hrm

idag på jobbet var jag så arg att jag aldrig trodde att jag skulle le igen. men så kom jag hem och mor och far hade bakat bullar, så då blev jag lite lyckligare. dock är jag fortfarande alldeles frusen efter att ha dela ut post i spöregn som aldrig slutade. himla roligt, är det enda jag kan säga.
och imorrn ska jag dela ut ikea-katalogen. ska se om jag pallar dela ut överallt eller om jag nöjer mig med att ta halva imorrn och resten på fredag. vi får se, det beror på hur mycket post och vilket väder det är.

jag är sugen på kinamat och det kan jag lova. vet inte riktigt varför men. kände det hela turen idag: "jag vill ha kinamat" eller thaimat förstås. spelar ingen större roll. men nu är jag dock inte hungrig längre för jag tryckte ju nyss 4 nybakade bullar. det var goooott!

nu ska jag snart börja träna fotboll igen, har jag bestämt. tränar-tomas tyckte inte att jag skulle träna nå före våran match på tisdag, men jag sa att jag iaf ville känna på en boll en gång före. så därför ska jag fara och träna på måndag! :) kanske far och våldgästar träningen imorrn också, bara för att känna lite på bollen. roooligt.

åh vad much intressant jag skriver. nu ska jag SOOOOOVAAAAA... eller bygga pussel eller lösa korsord. det enda jag bryr mig om är att jag ligger under täcket i min sääng! :D

sista arbetsveckan?

just när man börjar bli van att stiga upp på morgonen och fara och jobba så kommer sista veckan. tragiskt. men jag tror ändå att jag har ganska bra chans att få fortsätta jobba där ett tag till. skulle dock inte bli ledsen om jag först fick vara ledig en vecka eller två. sen är jag ready to workwork!

ååh, våra kattungar är skitsöta nu! dom har börja få lite ögon och jag smälter varje gång jag ser dom för att dom är så söta. (kajsa, du måste komma och titta på henne igen!). dock är det nå fel på kenny, han vill inte ha en kaka, fast han sitter här bredvid mig typ. wierdo?

image35

söt gris :)

konstig dag

idag har varit en konstigt dag. jag har hunnit med riktigt mycket grejjer:
* ätit en stoooor frukost
* vilat
* käkat

och nu ska jag nog gå och lägga mig snart. en riktigt givande dag med andra ord :)
men först jag gå in till min syster och skvallra lite om helgen. dock är det ganska skönt att helgen är över, jag är grymt sliten.

kuligt

så var redan helgen slut.. mindre roligt. pdol är alltid för kort! längtar redan till nästa år!
som vannlit slarvade jag bort alla kompisar, men som tur är träffar man ju nya personer man kan vara med hela tiden :P vissa mindre värda att vara med än andra.
åh, ibland blir man så jävla sur! fyfan!
överlag var iallafall lördagskvällen också helt okej! :)


en dag avklarad

helt okej kväll igår. träffade lite folk och såg the ark, inte dåligt :)
idag blir det att slappa ett tag, sen ska jag käka pizza, kring 2,3-tiden, innan det bär in till stan igen. där blir det förhoppningsvis blåbärspaj ;P then i'm going to party like it's 1999.

vi syns i dimman!

    


thank god

halleluja säger jag bara.

när jag vaknade imorse och kollade ut genom fönstret, var detta vad jag möttes av. kan ju inte säga att jag blev överlycklig, eftersom det ju är en gode viktigt dag idag.
image28

men så när jag kom hem från jobbet såg det ut såhär:
image29

JIPPIEAKAJJEEJ MOTHERFUCKER är det enda jag har att säga för stunden, för nu måste jag hoppa i duschen!

hur gör djur?

hur ska jag göra ikväll? ska jag fara på pdol och åka hem med bussen som går typ 1? isf somnar jag tidigast klockan 2 vilket medför att jag får sova 4 timmar innan jag ska upp och jobba. lite småjobbigt kanske? då lär jag ju vara cptrött imorgonkväll. men jag vill som fara in ikväll. men jag vet hur mycket jag kommer ångra mig klockan 6 imorgonbitti när klockan ringer. kanske lika bra att spara sig till imorrn. då kan jag ta det lungt ikväll med lite godis och film. kanske far och solar tillochmed.

idag var det internationella jävluskapsdagen (visste du inte det!?), och det märkte jag verkligen av. allt gick fel för mig. ännu ett argument mot att fara på pdol ikväll. allt lär skita sig. men, men.

håret blev mörkt. inte för mörkt, men lagom mörkt. förr hade jag ju typ ingen hårfärg, nu har jag det.

inatt sov kenny med mig hela natten, är han inte världens sötaste!? :)

image27


cooling

idag har jag:
* jobbat
* solat (gav INGE resultat)
* köpt en ny mobil
* klippt mig
* färgat håret (vet inte om det blev nå än)

duktigt va? och dyrt.

nu funderar jag på att göra en ansiksmask, dock säger sanna att det tar grymt ont att ta bort den, och jag vill inte ha smärta just nu. är nog bäst att jag bara spelar lite wow och sen går och lägger mig.

alltid lika trevligt

man blir alltid så glad av att få sitt lönebesked. så glad att man bestämmer sig för att köpa en mobil och klippa sig... samma dag! javisst, imorrn när jag får lön, blir det att köpa en ny mobil och sen fara och klippa mig.
för övrigt så känner jag mig ganska glad just nu. vet inte riktigt varför. humöret för mig kan ju förändras från en sekund till en annan. i helgen tillexempel var allt bara skit. men nu, mår jag helt plötsligt helt okej. kanske är det för att jag vet med säkerhet att helgen kommer bli klockren!

jag har fått nå ryck med disneylåtar. och visst är dom väl bra! den här tillexempel, älskar verkligen tarzan! :) och den här låten (inte videon) är grymt bra!

nu ska jag gå i duschen, sen ska jag sova.. sov ju knappt nå inatt eftersom mina föräldrar typ festade(!?!?!) och levde om. håll tummarna för min klippning imorrn!


jag är en sån hurtbulle

jag blir nästan rädd för mig själv för att jag är så duktig.
dock var det grymt jobbigt att vara ute och gå idag! för det första är det mycket varmare ute än man kan tro. jag höll på att löka ihjäl med andra ord. för det andra var det nog lite väl tidigt på dagen att gå ut och gå för min del, var ju fortfarande trött i benen efter jobbet. och för det tredje så har jag inte ätit så mycket idag vilket gjorde att jag fick mjölksyra i benen typ i varenda lite backe. det var pain. dessutom var jag nog lite trött i benen efter min långa promenad igår.
pga allt detta blev det alltså inte en så lång promenad idag, utan bara ungefär halva gårdagens. men känner mig ändå grymt duktig!

ikväll börjar damernas serie om. hemmamatch klockan 19, jippie! :D

åååh

snart dör jag av tagghet inför pdol.
var ut och gick nyss och hade sannas mp3 eftersom jag inte hittade min egen. när jag gick där på elljusspåret kommer helt plötsligt denna låt. jag fick bokstavligt talat svårt att andas för att jag längtade så mycket. sen började jag dansa lite för mig själv där i skogen. åååh, vad jag längtar till pdol!

så här roligt hade vi

 

fan vad söt jag är i keps, jag borde börja ha det jämt, eller? nej fy vad hemskt.

jag undrar om jag har lite fööör höga förväntingar på pdol. det är inte bra. jag har mest förväntingar på lördagen, så det är nog bäst att jag hittar en förfest snart. men det går nog bra.
btw, om gud skulle vara lite lättare att få tag i så skulle jag tyvärr slå ner han. jag är nämligen grymt arg på han. why this konstiga väder!? blir så sur. gud vill verkligen att jag ska vara en kort,tjock och halt albino under pdol. WHY GOD WHY?

vi har fått kattungar, någon som är intresserad?

vi hade i alla fall tur med vädret

har ju i helgen varit på familjeweekend till denlyxiga campingen i slagnäs. javisst låter det helt underbart. det var så vackert och vi var uppassade dygnet runt, med gratis spa och femrätters middag igår kväll.

eller så inte.

sanningen är att campingen är tre-stjärnig. service-huset är en gammal ladugård och det bor massa scary people där i stuga eller husvagn året runt. dessa människor verkar alltid bli lika förvånad när det kommer nytt folk dit. inte ett enda ögonpar missar att vi kommer dit och entrar vår stuga "orren". jäpp, alla stugor har fågelnamn. visst är det gulligt!? stugan innehåller två våningsängar, ett bord och ett torkskåp. torkskåp verkar vara väldigt viktigt för människor i slagnäs.
anyway. vi fick inte en enda fisk. eller jo, mamma fick en harr (sanna: "men vad coolt, samma som våran stuga heter". "eh sanna, den heter orren.." ), men annars fick vi inte ens nå napp faktiskt. att jag hade ont i foten gjorde ju inte det hela bättre. att gå på stenar är verkligen inte min favoritsyssla just nu, så jag fiskade typ ingenting utan satt bara och tittade på. trevligt.
middaden bestod av engångsgrill-grillat kött och stekta kroketter. det dög, men visst skulle det ha varit godare att käka femrätters.

nu kan jag tyvärr inte skriva nå mer om våran fantastiska weekend, för katten föder.
hejsvejs


som vanligt.

jag måste vara den sämsta människan som lever på denna lilla planet. guess what? jag ramlade och gjorde illa mig igår! ÄR JAG SÄMST ELLER VAD?!
jag och sanna var ut och gick, vi tänkte bara gå till bosjön typ, men när vi gick förbi eliasleden så blev vi så sugna på att gå upp på berget istället. jag var lite orolig för min fot, men det gick förvånandsvärt bra hela vägen upp till grottan. sen bestämde sig sanna för att gå ner igen (hon blev lite lat), men jag ville såklart fortsätta vandra. sagt och gjort. jag fortsatte gå helt ensam, utan mobil eller nå annan viktig utrustning.
och jag ramlar. trampar snett på en sten och ramlar. jag är verkligen sämst. det skämmigaste med hela den här historian är att jag ramlade just samtidigt som jag hade träffat tre personer som också var ute och gick på eliasleden.
"näämen guuuud, gjorde du illa dig?"
jag som kände en ilande smärta i hela benet svarade:
"neeeejmen, absolut inte"
innerst inne ville jag skrika:
"JAMEN VA FAN TROR DU KÄRRINGJÄVEL, SER DET UT SOM ATT DET INTE TOG NÅ ONT?"
kärringen: "nämen vad tur, då kan du ju gå om oss, för du är ute och tränar ser jag?"
"visst, jag går om"

smärtan i foten blev inte bättre men jag ville inte erkänna att jag hade gjort illa mig eftersom vem vet vad familjen jag träffat skulle hitta på då. så jag gick vidare.

när jag kom hem märkte jag att foten hade svullit upp till en liten tennisboll och det tar fortfarande ont som satan.

JAG ÄR SÄMST!

shoppat!

har varit i skellefteå och shoppat idag :D
köpte följande:
* ett par gula skor
* en svart kjolklänning
* en typ oversize grå/svart tröja (skitmysig!)
* ett gult linne
* ett svart linne
* en grå/mörkgrå/gul klänning
* gult armband
* gula örhängen
* gul kjol

blev lite mycket gult såg jag nu när jag skrev upp det. men i love gult! ååh, vad jag längtar tills jag ska använda allt :)
dock blir det ingen promenad idag eftersom jag har gått hela dagen och är grymt trött just nu. ska nog sova snart. därför blir det en dubbelt så lång promenad imorrn istället, för nu jävlar ska jag vara nyttig hela veckan.
äh, NU ska jag sova. upp och jobba imorrn you know.


panik

börjar få lite smått panik.. det är snart pdol! alltså det är bra panik. om det nu går.
dock måste man ju börja komma på vad man ska ha för kläder och så. och man måste börjar bli lite brun, för efter pdol är ju typ sommaren slut!
som tur är slutar man ju senaste 13.00 hela veckan så man har ju lite tid på sig att sola. mindre bra är att jag börjat spela wow igen och sitter som fastklistrad vid datorn direkt jag kommer hem. sämst!
men om det är bra väder imorrn SKA jag sola efter jobbet, man måste ju tänka på pdol i första hand.

ska ut och gå efter maten idag. annars måste jag tyvärr slå ner mig själv.

dragracing

är grymt trött.

vaknade typ 7 av att nån jävel höll på med traktorn just utanför mitt fönster typ. sen klockan 9 började jag jobba på dragracingen. har typ aldrig sprängts så mycket. visst finns det en del idioter. men, men.. ändå trevligt att se lite coola bilar och så :)
sen direkt när jag kom hem bar det av till bodsjön och ett litet kalas för andreas och petra som fyller 23 respektive 10 år till veckan. hurrahurra. vi fick tårta.

mamma visade än en gång hennes mogna sida när vi satt där vid elden. ibland känner man sig så utanför i familjen. "ja, vi väntar mest på att hon ska flytta" "det gäller att tänka efter riktigt noga innan man låter madde bo med en... riktigt noga. ni kan ju fråga om sanna kan följa me, så ni får nå nyttigt gjort". (vi pratade på skämt om att jag skulle "bo" hos andreas och sandra när dom flyttar till en trea).
javisst är man omtyckt i familjen.

nu ska jag sova under duntäcket riktigt länge och njuuuta av att sova!

ps. jag har varit nykter hela helgen

fall out boy - hum hallelujah

snabbis

har lite bråttom, ska iväg på dragracing men jag måste bara få hinna skriva vad min kärasyster gjorde igår.
hon stängde nämligen av bilen när vi körde typ 90 km/h. black out? "jag ville bara se om det funkade, jag trodde inte ens nyckeln skulle gå att vrida", sämst eller vad?! efter hon hade vridit av den vred hon snabbt på den igen. fattar dock inte riktigt vad som hände. bilen typ ryckte till och sen var den ju på igen och alla varningar och sånt som kommer upp när man startar bilen kom ju upp igen.
det värsta var att efter hon hade gjort det sa hon hela tiden typ: "jag ska aldrig mer göra det där.. men vet du hur sugen jag är?" wierdo?

anden i flaskan

jag önskar:

1. att jag var modigare så att jag tillexempel vågar prata med folk. inte vara rädd för vad dom ska tycka om mig, inte vara rädd för att dom ska dissa mig. bara våga. To fall is not to fail You fail when you don't try

2. att min fot blir frisk. mamma har sagt att jag inte får spela nå mer fotboll i sommar och jag sprängs! jag VILL spela. dör om jag inte får spela. dessutom är jag redan grymt less på att vara inne på jobbet och göra eftersändningar!

3. att jag mirakulöst vinner flera miljoner kronor och kan fara och tågluffa nu! jag bjuder förstås med alla som vill följa.

egentligen får man ju bara tre önskningar men om man fick mer:

4. en bil som inte tar nå bensin, dvs den är gratis att köra.
5. en egen lägenhet med massor med fina grejjer och som kostar ca 0 kronor i månaden.
6. fast jobb som nånting slappt fast man tjänar en typ 30 000 i månaden.
7 att wow kunde istalleras lite snabbare (jag vet att det är en liten onödig önskan, men har man en ande så måste man ju ta vara på den).
8. en hundvalp. en likadan som fanny :)
9. nån att mysa med framför en film ikväll. helst zlatan
10. att jag får önska hur mycket jag vill resten av livet.

mina önskningar börjar gå överstyr.


haha

så jävla bra http://www.youtube.com/watch?v=VzCErnUApU4

illa

jag har stukat foten.. igen.
dock är nog det här värsta gången hittills (stavas det så?). sämst jag är eller vad!? ringde nyss folke (typ chefen) och sa att jag nog inte kunde springa i trappor imorrn på jobbet. men jag skulle då ändå få jobba, det var ju då skönt. får vara inne hela tiden och göra eftersändningar och sånt. muchas roligt. men bättre än att inte tjäna nå pengar iaf.
har nån ett par kryckor till övers?

sprängs av en viss pappa, för att han inte tror på att jag har ont. han typ: "nämen ställ dig bara på plattan (en grej som man ska stå på på en fot för att träna upp den), det ska man göra direkt efter skadan". jag sprängs som fan. jag som typ dör bara av att sitta med den helt stilla! den är alldeles blå också för att vi har lindat den så hårt. inte fresch. ska jag ha den lindad hela natten? det tar oooont.. och jag vill duscha.

vad göra?

idag var en till riktigt jobbig dag på jobbet. annonsbladet, i hate you.
jobbade över nästan en timme, jobbigt. men mycket pengar får man iaf.

men vad ska jag göra nu då? funderar på att kanske fara till stan med sanna, men pallar jag det? då måste jag ta på mig jeans och skor och allt sånt jobbigt. annars kanske jag bygger lite cp-pussel, då får jag se ur hur jag vill, men det där pusslet är så svååårt :S eller så myser jag lite med lille keno.
ELLER så laddar jag hem nå låtar, för sen vi formaterade datorn går det jättesnabbt att ladda hem. datorn måste verkligen ha varit fullproppat med virus före formateringen.

aja, om nån har nån bättre idé, call me. förresten behöver jag lite pådrivning från någon för annars kommer jag aldrig göra en grej som jag på riktigt faktiskt borde göra. men jag är så feeeg att jag sprängs!


hate posten

idag på jobbet sprängdes jag verkligen i en miljard bitar. det var en sån här dag när man bara ville lägga sig ner bredvid moppen och spela död.
Irriterande moment:
1. vi gick ut på turen typ en och en halv timme senare än normalt.
2. i ett stressat läge råkar jag tappa ut en massa post på backen. hela näckrosgränd! jag som inte ens kan näckrosgränd än. men jag fick pussla ihop det så gott jag kunde. do i need to say that näckrosgränd tog lång tid?
3. nån jävel (hoppas du inte läser detta) hade parkerat mitt på vägen (man kör på en jättesmal väg, typ cykelväg på ett ställe.. näckrosgränd vart annars?), vilket resulterade i att jag var tvungen att köra värsta omvägen.. VÄRSTA alltså. detta medförde ju i sin tur att jag var tvungen att färdas extra länge på mitt absoluta favoritfordon, moppen.
4. det regnade, bara det förstörde hela dagen.
5. hissen segade på ett ställe = jag stod och väntade i typ 10 minuter. vadå gå i trapporna?
6. allers, allas + hemmets journal. ingen gamling prenumererar på bara EN av dessa tidningar. alltid minst två, helst allihop. hur många gamligar det bor på mitt distrikt? två miljarder.
7. trots att man sprängs måste man alltid le. helst av allt ville jag som sagt lägga mig ner och fejka att ett dödsvirus just entrat min kropp.

men det hela slutade med att jag kom fram till posten tillslut. jäpp, lite förvånande i know. behövde inte ens jobba nå övertid!

takida - poisoned


roligt!

grymt rolig fest igår hos andreas och sandra. eller dvs, det var roligt så länge det varade. inte så länge för mig med andra ord. for hem kring 23.00, för att jag var så trött och mådde lite dåligt. men lätt att jag ska festa med dom igen :)

idag har jag varit på ikea med mor och far för att handla ännu mer nya saker till tv-rummet. vi köpte 7 (!) lampor, och typ kuddar och sånt. vi bestämde även att vi istället för byrån som vi har på väggen direkt man kommer in, nog ska ha ett barbord med fyra skitsnygga stolar och typ en hylla ovanför den. blir säkert fint, så nu kan vi snart förfesta på vårat nya barbord :D

till helgen är det dragracing (don't forget, kajsa) men tror väl att det blir fest på lördag ändå! är jag alkis or what?

unbelievable

ingen kommer att tro mig. men detta är sanningen.
tackade just nej till ett gratis skrov! nu måste jag laga mat själv istället eftersom hela familjen är på sunes och käkar. det bästa är att jag inte ens är sugen! inte nå alltså. jag är så grymt nöjd.

köpte ett pussel idag. ett konstigt pussel. bilden på kartongen var nämligen inte densamma som bilden som pusslet skulle bli. jag är ju inte klar än, men jag håller på. förstår inte riktigt hur man ska veta hur pusslet ska se ut.. men det blir bara lite mer utmaning för mig, pusselsnille som jag är.

ikväll blir det ju fest och jag har just kommit ut från duschen. vet inte vad jag ska ha för kläder, så jag sitter här vid datorn tills jag har kommit på det. dock fryser jag som fan. min käre far har stängt av värmen i huset eftersom "det är ju sommar nu", men det är ju bara typ 11 grader ute så vi får inte så mycket värme utifrån.
faktum är att inne på våran toalett är det så kallt att om man vistas där för länge fryser man till is och läggs i nån behållare. 20 år senare tinas man upp igen (växthuseffekten) och man är fortfarande bara 19 (snart 20!!) år. det som är mindre bra med detta är att då har ens mormor hunnit fylla 80, och farmor är förmodligen död (om hon nu inte blir nån typ rekordgammal superfarmor), men det värsta är att mamma kommer att vara 60 och kommer att ligga och gråta hela dagarna för att hon är så gammal.
ja, nog är det tur att man inte behöver vistas på toaletten så mycket.

why not to love posten

som alla redan vet så älskar jag posten.
vad jag däremot inte älskar är moppen. eller okej.. jag älskar min nya, fina moppe med back mycket mer än den gamla utan back. men ändå, den går såååå jävla slött! och det är INGA stötdämpare och på vissa stället (läs näckrosgränd) är vägen så dålig så att man får ont i hela kroppen eftersom det guppar (?) så mycket.
och en till grej, vilket iofs är orsaken till att jag hatar moppen, är att man måste ha med sig flera nycklar på turen. glömmer man dessa är det kört. och såklart glömde jag nycklarna på posten och kom inte på det förrän jag var på prästgårdsgatan 62 och märkte att jag ju inte fick upp dörren. surprise, man behöver ju nyckeln!
så jag hoppade upp på moppen och körde gasen i botten tillbaka till posten. observera att "gasen i botten" på denna moppe endast är ungefär 12km/h.. (det känns så iaf). 20 minuter senare kom jag tillbaka till prästgårds och fick fortsätta min runda.
eftersom detta lilla missöde med glömda nycklar gjorde att jag "slösade" 20 minuter extra tänkte jag att "nu jävlar ska jag springa i alla trappor mer än jag nånsin sprungit before".
och jag sprang

image24
djävulen?

mitt stora problem

tänkte dela med mig av en väldig disgusting hemlighet om mig själv.
jag svettas något så enormt när jag bastar! sådär jättejättemycket så att det ser ut som att jag har badat fast jag inte har det. och jag kryddar inte! jag får ont i ögonen eftersom jag hela tiden får svettdroppar i dom och mina läppar är alltid helt salta. på benen och på armarna rinner det bara svett, för att inte tala om på ryggen och mellan brösten.

faktum är att jag nästan blir mindre blöt när jag går och badar.

men som tur är så svettas jag ju inte så mycket hela tiden.

usch

igår inträffade en sak som jag verkligen inte gillade. man kan nog säga att jag hatade det. jag fick nämligen en sticka i tån. jag försökte dölja det så länge som möjligt men tillslut tog det så ont att jag var tvungen att be sanna att ta ut den.
som de allra flesta vet är jag inte ett big fan av folk som rör mina fötter. men jag kunde ju inte leva mitt liv med en sticka i tån heller, det tog ju ont. så jag bad alltså sanna ta ut den. och med vilket inlevelse hon gjorde det. hon verkligen OPERERADE ut den. hon hade nålar och pincetter och gud vet vad.
jag tror sanna kommer att bli en bra läkare när hon blir stor (om det nu är det hon ska bli, det verkade verkligen som det), eftersom hon aldrig brydde sig om att jag skrek och skrek. eller okej.. hon skrattade ett litet elakt skratt och fortsatte operationen. men jag skrattade inte. ungefär 100 gånger skrek jag: "SLUTA, NU!" och "AAAAJ". jag slog mig själv i huvudet  och nöp mig själv i fläsket (en positiv sak med att ha lite flärre på magen, kom vi fram till) för att få nå annat än smärtan i tån att tänka på.
tillslut var operationen klar och jag fick åka till uppvaket och ligga där i några timmar med bandage runt foten.
okej, lite krydd.

image23

love posten, part II

ännu ett skäl till att älska posten kommer här:
man får massor med gratis grejjer! förra veckan fick jag till exempel en cosmopolitan-tidning, vilken jag inte skulle ha köpt själv.. and you know why? jo, för att den är så dyr! men jobbar man på posten får man såna tidningar for FREE!
men det bästa hände ändå idag! jag fick två mascaror och nå mer (nå smink-grejs som jag inte vet namnet på), helt gratis! och det var inte nån "du får med sommarens populäraste mascara i månadens frida". nej, nej.. det här var riktiga mascaror. you know 'telescopic mascara' typ! just den som jag jämt brukar sno av sanna när jag behöver mascara (inte ofta, men ändå). nu har jag två stycken! EGNA. mascara.

vad jag försöker säga är att posten kan bidra med mycket i ens liv.
för mig: min första alldeles egna mascara! (och nå annat som jag inte vet namnet på)

love posten

image22

posten är så nice. slutade 12 idag. nicenicenicenicenice! när det är så här bra väder ute kan man ju inte bli annat än överlycklig av att sluta tidigt! man hinner sola efter man har tjänat massa pengar! :) så man blir både brun och (relativt) rik under sommaren. nicenicenicenicenice!

måste snart urföra dagens motionspass.. vet dock inte vad jag ska göra. ska jag kanske ta ut motionscykeln på altan så jag blir brun och smal på samma gång! alltså hur smart är jag inte? dock är den jävligt tung och jävligt jobbig att cykla på. men icke att jag ska ge upp min hittills så bra vecka bara för att jag är lite lat! sämme.

riktigt skönt

jag är så nöjd just nu. med nästan allt faktiskt.
+ jag har börjat mitt nya liv och det går faktiskt bättre än väntat. ute och åkte inlines igår. sprang som fan i trapporna idag + var ut och cyklade direkt efter jobbet. dock har jag inte varit helnyttig när det gäller maten, men jag tror att bara man motionerar varje dag så ska det gå bra.
+ idag började sommaranpassningen på jobbet. detta innebär att vi tar lite mer post än vanligt, men vi slutar typ direkt efter vi har delat ut allt! alltså slutar jag typ senast 1 varje dag! 
+ det är INGEN mer reklam i veckan, vilket medför att jag kommer sluta typ 12 varje dag under denna vecka. fatta nöjd jag är.
+ om det är bra väder imorrn ska jag och arvid och köpa glass efter jobbet! (då måste jag springa extra mycket i trapporna för att motionera bort den direkt)

ett litet minus dock:
- jag måste köra moppe till jobbet imorrn och på onsdag. fan va cool jag kommer vara.

glömde ju att berätta om en lite rolig grej som hände ute på kalles i lördags. för där satt jag nämligen på kalles, tillsammans med kajsa och mimmi :P

image19image20image21

en nykter jävel

oja, i did it. jag var ut på kalles nykter.. heeeeeelnykter alltså! jag är så stolt över mig själv. det var faktiskt trevligt ändå, inte på samma sätt som när man festar dock. när man är nykter sitter man mest och pratar och så, när man är onykter dansar man och svettas så att man blir alldeles svart runt ögonen av allt smink = man ser förjävlig ut. när man är nykter är man alltså "fin" hela kvällen :P

idag, den 1:a juli 2007 börjar mitt nya liv! det blir intressant.