LYCKA

Thomas är iväg på nå spelkväll så jag är ensam denna fredagkväll. Kändes först lite tråkigt, eftersom jag redan sett alla serier jag brukar se och det inte var nå bra på tv ikväll. MEN så hände något underbart! Jag upptäckte att det har kommit ut en Glee-film! Lycka! Så nu blir det att se den och äta lite kladdkaka och popcorn och dricka nya Ramlösa Äpple (bra skit). Fyfan vad tur att inte Thomas är hemma! :)


OMG! Såg just reklam på TV om nån Zlatan-dokumentär på måndag! Fan vad flyt jag har just nu! ;D

Snart är det sommarlov...

Ja, nu är det bara två kurser kvar innan det är sommarlov och dom kurserna kommer att gå in i varandra och handlar om samma sak, så det känns nästan som att det bara en EN kurs kvar, så det kommer nog gå fort! :) Däremot om jag inte klarade tentan vi gjorde förra veckan kommer det lite småtråkigt... dock kändes det faktiskt rätt bra, så jag hoppashoppashoppas att jag lyckades skrapa ihop nog många poäng för att bli godkänd!
Och idag har vi haft basgruppsträff och gjort bort den sista uppgiften i förra kursen, riktigt duktiga var vi! :)


Har just kommit in från den andra joggingturen för den här veckan, känner mig riktigt stolt! Däremot behöver vi ju inte prata om att jag käkade en chokladbakelse av nåt slag typ direkt jag kommit in. Jaja, man kan inte vara duktig jämt.

En liten sjukling

Harry har blivit sjuk. Inte så oväntat kanske, men lika jobbigt för det. Det började med att han hostade lite i fredagskväll och sen på lördag fick han feber och snoret bara forsade. Och riktigt läskig hosta på det också. Han har feberyrat hela natten så det har inte blivit mycket sömn, men nu verkar han faktiskt må lite bättre. Han har varit hängig hela dagen, men nu på kvällen blev han plötsligt lite piggare. Dock inte sååå pigg, när klockan var 18 kunde jag inte hålla han vaken längre så han fick gå och lägga sig. Hoppas han hinner bli helt frisk till på tisdag när inskolningen fortsätter. Måste dock erkänna att det är liiite mysigt att ha en sjuk 1½-åring, för aldrig annars vill han bara sitta och mysa i famnen hela dagen. Han har till och med somnat i min famn flera gånger under helgen. Riktigt mysigt har vi haft :)
Nä, nu blir det lite quality time med mig själv. Lite japanska bildpussel, desperate housewives och kladdkaka, kan det bli bättre?
Febrig 6-månaders Harry

Dag 3

Tredje dagen och idag lämnade Thomas Harry i typ en timme på förskolan och det hade gått jättebra :) För tillfället känns det nästan för lätt att skola in han :P
Har själv haft min andra och sista fältstudiedag här på förskolan bredvid oss och det har gått bra! Har även hunnit skriva reflektion kring den så nu är det tentaplugg som gäller för hela slanten! Är så grymt nervös inför den här tentan... känns nästan waste att ens plugga till den för jag kommer säkert ändå att bli underkänd. Men, men.. man kan ju inte ge upp riktigt än.
Nu blir det att lägga sig i sängen och se lite TV. Snart helg!
I  bollhavet på Nimbys :)

Inskolning, dag 2

Nu har Harry börjat inskolningen till förskolan! Spännande! Igår var han och Thomas där i typ en timme och idag följde jag också med och var där en stund. Vi provade att gå till ett annat rum och det gick då helt utmärkt. Vi var borta i typ en halvtimme och Harry hade inte saknat oss nå. Imorgon ska Thomas dit och sen prova fara iväg en stund. Tänk att lillpruttis har blivit så stor...
Efter den korta uppdateringen ska jag återgå till mitt tentaplugg. Ska försöka bli lite bättre på att blogga (Jaaaaa, jag vet att jag sagt det typ hundra gånger förr) :)