammans så det är väldigt ensamt och tyst här hemma. Men man vänjer sig nog gode fort hoppas jag.

Blir nog att gå och lägga sig ganska snart. Är trött efter att ha stigit upp skittidigt imorse för att skjutsa älsklingen till kallax. Skulle behöva duscha också + ut med mira en sista gång. Varje promenad med mira tar dubbelt så lång tid nu än vad de gjorde tidigare. Jag har ont typ överallt! Förstår inte varför? Hoppas det blir bättre snart.

Pusshej