Kanske..

Det blir kanske imorrn eller på söndag.. eller när jag har något intressant att skriva.


Ååh!

Jag måste uppdatera bloggen!

Långpromenad

Jag och Mira har just kommit hem från en riktig långpromenad. Och vilket väder det är ute!


Världens vackraste hund




Ny vecka

Så var det måndag igen. Alltid lika roligt. Har jobbat idag. Trodde att jag skulle få vara inne hela dagen (vilket skulle ha varit underbart eftersom snön vräkte ner imorse), men så fick jag veta att jag skulle vara inne halva dan och ute efter lunch. Och sen när det helt plötsligt blev sol ute ville jag ju nästan ut. Dock var det inte så roligt att dela ut post idag ändå. Typ hälften av alla på distriktet hade inte skottat så man fick typ plumsa med snö upp till knäna för att komma fram till brevlådan. PAAAIN! En del postlådor var tillochmed översnöade, så då fick man typ leta dom.

Aja, jag överlevde det också :P Kom hem för ett tag sen och har hunnit äta lite fiskbullar och potatis. Lyxmat eller hur? Nämen vi måste ju spara pengar till Golden till helgen :)
Nu blir det prommis med Miris. Dock kallt ute och jag glömde långkallingarna på jobbet. Får väl ta täckbyxor istället helt enkelt.

Home's anywhere you are too

Idag har jag förfrusit handen. Tror jag. Det tar ont som fan och jag är värsta röd. Jag sprängs.

Dessutom är jag inte på världens gladaste humör idag. Antidepressiva nästa? Skämt åsido..
Nä vet inte varför allt är såhär. Hur jag än gör så är det fel.
Som att jag är där fast ändå inte?

Imorrn blir det fest här, om nån kommer!? Våra fester har ju en tendens att ställas in typ en halvminut före start. Men i "värsta" fall blir det väl en Midget-fest ;P

Syns imorrn!



snartorkarjaghursomhelstintelängre

btw, fan vilket "whine"-ight inlägg. Men det är ju det min blogg går ut på you know.

2:a februari

Vaknade klockan 7 imorse av att Posten ringde. Känns alltid bra att få jobba såhär i början på månaden, för då vet man ju att man får in lite pengar iaf.
Skulle dock inte ha tackat nej till att vara ledig just idag, underbart väder ute! Men som tur är så är jag ju ute gode mycket på jobbet, så man fick ändå lite frisk luft :)

Helgen har varit så grymt skön. Inge alkoholintag på första gången på riktigt länge.
I fredags var jag hos familjen i Svensbyn. Pappa var borta så mamma ville ha sovsällskap (läskigt?:P). Hahaha, nämen det var faktiskt riktigt trevligt. Såg en gråtfilm och käkade godis och en skitgod bananpaj! Sen hade man ju ont i magen hela jäkla natten, men man får ju skylla sig själv som vräker i sig godis när inte magen är van :P
Lördag gick jag, mamma och Mira ut på en långpromenad i det fina vädret. Fram och tillbaka till Bodsjön. Mira fick springa lös på isen och det tyckte hon var skiiiiitkul :D Hon sprang så mycket att hon efter promenaden sov hela dan :)
På kvällen kom min favoritsyster (efter mig själv) hit med hennes boyfriend och vi såg en mysko film som visade sig vara riktigt bra!

Så, världens tråkigaste inlägg.

Seeya!