härligt

visst är det tråkigt att sommaren är slut och att det börjar bli kallt och mörkt igen (fast egentligen gillar jag när det blir mörkt.. mycket mysigare kvällar). men jag har märkt att det är grymt härlig luft ute just nu. var så grymt skönt att gå ut och gå idag. det var så lätt att andas på nå sätt. och man behövde inte svettas som en gris, fast inte heller frysa. det var perfekt ut och gå väder.
när jag gick kände jag mig dessutom mer och mer taggad på att skaffa ett korpenkort. längtar nästan tills jag kan börja använda det :D

och you know what? på lördag har inter sin första match i serie a för säsongen! ååh, jag längtar.

nu måste jag packa och torka håret. seeya


update

det går inte så bra att packa när man har en kattunge i väskan.. men visst är hon söt!? :)

image46

igen?

nu har jag då hunit tappa räkningen för hur många gånger jag har skrivit idag. trots att jag har ont i fingrarna skriver jag alltså! why? jo för att jag har tråkigt och har märkt att jag har grymt många, grymt bra låtar på datorn. ibland blir jag så.. sitter och lyssnar på musik och vill inte lämna datorn, fast jag egentligen inte har nå att göra här.
det är bara vissa dagar som jag får dessa musikälskande känslorna. ibland kommer jag inte på en enda bra låt och någon frågar mig. nu skulle jag komma på en miljard.

och en till konstig grej.. jag är sugen på att laga mat... är inte det lite wierd med tanke på att jag inte kan laga mat?

och jag fryser. kommer inte ihåg sist jag var tvungen att sova själv. jag gillar inte att sova själv nu när man har vant sig vid att ligga nära personen man tycker om. fasen vad ensam jag blev helt plötsligt. kom hit!

hur mycket pain på en skala?

idag har jag frostat av frysen. "kan madde verkligen det" är det säkert många som tänker. jo det kan jag faktiskt. det var ju inte med mening såklart. nån hade glömt frysen litelitelite öppen. för lite öppen för att den ska varna för att den är öppen, men nog mycket för att tempraturen i den ska stiga ganska snabbt.
eftersom vi har så smart frys så började den ju försås pipa när den kände sig lite väl svettig. dock var detta när han var endast ca -8 grader. jag fick pänik, jag var ju ensam hemma you know. det pep och pep och jag fattade ingenting. men då såg jag ju på mätarn att den bara var -8 och då kände jag på glassen och den var helt mjuuk! :( ännu mer panik. inte vill jag att glassen ska förstöras. så jag började lasta över allt som var i frysen till vår frysbox som vi har i förrådet. duktig va?

funderar på att vara extremt duktig och gå ut och gå lite senare ikväll. man kan ju faktiskt inte (tyvärr) skylla på att man har ont i fingrarna när det gäller allt. kanske ska man tillochmed vara så duktig att man köper ett korpenkort!? om jag köper ett sånt kommer jag se på mig själv med helt nya ögon. en nyttig person. kan jag vara det? hm.. egentligen är det nog bäst om jag lägger mig och läser ett tag så att mina hurtiga tankar försvinner.

fest till helgen! :D


ännu en gång

nu får vi det än en gång bekräftat: jag är sämst!!

vi hade match i söndags och surprise, jag gjorde illa mig! dock inte i foten den här gången, utan i fingrarna! jag kan fortfarande typ inte röra dom så det går inte så himla bra att skriva eftersom jag inte kan använda ringfingret och långfingret på vänster hand. och hur mina fingrar ser ut! alldeles blå och feta. svullnaden har dock gått ner lite nu, men dom är ändå inte fagra.

pallar inte att skriva nå mer om helgen eftersom det tar typ en timme att skriva en mening. kanske skriver senare :P see you later alligator


fredag?

nu kommer mina alkistankar fram igen. jag DÖR snart av längtan till imorrn för att få inta lite alkohol. kanske blir det tillochmed utgång och det skulle vara klockrent. för jag (hör och häpna) kommer knappt ihåg när jag var ut sist. det är scary. sist jag skulle ut började jag må dåligt före jag hann till kalles. men som andreas sa: "du kanske inte gick ut på krogen, men du gick ju ut på arvidsjaursvägen..". jätteroligt..

idag är jag inte helt ensam här hemma. min kära syster är sjuk! jag blev typ överlycklig: "nu har jag ju nån att va me!!" tänkte jag. men nejdå, syster är sjuk på riktigt. hon ligger i sängen och tycker synd om sig själv. men jag tycker att det är MIG det är synd om, för det är jag som är en arbetslös värdelös stackare som sitter ensam hela dagarna vid datorn.
fast faktiskt så har jag inte suttit vid datorn så mycket idag. egentligen vet jag inte om jag vågar säga vad jag har gjort istället. men jag säger det ändå.
jag har suttit och sett "våra bästa år", jag har tillochmed lärt mig vilken tid det börjar! SCARY eller what? som tur är har jag inte lärt mig vad alla heter än.. bara några.. tragiskt.

idag känner jag för att göra nå ovanligt. vad skulle det vara? ska jag kanske laga mat eller nå? äh, too much jobb. dagens syssla blir helt enkelt att längta till morgondagens intag av alkohol. fan, jag är ju sjuk.

otroligt

tänk att man kan få så starka känslor för nån på så kort tid. det är så otroligt underbart. tänk att JAG är glad varje sekund under dagen. jag som aldrig trodde att jag skulle bli glad igen också är jag helt plötsligt gladare än jag nånsin varit förut! allt är så bara så bra, jag är så lycklig :)

dagen består av hemmafru-göra. jag hatar det. hatar att vara arbetslös. och mor och far försöker alltid vara diskreta med det dom vill att jag ska göra.

mor: jag har nå tvätt i tvättmaskin..
jag: jaha? (börjar gå mot mitt rum)
mor: tänkte om du kunde hänga upp kläderna där ute,,
jag (sprängs): mhhmm
mor: men om det börjar regna behöver du inte göra det
jag (ber till gud om regn): okej
mor: då kan du hänga upp dom här inne
jag: grr.. visst.

sen när jag har samlat nog mycket kraft för att ta ut kläderna ur tvättmaskin för att hänga upp dom där ute märker jag att korgen som man bär alla kläder i är FULL. detta medför såklart att jag måste vika ihop allt som var i den före jag ens kan börja hänga upp dom nytvättade kläderna. det här visste förstås min mor när hon bad mig hänga ut allt där ute, fast hon vågade inte säga det. så nu har jag vikt ihop alla kläder som var i klädkorgen. det tog mig så mycket kraft att jag var tvungen att sätta mig vid datorn ett tag före jag känner mig mogen för att gå ut och hänga upp tvätten.

sjuk?

håller jag på att bli sjuk? har så grymt ont i huvudet! vettefan vad jag ska göra för att det ska försvinna.. kanske ta en ipren eller nå... smart.

spelade match mot älvsbyn igår, dom låg sist i serien. vi förlorade ändå med 7-1. bra va? så nu ligger vi sist istället. inte illa!

jag har ett riktigt bra sätt att bli rik på. har på bara fyra dar tjänat 120 spänn! mitt tips är att använda kläder som man inte använt på ett tag. det har jag gjort och jag har alltså hittat 120 kronor i fickorna! först en hundring i ett par jeans och nyss en tjuga i ett par mjukisbyxor. hur bra är jag inte? nu kan jag ju typ käka två skrov GRATIS. typ iaf.

var in på posten igår. dom blev skitglada och sa att dom skulle ringa mig och om dom behövde folk. också skulle jag nog få öva några nya distrikt så att jag har större chans att få jobba. inte illa pinkat!

nu ska jag käka lite! :)

ministjärt?

det finns en grej som har irriterad mig ganska länge nu. jag får snart ont i hjärnan för att jag har försökt komma på hur i hellsike det ligger till, men jag tror inte att det finns nåt svar.
denna viktiga fråga dyker upp i min hjärna varje gång jag sitter på toa: "vad tänker toapapperstillverkarna med?"
varför gör dom "bitarna" så små! det är så grymt irriterande. varje gång man går på toa och ska dra ut papper ur toalettpappershållaren, så får man hålla på att kämpa i flera timmar (känns det som iallafall). för varje gång man drar kommer ju bara EN "bit" ut, och man klarar sig inte på en bit! det är omöjligt! varför gör man bitarna så små!?? finns det nån (stackare) som klarar att torka sig på bara en bit?
så snälla toalettpapperstillverkare: please, sluta tänka med era ministjärtar och gör "bitarna" liiite större så man slipper sitta och dra ut bit efter bit efter bit innan man känner att man möjligtvis har nog mycket papper att torka sig med. men tills vidare ska jag nog köpa en ny toalettpappershållare. funderar på en sån här, då kanske inte bitarna går av lika lätt. men ändå, hur irriterande är det inte?
image43

finns det nån som klarar sig på såhär mycket papper?

festsugen!?

är jag verkligen en alkis? är jämt festsugen! ångrar som fan att jag inte festade igår. men nästa helg, då jävlar! :)

helgen har bestått av mys, surströmming, bowling, mys, mat och lite mer bowling. har varit mycket trevligt! ändå nöjd som inte festade nå :P

som sagt. fest på fredag!

kan man bli gladare?

image42

jag älskar att ha nå att längta efter trots att tiden går så grymt sakta. jag måste sysselsätta mig. ut och gå, pussel, korsord? eller så sitter jag bara här och lyssnar på min nya favorit låt: sonja aldén - här står jag.
bara lite mer än fyra timmar tills vi träffas nu. åh, vad jag längtar.

boring

det värsta med att ha nånting att vänta på är att tiden går så grymt sakta! kan det inte bara bli kväll?

måste iaf gå in på posten imorrn eller på fredag. min far hade pratat med chefen och det lät som att jag hade ganska stor chans att få jobba. så nu jävlar ska jag in dit! är så grymt less på att sitta hemma och vänta på kvällen varje dag. tänk vad skönt om jag skulle jobba varje dag, då skulle tiden gå mycket fortare!

sprängs btw av mina bautaskavsår. kan ju inte gå ut och gå för att jag har så jävla ont. pain eller vad? har dock köpt skavsårsplåster, så det kanske går. ska nog försöka, jag behöver ju inte gå så fort. jag kommer ju att DÖ innan kvällen om jag inte hittar på nå snabbt som attans. det skulle inte vara så himla roligt att dö.

kattungarna är så grymt söta nu. dom "går" omkring i huset och piper hela tiden. :)

bästa helgen

det här har varit den bästa helgen på mycket mycket länge. allt var bara så perfekt: maten, bastun, vädret (jo, tillochmed när det regnade) och framförallt sällskapet :) kan bara inte fatta att man kan vara så här lycklig. det är helt underbart!




som förväntat

vi förlorade matchen med typ 7-2 eller nå liknande. very fun. det roligaste var just i början när jag slängde mig rakt i en vattenpöl. den var så djup att jag var tvungen att ta till några simtag. då satte jag bara bollen innanför tröjan så att jag inte skulle tappa den.
lillkryddarn.

fredag idag, finally. nog för att för en arbetslös jävel som jag är det inte så stor skillnad mellan vardagar och helg. men ändå! :)

nu ska jag till staaaaan. pussssss


hemskt jobbigt

image41


ser verkligen inte fram emot matchen vi har ikväll. har ont överallt sen senaste matchen ju! det kommer bli grymt pain. men som tur är har jag nå att längta till efter matchen :)

har varit på stan idag. inhandlade 2 t-shirtar och ett par mjukisbrallor typ. grymt sköna!

justja! idag blev jag så grymt glad. provade ett par byxor som jag inte använt på länge och märkte att dom sitter helt löst! fattade inte varför först, men så kom jag på att jag ju vägde nästan 9 kilo mer när jag änvände dom sist. fatta nöjd jag är, nu har jag ett par skitsnygga baggyjeans :P

ÅH, vad jag längtar till ikväll! och till imorgon kväll! och jag längtar nästan mest till på lördag, det blir garanterat en klockren dag bestående av fotboll, mat, bastu och fest. kan det bli bättre? :)


love it

den här känslan är nog den bästa i världen

image40

woot?

fattar inte varför sommaren bestämde sig för att komma nu! är det inte lite väl sent? men jag ska inte klaga. dock är det ju för varmt för att vara ute nu, så därför sitter jag vid datorn.
ikväll har dessutom match.. blir väldigt intressant. och väldigt svettigt förmodligen. jag som inte har tränat på typ 6 veckor... jag lär ju dö.

jag har sagt det förr och jag säger det igen: allt är bara så bra nu! nästan som en saga. snart kommer det hända nå dåligt. jag förtjänar inte allt det här bra. men jag ska ta reda på det när jag har det. ska göra allt för att lyckan ska hålla i sig.

längtar som fasen till helgen, då är det fest och det kan jag lova!

image38
sötkenny

:D

har egentligen inget att skriva. allt är bara sååååå bra! :)

lulekalaset

snart bär det av till lule, för att kalasa.

i'm so happy, happy, happy, happy.

vi syns ikväll! :)

älskar friday

jag älskar fredagar! det är alltid lite post på fredagar och nästan aldrig nå reklam. detta gör att man alltid är klar med turen skittidigt och man får fara hem typ 12. och nu till det allra bästa med fredagar: man kan sova middag utan att få dåligt samvete över att man inte kommer att kunna somna på kvällen, för på fredagar får man vara uppe hur länge man vill! :)

sista arbetsdagen idag. ska dock fara till posten på måndag och säga att jag är villig att jobba om dom behöver folk.. det är väl smart?

lulekalaset imorrn, roligt :D

spökslime! :D

image36

idag fick jag ta hem en Kalle-tidning från jobbet. veckans present var spökslime, och det är skiiiiitroligt!  :) kan inte sluta hålla på med det :P hehe
annars då. hatar att det aldrig slutar regna. ikväll är det ju svensbyn - infjärden i div 2, men frågan är om det är värt att fara och se matchen. mest av allt vill jag bara ligga nerkrupen under ett täcke och se en film. mysigt.
jaja, får se vad som händer ikväll. hoppas på nå trevligt iaf.



ååååh

jag är så trött. kan det bero på att jag inte har ätit nå idag, förutom lite yoghurt och digestive. men jag är inge hungrig! man ska ju inte behöva äta om man inte är hungrig.. visst då it?
är lite pirrig för en grej också :)

och jag sprängs för en grej. måste typ skjutsa mamma till bodsjön ikväll klockan halv 10 typ. tror hon verkligen att jag är vaken då?? säääämst. helst av allt vill jag sova nu. ska nog lägga mig i sängen och se om jag klarar att vara vaken till family guy som börjar halv 9. klockan 9 börjar ju armageddon, vilken är min absoluta favoritfilm. men så länge klarar jag ju aldrig att vara vaken.

ååååh! ikväll är zlatan på tv, men på en kanal som inte jag har! nu blev jag seriöst deprimerad. nu måste jag verkligen gå och lägga mig.



ingen träning

nä, det blir nog ingen träning för mig idag. blir så nervös när det är alldeles blött ute, jag kommer ju att halka och bryta varenda ben i foten ungefär. det är inte så bra kanske.

det var riktigt roligt på jobbet idag. jag skrattade mig igenom hela turen. ELLER SÅ INTE.
idag bar jag ut ikea-kataloger. behöver jag säga nå mer?

åååh, önskar att jag inte vore så rädd för allt! jag är så rädd för att göra fel. sprängs av mig själv. help me please!