Varför är helger så korta?

Åh, helgen har gått så fort, jag sprängs. Var ju alltså surströmming i bodsjön igår, gooooottttttttttt! :) Sen for vi på Lidja Live, och det var trevligt.. men trött som fan var man. Älsklingen min är dock bakis för första gången sen vi blev tillsammans, yes :P
Blir nog Thaigarden idag, dyrt som fan men lönen kommer ju imorrn så whatever liksom.

Hahhaa, fan va sämst inlägg, men jag orkar inte tänka.

Sprängdes som fan av en grejj igår..... SOM FAN sprängdes jag. Jag sprängdes spränges SPRÄNGDES.. alltså jag sprängdes seriöst!

Mys-fredag

Igår hade jag och min käre fästman en riktig myskväll. Köpte godis på första gången på hur länge som helst, och satt och tittade på film. Vi for även till havsbadet en stund på kvällen och bara gick omkring och myste.

Ikväll blir det surströmming i Bodsjön med mormor, morfar, sandra och andreas och kanske nån mer, vem vet. Sen Lijda Live (eller vad heter det?) på Liden. Lär vara mycket 40plussare där, men det gör inget, blir säkert trevligt ändå. :P
Ska försöka göra mig iordning lite nu. Mitt hår är helvetet själv, fast jag klippte bort typ 25 cm bara för nån vecka sen. Paaain!


Söt Mira

Hehe, det var inte så svårt :P


Ikea-katalogen

Ja, rena julafton som det var nån som sa till mig igår. Visst är det roligt att sitta och bläddra i den, bestämma vad man ska köpa och få inspiration och så. Men tänk på oss stackare som ska dela ut den jävla feta katalogen.
Jag HATAR ikea-katalogen (förmodligen den vanligaste kommentaren av brevbärare runt om i landet den här veckan).

Annars idag (förutom ikea-katalogen på vissa gator) hade jag en rätt slapp dag på jobbet. All reklam hade tagit slut. så jag fick inge! Lycka! Ända tills jag insåg att jag måste ta ut dagens reklam imorrn istället (det kom mer av dagens reklam på eftermiddagen). Så imorrn blir det en djävulsfredag. Hatar det. Men så är det ju trots allt fredag, så man blir ju ändå liiite lyckligare.

Har filmat världens sötaste film på Mira, ska försöka få in den i nå inlägg snart. Vet inte riktigt hur man gör, så det kan ta ett tag.

Ringmärkt

Nu har ringarna kommit :)





Kassa bilder, i know... men fiina ringar va!? :)

Förkyld as hell

Kanske inte var världens smartaste idé att sitta i typ kortärmad tröja när vi satt ute och grillade hela kvällen i fredags. Ännu omsartare var det att dagen efter bada som om det vore mitt på dagen (jag badade kring 21) i mitten på juli. Men, men.. man får skylla sig själv. Har inte kunnat jobba idag eller igår, men imorrn måste jag verkligen må bättre, för vi behöver ju alla pengar vi kan få. Jag får väl klä på mig rejält före jag far ut med postmoppen (hoppas jag får köra bil!)
Måste ut med crazydog nu. Sen ska jag soooova så jag är frisk till imorrn!
Hejs svejs!

Åååh, stora problem

Har två stora problem, som jag börjar tänka på först efter förlovningen.

1. Jag har världens fulaste ringfinger på vänsterhanden sen jag stukade det för ett år sen. Det är snett och jävligt..
2. Jag har världens fulaste naglar.. eller om man ens kan kalla det naglar. Måste sluta bita på dom så att man vågar visa sin ring för folk utan att hålla för nageln. Fast jag kommer nog ändå inte våga min ring för nån för jag har så fult finger.

ÅÅÅh, jag hatar mitt sneda finger! Ringarna kommer på onsdag eller torsdag och mitt finger lär ju inte ha hunnit bli rakt innan dess eftersom det inte blivit rakt under ett år.  Får nog leva med snett finger hela mitt liv. Jaja, man kanske vänjer sig.
Men åååh, varför kunde jag inte haft fina naglar iaf? Sämst!

Förlovad! :)


Jag älskar dig!