Stackars lillgumman..

Lilla Mira måste gå omkring med tratt. Stackarn... hon har ju typ nå sår på magen som aldrig försvinner så Thomas for till veterinären idag och dom skrev ut antibiotika och nån salva åt henne. Så nu måste hon ha tratt alltså. Stackars gumman sitter bara helt still hela tiden, kan typ inte ens lägga sig ner. Nyss gick hon in i en vägg, sen satt hon bara blixtstilla i typ tio minuter för hon fattade inte vad som hade hänt.

Fyfan vad bra väder det är btw. Är superduperglad. Dock hade jag ju inga shorts på jobbet, men imorrn ska jag komma ihåg att ta med mig dom. Dessutom är det skönt att cykla till jobbet när det är sånt här väder :)

Har jag varit utomlands?

JAG FLAGNAR!! Jag sprängs! Hur coolt är det ens på en skala att flagna på våren?? Åh, jag som tyckte jag hade fått lite färg.. nu lär ju allt försvinna :(

Annars: Jobbat hela veckan. Varit hos tandläkaren.. hade mitt första hål :'( Måste borra!!! Jag tror jag dör! Har ju alltid tagit hand om mina tänder så jag ska slippa borra, men nu måste jag ju det ändå :( Ska höra om man får vara sövd...

Nu tillbaka till dagens huvudämne: Jag flagnar.. hur ska jag göra? Måste köpa nån hudkräm eller nå... men har endast 140 kronor på kontot och hörde nånting om en fest på lördag, så jag måste ju spara pengarna. Kanske om jag ringer till Sanna och ber henne ta med mig min hudkärm jag hade i Thailand. Den var bra mot flagning.
Dessutom behöver jag nå handkräm för mina händer håller på att gå sönder.

image88
Jag måste borra :(

"Du är psycho"

Var och hämtade ut mitt paket innehållande fyra böcker på konsum nyss. När jag ändå var där kunde jag ju inte låta bli att köpa en aftonbladet också eftersom det ju stod massor om Zlatan.
Sen när jag öppnade paketen kom jag ju på vad jag hade köpt för bok. Måste nog köpa en speciell bokhylla för alla mina Zlatan-böcker känner jag :)

image87

Fast jobb nästa?

Har just fått veta att jag ska jobba alla dar under de närmaste fyra veckorna. Nice eller vad? Dessutom ska jag ju jobba på företagscenter till sommarn också. Fast jobb snart?

Åh, jag längtar typ tills jag ska gå och lägga mig så att jag får läsa min bok Våta spår av Katerina Janouch, är så grymt härlig bok! Dock har jag bara typ två kapitel kvar, sen är den slut. Vill aldrig att den ska ta slut!

Just nu sitter älsklingen och nöter GTA med Andreas, det är grymt roligt! :)

Norge!

Igår blev vi stannade av polisen. Tydligen har inte förra ägaren av bilen inte betalat skatten (trots att han sa att han gjort det) så hon tog registreringsskyltarna. Så nu har vi definitivt körförbud.. scary. Men det är ju ganska bra på ett sätt... för nu sparar vi ju bensin!

I veckan ska vi nog börja planera våran roadtrip till Norge, roooooligt :)


Sjuk..

Jag är sjuk. Det är pain eftersom lill-Mira aldrig kan ta det lungt. Så hur ont i skallen man än har måste man ut med hon varje halvtimme.
Dock har vi fått ganska mycket gjort här idag eftersom båda har varit hemma. För det första fick vi äntligen inglasad balkong. Mysisch :) Också har vi fått upp vitrinskåpet så nu kan man gå in i våran klädkammare! Skönt! Jag vet att vi är sega.. har bott här i över en månad men fortarande inte fått upp mer än en spegel, ett vitrinskåp, en "ljusdekor" och en klocka på väggarna. Är vi sämst? Inga hyllor och tavlor. Men man är så rädd att det ska bli fel..

Var även en snabbis på Jysk och köpte nå möbler för balkongen. Och varit med bilen på besiktningen har vi också hunnit.

image86
Skitig Mira

Vår!

Snart kommer det löv på träden!  :)

image85

Vi älskar dig!

image84
Världens bästaste Mira

Satt liiite för länge i solen

image83

Jag som aldrig brukar bränna mig..