Trött

Har bara några ord att säga. FYfan vad jag är trött. Känns som att jag har varit vaken typ flera dygn i sträck. Men så är det inte. Det som gör mig trött är att gå upp två gånger på natten med Mira, att cykla till jobbet. Springa i trappor och sortera massa post (=ont i ryggen) och sen cykla hem igen för att laga mat och försöka att inte käka nå onyttigt.
Inte en ledig stund på hela dygnet alltså.

Men jag älskar dig ändå Mira!

Älskade Mira

Åh, är hon inte världens sötaste?

image82

Kom ihåg sommarbyxorna på måndag!

Äntligen har jag jobbat lite. Dock höll jag på att svettas ihjäl igår eftersom jag endast hade vinterbyxorna på jobbet. Åååh, höll på att dö när man gick där i trapporna och solen sken in genom fönstrena så att det blev typ värsta bastun. Men, men.. ska inte klaga när man äntligen får tjäna lite pengar.

Ikväll blir det godis som vannlit. Eller nääää, skojja bara.. idag ska jag vara duktig och göra fruktsallad istället. Vi får se om jag klarar mig från att knalla iväg till konsum och köpa ltie choklad.. åååh eller glass. mums..
ååååh KEBABRULLE blev jag sugen på.
Är jag Piteås fetaste 20-åring? Fast så fet kan man ju inte vara om man orkar springa i 80 uppgångar med minst 3 våningar varje dag. Visst it?
Också är jag festsugen. Tänkt vad gott med en cider nu.

Konstigt inlägg jag skrev nu, men men.. på återseende!


Ensam med Mira

Idag har jag och Mira varit ensamma hemma nästan hela dagen eftersom Thomas har fixat bilen. Hyyyyper är det enda jag kan säga. Hon alltså, inte jag :P
Och ikväll blir det nog att umgås lite med Andreas och Sandra. Fast först hade jag tänkt göra en pannkaka, är så grymt sugen på det. Sen har jag en krämbulle till efterrätt :)


image81
Visst sitter jag fint?

Sommmar, seriöst!

Guuud, vad jag vill att det ska bli sommar på riktigt nån gång. Varenda gång jag måste gå ut med Mira (typ flera gånger i timmen) så märker man dock att det har smält bort massor med snö. Nice. Dock blir man ju blöt som tusan eftersom jag har hål i skorna :P Måste köpa ett par nya. Vill ha likadana som dom gamla. Love them. Tror inte dom är så dyra heller (annars skulle det väl inte bli hål i dom?).

Önskar att jag hade nå annat än gullungen att skriva om, men det har jag inte. Hela dagen har som vanligt nu när man har valp gått åt henne.

Också önskar jag att posten kan ringa så att jag får jobba nån gång. Inte för att jag vill komma bort från Mira, men för att jag behöver pengar!

Blir btw ingen inflyttnigsfest i helgen som vi hade tänkt, men det kanske dom flesta förstod? Får se, kanske blir en om några månader :P

Lill-gumman

Måste få skryta lite om våran lilla gumma. Hon är redan nästan helt rumsren. Eller okej, på morgonen har hon lite svårt att hinna ut för att pissa, men bajsa har hon bara gjort inne en gång på hela tiden vi har haft hon! Duktig eller hur?
Imorse vaknade hon klockan halv 6 efter att ha sovit nästan hela natten, och då var hon pigg och ville busa... i ca en halvtimme, sen dess har hon nästan sovit hela tiden. Förstår inte varför hon sover så mycket. Men det är väl samma sak som med bäbisar, dom sover ju också gode mycket.

Vi har verkligen världens underbaraste valp.

image79
har du mat?

Nu passar det att sova

Lilla Mira är mörkrädd. Så hon och jag sov max 3 timmar i natt. Klart man är trött på dagen då.
Hon är så himla duktig, har redan bajsat och kissat utomhus. Dock har hon ju pissat på mattan också, men det är väl sånt som händer. Nu ska vi försöka få ut henne en stund.

image78


Hundägare! :)

Ni är vi stolta ägare av världens sötaste lilla Mira :) 

image76

 

Jippie!

Nu är jag inte sur längre. VI har pratat igenom det och imorrn ska vi fara och kolla på en golden i övertorneå :) Läängtar. Blir en snabbis på ikea också när vi ändå är där uppe.
Hör av mig imorrn med eventuella bilder på lilla Mira, Wilma, Siri eller nå annat :)

Att alltid cykla i motvind

Har cyklat till och från jobbet i två dagar nu. Kan ni tänka er att det ALLTID är motvind, vilken väg man än cyklar så är det motvind.

Dessutom vill inte Thomas ha en hund längre och jag är skitsur. Ska ligga i sängen hela kvällen.

Hej på er

Här kommer sommaren

Ååh. vad underbart väder det är ute. Vaknade imorse kring 8 av att jag höll på att svettas ihjäl för att solen sken in i sovrummet. UNDERBART! Blir nog att sitta ute hela dagen idag. Jippie!
Och vi ska nog skaffa hund! :)

Livet som extrajobbare

Visst är det bra att jag får jobba och så, men det är faktiskt grymt irriterande att bli väckt varje måndag klockan 7 av posten-låten. Posten-låten innebär nämligen att det är posten som ringer (för er som inte försod det), vilket innebär jobb.
Det första jag sa imorse efter "ja, jag kan komma och jobba" var: "om det snöar så flyttar jag från Sverige". Efter jag hade sagt det kollade jag ut genom fönstret och såg att det snöade och att det dessutom hade lagt sig cirka tio centimeter snö sen igårkväll.
Men nu är det ju sol ute så jag känner att nu måste vintern vara slut. Jag stannar i Sverige om det inte snöar nå mer förrän i oktober-november när första snön kommer.

Jag vill ha sommar!!
image56

Kattungar

Nu har alla kattungar kommit till världen. Tre stycken. En helsvart, en grå och en typ svart/grå tror jag att det blev.

Nu blir det mys med älsklingen som ääntligen har kommit hem (okej han kom hem för flera timmar sen, men vi har inte hunnit mysa än).

Hejsvej leverpastej

Älskling, var är du?

Kan du inte bara komma heeem?

Förlossning

Idag har mor och fars katt fått ungar. Eller hon fick en i natt kring ett och efter det har hon inte fått nån mer. Värsta konstigt. Hon är fortfarande värsta fet och man känner ju att det fortfarande är ungar kvar í magen. Stackare.
Hoppas iaf att Thomas vill ha en kattunge... eller han MÅSTE vilja ha en, för jag ska då ha en katt!

Inatt sov ju som sagt Sanna hos mig. Mamma var lite orolig och ringde igår kväll: "Om hon börjar längta hem kan ni ju ringa..." Sen ringde hon imorse: "Har hon sovit hela natten?" Jaaa.. "Sov hon gott då?". Ja, inte vet jag om mamma nån gång kommer förstå att Sanna också kommer att växa upp. Hon blir ju faktiskt 18 om några veckor.

Ska börja dra mig hem mot Öjebyn nu. Hela familjen här i Svensbyn är ju helt crazy. Sitter och passar runt en sån där vibrerande grej man ska ha på magen för att gå ner i vikt. Tv-shop grejj alltså. Som att det ens funkar.


Alla måste få slappa

Jag är nog världens slappaste person idag. Thomas är i Luleå över natten så jag och Sanna sitter och lyssnar på musik och ser film. Dock har vi än så länge inte hunnit se klart en film eftersom att vi egentligen inte är på humör att sitta still :P
Nä, som sagt. Thomas är borta, han for redan kring 2 idag, så jag har haft lägenheten för mig själv för första gången. Som tur är så har ju Sanna varit här så jag har ju inte varit helt ensam, det skulle jag ju inte klara. Haha.

Gårdagen var faktiskt riktigt trevlig. Lite breakdance och så. Inte illa. Snart inflyttningsfest! :D


Snart är det dags att sova. Ska försöka att inte lägga mig och hålla om Sanna som sist vi sov tillsammans ;P

Saknar min älskliiiiing. Godnatt


hemsk låt


en vecka

nu har vi bott här en vecka! haha, tiden går grymt fort, men vi är ändå nöjda över hur mycket vi har fått till i lägenheten. det enda som vi inte har fått till är ju typ tavlor och sånt. och vi har inga gardiner i vardagsrummet än, men det ska nog inhandlas imorrn :)

idag firar jag och älsklingen 8 månader, så det blir att laga en riktig festmåltid för att sen sitta och mysa med godis och film i soffan. det bästa sättet att fira enligt mig. så länge jag får va med min älskling så är jag nöjd. :)

check this out!

vår nya gigantiska soffa :)
image71

ny soffa! :D

våran nya soffa har kommit nu! Ska bygga ihop den, sen lägger jag ut en bild kanske :P

hej nya lägenhet

Åh, vad bra det känns här i våran nya lägenhet. Älskar den! Har dock inga gardiner i vardagsummet än, men i  köket har vi  hunnit få ganska fint tycker jag :P Har ju fortfarande inga tavlor eller så, men det kommer det me!
Var på EM och köpte en ny soffa igår! Men vi får den inte förrän nästa vecka, men ändå nice. Är lätt den skönaste soffa jag har suttit i iaf :)
image70