Ikea!

Igår var hela familjen Pettersson på Ikea. Harry och Thomas stannade hemma och det var nog lika bra. Harry skulle nog inte ha uppskattat ikea lika mycket som vanligt folk. Blev lite småhandling, sängkläder och sånt. 455 kr gick det på, är rätt nöjd faktiskt :)

Annars har helgen varit rätt lugn. Gått på skyltsöndag en snabbis idag, handlade bara lite julkläder till Harry. I fredags sov jag och Harry i svensbyn och stackars lillkillen vaknade mitt i natten och var jätterädd! Efter ca 1 timmes konstant gråtande (skithemskt) så somnade han tillslut om i min säng tätt, tätt intill. Mysigt var det, men kan inte säga att jag sov många timmar med en sparkande liten kille en och en halv cm ifrån mig.

Jaja, ska sätta mig och fortsätta läsa nå SKITTRÅKIGA artiklar som vi ska diskutera imorrn med studiegruppen. Sen väntar lite choklad på mig i kylen... eller ska jag kanske ställa mig på crosstrainern? Återstår att se.


Har man inga bilder på datorn får man återanvända gamla. Här var väl Harry ca 6 månader tror jag, vi hade just kommit hem från sjukhuset efter UVI:n.


That's right

Japp, ni ser rätt. Jag tänkte göra ett ärligt försök att ta upp bloggandet igen. Förvänta er dock inte så mycket bilder. Jättetråkigt, I know, men jag orkar inte hålla på att byta dator bara för att blogga. Så det så :P

Anyway. Har haft så dåligt samvete senaste tiden. För allt och inget:
- För skolan: såklart, har man väl alltid?
- För min lilla familj: när jag har varit på praktik i fyra veckor och dessutom lite kvällsplugg på det så har jag inte hunnit umgås så mycket med dom.
- För mina vänner: känns som att vi knappt hinner prata med varandra!
- För skolan: för såklart går ju familjen före, så när jag är med familjen så har jag dåligt samvete för att jag borde plugga.
- För familjen: för direkt jag sätter mig och plugga för att få lite bättre samvete så missar jag ju tid med familjen (blev det tjorvigt?)
- För bloggen: för jag tycker det är roligt att blogga!
- För hemmet: för jag har ju inte tid att ta hand om hemmet när jag ständigt har så mycket annat att göra. Familj att umgås med, vänner att försöka klämma in nånting med, skolarbete som ska skrivas osv.

Tamejtusingen vilket gnälligt inlägg, men så heter jag ju maddewhine också eller hur?

Nån därute som vill veta hur Harry mår? Han mår bra! Han har kommit in i en period där han tycker det är lite roligt att testa hur länge man kan gråta/gnälla innan man blir upplockad. Och han vill ha allt som han inte får ha: knivar, mobiltelefoner, starinljus (har vi dock låtit honom ha några gånger för att han ska vara nöjd.. är det farligt att äta stearin?). Men så har han ju också börjat sträcka upp armarna mot mig och säga "mamma" och sedan ge mig världens mysigaste kram och världens blötaste puss. Så den lilla trotsåldern han är inne i glömmer man ganska snabbt. Tänk att han snart är 14 månader!

Nä, nu är det nog dags att gå i duschen och sedan hoppa i sängen. Tänkte vara föräldraledig imorgon faktiskt. Har ju nästan skrivit klart den sista uppgiften för terminen, den som ska vara inne den 15 januari. Hur duktig? Hoppas på ett långt jullov! :)