Uppdatering igen

Ni får nöja er med att få en uppdatering av läget lite då och då. Har typ noll tid till övers och när jag väl har det (dvs när jag sitter och "pluggar") så sitter jag vid datorn här uppe och här har jag inga bilder, så då är det så tråkigt att skriva.
Hur som helst:

Operationen gick bra. Slutade ju med att dom inte behövde göra något, utan dom sövde han, undersökte han och konstaterade att "vecket" i urinledarna inte var lika stort som de trott efter att ha sett röntgenbilderna. Så det var ju skönt. Övriga resan gick också bra, på vägen dit somnade han i samma ögonblick som planet landade på Arlanda och på vägen hem somnade han när planet lyfte från Arlanda (han måste tycka om Arlanda..) Han var så duktig, lillprinsen :)

Annars.. han har fyllt år! Stoor'n! Han fick massor med fina presenter och pappan hade gjort en jättegod tårta han fick äta själv. En jättebra första födelsedag var det nog!

Har de senaste tre dagarna varit på skolan så jag har inte hunnit träffa Harry så mycket. På dessa tre dagar har han hunnit:
1. Bli svinduktig på att gå med lära-gå-vagnen (nyss var han skitvinglig och man vågade inte riktigt släppa taget)
2. Gå hyffsat stadigt när man håller i honom i en hand (tidigare var man alltid tvungen att hålla i båda händerna)
3. Han har slutat åla sig fram och kryper nu som "vanligt".

På grund av denna utvecklingsboom fick jag igår lite panik och fick ett litet panikil (är nog inget riktigt ord..) när jag funderade på vart tiden egentligen försvunnit. Var det inte typ i förrgår jag födde honom? Läskigt! Har iaf suttit och smågrinat för mig själv när jag läst om Harrys första tid och om förlossningen. Han var så rackarns liten och ömtålig på den tiden. Nu är han ju i princip en fullvuxen karl! Fast för mig är han förstås fortfarande min lille bebis. Tror nog att han kommer vara det tills han är 15. Men i den här takten lär han ju vara 15 om typ några veckor..


Jaja, nu har ni fått en litenliten uppdatering :)

På återseende (men vänta er inte mer inlägg den närmsta tiden.. har nämligen praktik i fyra veckor med start på måndag)