Vårväder!

Åh, vilket fint väder vi har idag! Lovely! Jag och Harry tog en promenad till Coop direkt på morgonen och Harry var till och med på ganska bra humör, vilket man inte kan säga om honom igår. Fy tusan vilken arg och ledsen bebis vi hade här hemma då. Från 12 till 19 bara skrek och grät han hela tiden. HELA TIDEN! Jobbigt värre, men så lägger han av världens leende där på kvällskvisten och allt är glömt. Världens finaste Harry!

Nu sover han sen nån timme tillbaka uppe i sin spjälsäng. Vi har hunnit plocka bort det värsta i hela lägenheten och jag har löst lite japanska bildpussel. Tycker att det borde vara dags att vakna snart, men känns ju inte helt rätt att väcka honom heller. Blir nog en till prommis när han vaknat och ätit lite. Måste ju passa på när det är så bra väder :)

Lillsovarn

Idag har Harry sovit bort nästan hela dagen. Han sov till 9 imorse för att sedan ta en förmiddagslur halv 11. Sen var vi på babymassage (sista gången, lite sorgligt..) och där slocknade han naken i min famn så när vi skulle hem tog jag bara på han en blöja innanför overallen så att jag inte skulle störa hans sömn för mycket. När vi kom hem sov han fortfarande som en stock och vaknade inte förrän flera timmar senare! Han måste ju vara inne i nån fas eller nå. Han kanske växer? Man märker då i princip för varje dag hur mycket han utvecklas nu. Han håller på att bli så stor.

I helgen blir det nog att jag och Harry sover i Svensbyn för att Thomas ska bort. Det blir mysigt! Om yr.no har rätt så kommer det ju vara "varmt" i helgen så det kanske blir nå grillad hamburgare i Bodsjön. Hoppas solen tittar fram en stund också.

Imorrn ska vi traska iväg till bibblan och träffa mammagruppen. Blir roligt :)

Uppdatering

Åh, vad jag har varit dålig på att uppdatera! Det har ju faktiskt hänt grejjer sen sist till och med :)
Var på BVC i torsdags och vågen visar nu på 7100 gram på "lilleman" och han är 64,5 cm lång. STOR!
Sen har han även börjat med smakportioner av morot och det går ganska bra. Bättre och bättre för varje dag iaf. Han verkar tycka det är ganska gott faktiskt :)

Och that's it :P

Idag blir det kanske en liten promenix ifall det blir lite varmare ute. Har varit instängd här alldeles för länge nu!
Han har börjat älska sin snuttefilt som han fick av Emma, inatt sov han 10 timmar i sträck med den över huvudet. SÖT!

Icecold

Gud vad tråkigt det är när det är iskallt ute. Man blir så jäkla rastlös att bara vara inne hela tiden. Idag har vi dock gjort lite nytta och dammtorkat på nedervåningen och dammsugit hela lägenheten.
Annars har helgen varit väldigt lugn och skön. Var på lösviktshuset och köpte "lite" godis i fredags och har ägnat helgen åt att äta upp det :P Käkade tacos med Sanna och Daniel och gjorde en vit kladdkaka till efterrätt i lördags. Gott vare!
Skulle egentligen på BVC idag men ringde och avbokade då det inte känns så bra att ta ut Harry när det är -30 ute. Nu ska jag fortsätta mysa med mina älsklingar. Det är ju trots allt Alla Hjärtans Dag. Och vi har faktiskt 2,5 års förlovningsdag idag! ♥
Dagens outfit

Älsklingsgubben

Åh vad fin han var igår lillpruttis. Som en liten gubbe såg han ut. Synd bara att han såklart hann bajsa ner kläderna. Men farmor och farfar fick iaf se världens sötaste gubbe! :)

Harry har upptäckt TV:n. Måste nog börja ha den avstängd eftersom jag inte vill att han ska se på TV redan eftersom det inte är så bra för små barn att göra det. Men söt är han när han sitter hos moster och tittar på när pappa och Daniel spelar NHL..
Harry är ju 4 månader nu så snart hade vi tänkt börja med smakportioner. Eftersom han är för tidigt född så har jag dock inte alltför bråttom med det. Idag fick han sitta hos mormor och leka lite med hennes iphone och för att träna lite att sitta vid bordet. Han kändes så himla stor. Vi satt samtidigt och tittade på kort från sjukhustiden och det går inte att fatta att Harry var så himla liten! Tiden går alldeles för snabbt!

4 månader!

Idag blir Harry 4 månader! Stoor'n! :) Denna stora dag har vi varit på babymassage på familjens hus. Harry var så duktig och varken pissade eller bajsade på mig. Haha, det var nämligen det jag var mest nervös för :P Sen dess har han varit rätt grinig och trött men sover nu sen några timmar tillbaka. Hoppas han inte vaknar skittidigt imorgon bitti nu bara. Annars har vi fixat lite i gästrummet/datarummet där vi nu har fått in lite nya grejjer från IKEA som vi besökte i tisdags. Fint blev det. Nästan så man är sugen på tränga in sig alla fyra i sängen i det rummet. Skulle vara mysigt, om än lite trångt. Nä, vet ni vad. Tror jag ska slänga in handduken jag också. Man blir trött av att fira en 4-månaders :P