Grishund?

Ni kan aldrig gissa vad jag såg igår på turen. Först trodde jag bara att det var en snubbe som var ut och gick med sin hund, inget konstigt med det. Men sen såg jag att det var ju inte en hund han gick med utan en gris!??!?

Jag skulle också vilja ha en egen liten grishund.


Inte glömsk

Mina vänner, anledningen till att jag inte skriver är inte för att jag har glömt av bloggen utan för att jag är så jäkla trött. Jobbar på Posten hela veckan och det är snöstormar och reklam och mycket post etc.
Med andra ord så lägger jag mig i soffan direkt jag kommer hem.
Fast idag blir det nog att julpynta lite smått här hemma, vet inte när vi annars ska hinna det eftersom jag ska jobba lördag på seeme och på söndag måste det ju vara klart. Och imorrn lär jag inte orka eftersom det är dubbla reklam och massor med post och på fredag vill man ju inte heller göra det. Och baka måste jag också hinna göra eftersom jag fyller år på måndag! :D

Idag har vi käkat Thaiwok. Grymt gott! Kolla så fint det var :)


Jag har glömt av min blogg!

Helt seriöst.. jag har glömt bort bloggen! Jag har glömt bort bloggar överhuvudtaget! Konstigt... jag som brukar sitta och läsa typ tusen bloggar per dag! Dock var det ganska roligt för nu när jag  kom på att jag ska läsa bloggar hade jag typ massor med inlägg att läsa! Bra va!? :D

Annars så har jag jobbat på posten torsdag, fredag i veckan och jag tar tillbaka det jag sa om att satsa på posten. I torsdags var det fet reklam + att jag fick gå ett distrikt med superduper stora hus som jag typ inte kan. Detta resulterade i att jag var ute på turen till klockan 4 (då vi egentligen slutar). Det var kolsvart ute och jag hade nästan slut ström i moppen. Men andra ord: JAG SPRÄNGDES!

Idag blir det fara till Svennebyn för att fira mormor som fyller 61 idag. Sen blir det väl förhoppningsvis middag där också.

Ska försöka att inte glömma av bloggen nå mer.

Hejssvejs!

Varför rulltrappeskräck?

Förstår inte vad det är som äldre personer tycker är så läskigt med rulltrappor... efter snart fem timmar här i butiken har haf märkt ett flertal tanter som står högst upp i rulltrappan och tittar ner. Typ väntar på mod att åka ner. Sen står dom där och tvekar ett bra tag innan dom tar ett par stapplande steg ut på rulltrappan.
Jag förstår verkligen inte. Är det för att dom är så gamla att rulltrappor är en ny uppfinning eller vad? Åh ibland blir jag så frustrerad. Vill nästan gå fram till dom och säga att det inte är nån fara... men det går ju inte pga min gamlingfobi. Typiskt.

Man borde kanske satsa...

Man borde kanske ha satsat på posten ändå. Jobba sig upp liksom.

Ztörst

Läs och njut

Helg

Så var helgen över. Känns som att detta har varit den längsta helgen ever. Hela veckan har jag trott att det har varit en dag senare än det har varit. Så för mig har det farit fredag sen i torsdags. Kulkul.
Fredag var det ju alltså after work med posten. Bowlade mot Piteå Nord och vann som vanligt. Jag var inte så dålig som jag trodde att jag skulle vara faktiskt. Efter det så vart det en liten spontanfest utan sprit (förutom det jag fått gratis av posten = 2 cider) och utgång på Kalles. Hyffsat kul ändå. Dock inte så mycket folk men ändå.
Resten av helgen har vi mest slappat och spelat dator. Ovanligt va!? :D Mycket onyttigt har vi också käkat. Fyyyyy på oss!

Får vi se om det blir nå jobb i veckan. Tycker att Posten borde sakna mig snart....

Det snöar!

Hahaha, det är ju värsta mycket snö ute ju! Märkte det när vi var ute med Mira nyss. Hon blev som galen! Hon har ju inte varit med om snö sen hon var miniliten så det var en upplevelse! :) Så  roligt att se att snö kan göra nån så himla glad!

Ny jacka!

Idag har jag äntligen köpt en ny jacka (mor och far betalade såklart) och i love it! :) Först hittade jag en jacka i skellefteå på stadium som jag ville ha, men den fanns inte i min storlek så jag tänkte att den kanske fanns i luleå. Men där fanns den inte heller i min storlek! Så då for vi på intersport och hittade en annan jacka som jag ville ha, men den fanns såklart inte heller i min storlek. For istället hem till piteå och gick på intersport där för att kolla om den fanns där. Icke... sen gick vi på teamsportia och där hittade jag min jacka! Love at first sight! :D

Jobbjobb

Har varit tre dagar på SeeMe nu. Trevligt trevligt, om än inte så jätte mycket folk på dagarna. Men det blir spännande att vara där själv sen :)

Imorrn ska vi en snabbis till lule för att köpa en jacka på stadium som jag älskar och resten av veckan består bara av spelspelspel! Jippie WOTLK kommer ut! :D Blir lan här hela helgen, visst då Sandra!? ;P
På fredag är det dock nå afterwork-grejjs med posten. Bowling mot Piteå Nord. Lätt match :)


Jobbig helg

Har varit en jobbig helg för mig. Först fick jag ju jobba onsdag, torsdag, fredag så det var ju bra. I torsdags bar jag ut telefonkataloger och har sen dess haft världens träningsvärk i ryggen och armarna. Men det är ganska skönt. Känns som att man har tränat. Nice! :)
Sen igår var jag till skellefteå med familjen Pettersson. Köpte ju givetvis ingenting, men ändå trevligt att umgås med familjen ibland.
Idag har jag varit och provjobbat på SeeMe. Det var roligt. Så nu kanske jag har ett till extrajobb. Inte illa pinkat! :)

Sitter just nu i Svensbyn. Måste ju hälsa på farsgubben när det är farsdag. Ska snart fika, sen blir det väl hemfärd igen. Dock inte roligt väder det är ute. Tror jag sprängs. Jag fyller ju snart år och det är fortfarande inge snö.

Ett par grytvantar

Idag har jag och Ida varit på Ikea. Jag kom hem 20 kronor fattigare. Tänka sig att en tjej kan gå på Ikea utan att köpa nå (förutom grytvantarna förstås, men det behövde vi verkligen). Hur bra är jag inte? Köpte en chokladkaka som jag och älsklingen delade på också.. men det gills ju inte eftersom det inte var Ikea-stuff.
Fanns ju hur mycket grejjer som helst.. blev ännu mer taggad på att skaffa jobb så att man kan köpa nånting utan att bli ruinerad nån gång. Men guess what? Jag ska jobba imorrn! Och på fredag! Två dagar! Inte illa pinkat för en trähäst.

Sen jag kom hem från Ikea har jag inte gjort mycket. Lagade min favoriträtt makaroner och köttbullar. Mums!

Jaja, nu måste jag gå och förbereda mig för sovning. Är ju inte riktigt van att gå och lägga mig såhär tidigt. Eller så här sent för att vara en jobbardag imorrn. Aja, önska mig lycka till.. ska gå ett distrikt jag inte kan imorrn.

Jippiekajejj motherfuckers! :D


The river

Idag har jag och älsklingen roat oss med att titta vart det finns jobb i Sverige. Okej, kanske inte hela Sverige, men hela Norrbotten och Västerbotten. Känns som att vi inte orkar vara arbetslösa längre. Tänk sen när vi båda får jobb, så kommer vi typ ha massvis med pengar att slösa varje månad. Det skulle vara nice. Ska lätt söka typ alla intressanta jobb som finns i Umeå iaf.

Idag har vi varit ute på en liten promenad i det fina vädret. Gick till Thomas föräldrar och fikade och sen gick vi hem igen. När vi kom hem såg jag att jag hade 8 missade samtal och Thomas hade 7 st från Ida. Hahahha, trodde seriöst att nå hemskt hade hänt. Men egentligen hade väl Ida bara ingenting att göra. Hahaha :P

Och såg nyss Torkel i knipa. Thomas har tjatat och tjatat på att vi ska se den, så nu gjorde vi det. Fattar seriöst inte det roliga med det. Men nu kanske han slutar tjata iaf ;P

Blir IKEA imorrn.