Sommaren börjar!

Åååh, så härligt att sommaranpassningen på jobbet äntligen börjar! Kommer bli så himla skönt att få sluta ett varje dag och sen bara slappa hela dagen! NOT!
1. Regnat nästan hela dagen
2. Jobbade över nästan en timme. Dom andra sommarvikarierna for hem tidigare. Glömde att komma och hjälpa mig och min övare på durrnäs? Eller ignorerade? Sprängit hur som helst.
3. Jobbar på företagscenter mellan 16 och 18.

Så, min sommar är minst sagt jobbigare än vanligt. Kan lova er att det kommer att regna varenda dag under dessa fem veckor. Eller att det kommer att vara varmt så in i helvete hela dagen förutom de 2,5 timmarna jag är ledig, då regnar det.

Jaja, det enda bra är att jag har en världens gulligaste hund (och världens bästa pojkvän) att komma hem till på kvällen.



Underbara Svensbyn!


Grymt mobbad

Har folk aldrig sett en postmoped förr? Med både summergames och kyrkmarknaden i stan är det grymt mycket folk överallt. Och ingen av dom verkar fatta vad jag är för en lustig person som kör omkring på en ful moppe. Alla pekar och skrattar och skriker och stirrar och skrattar och pekar osv. Inte roligt!
Och jag HATAR att bli stirrad på!

Midsommarhelgen!

Snabb sammanfattning på vad som hände under helgen.

Fredag: For upp till Bodsjön kring 13-tiden och käkade kyckling och potatissallad (dom andra åt sill och sånt). Sen kring 7 käkade vi oxfilé och gratäng samt drack lite vin och så. Efter maten var det den årliga tipsrundan, och som vanligt gick det inte så bra för oss. Men vi kom inte sist iaf! Sen åt vi lite jordgubbar och glass.Efter det lite spela spel och fotboll, sen sova på madrass med Mira mellan oss. Mysigt.
Lördag: Vaknade kring 10, hade ingeting att göra. For kring 12 in till stan, gick en snabbis på loppis på badhusparken. Sen blev vi så hungriga så vi gick och käkade pizza. Till efterrätt blev det mjukglass! Kom tillbaka till Bodsjön kring halv 4 och då var alla jättehungriga (ja, alla utom vi såklart). Kring 6 blev det mat igen, pepparbiff och fläskfilé. Sen spelade vi brännboll i mygglandet (det var miljontals mygg för dom som inte fattade). Vårat lag vann. Thomas tog en lyra och jag två! Matto slog frivarv på sitt första slag. Med andra ord: Vårat lag piskade dom andra! Sen blev det återigen lite jordgubbar och glass. Läste lite gamla tidningar, spelade TP, såg fotbollen, gick och la oss.
Söndag: Vaknade kring 10, packade, for hem.

Och sen helt plötsligt var det ännu en arbetsvecka. Var skitnöjd eftersom jag skulle jobba vanliga tider för en gångs skull. Märkte sedan att jag var uppskriven på ett cp-distrikt (=man börjar 10 och slutar halv 7) hela veckan. PAIN.

Nu kommer snart min kära vän Lorpe hit, så vi ska äääntligen få snacka lite skit.

Byebye


Skämmes tamejfan

Att man ska behöva skämmas över sitt eget land.
Ja, spelar man lika dåligt som dom gjorde ikväll förtjänar man då inte ens att gå vidare.

Skämmes Sverige!

Trodde aldrig att jag skulle säga det men: Ljungberg var riktigt bra! Men ändå... SKÄMMES!

First day at work

Idag har jag börjat jobba på företagscenter. Duktig jag. Lär  ta några år för mig att lära min allting och jag har bara fyra dagar på mig. Pain. Men ändå roligt med lite omväxling :) Dessutom får jag sovmorgon!





Jag vill ha baaaaarn!

I helgen har vi varit i Umeå på dop. Ååååååååh, varför måste alla barn vara så söta? Älsklingen säger att vi inte har råd med barn, att vi knappt har råd med hund. Men vadå... om jag råkar glömma käka p-piller... då har vi ju inget val, eller hur?

Zlatan! :)

Nu kommer det efterlängtade inlägget om fotbolls-EM.
Det enda jag har att säga är: Hur skulle Sverige klara sig utan Zlatan? Okej, Sverige förlorade igår mot Spanien, men om Zlatan skulle ha varit hel skulle det varit större chans att dom skulle ha vunnit. Bara så alla vet.
Målet mot Grekland har jag inte så mycket att säga förutom: Jävlat det snyggaste målet i historien? Endast Zlatan kan göra något sådant.
That's it.
 




Riktigt dålig

Jag är nog en av världens sämsta på att uppdatera min blogg. Men jag har ju ingenting att skriva om! Typ: "Idag har jag jobbat, sen kom jag hem gick ut med hunden. Sen lagade jag mat och sen såg jag 'unga mödrar' sen 'vänner' och sen gick jag och la mig"...
Intressant right?
Idag har jag dock inte sett nå tv. Vi har varit i luleå och köpt ny bil, så nu ryms mira också.
Har även fått börja gå ett nytt distrikt på jobbet. Ett bildistrikt. Heja Madde.

Godnatt =)

Den här månaden lever vi nyttigt!

Javisst! Jag och Thomas har lovat oss själva (och varandra!) att inte äta nå onyttigt under hela juni. Och jag tänkte att när jag ändå äter nyttigt så kan jag ju cykla till jobbet också. Då sparar vi ju pengar dubbelt upp! Smart eller vad?
Det här med att vi inte kunde stå emot vårat chokladsug ikväll är ju en annan historia... (vi börjar imorrn...)

Nämen hursomhelst så cyklade jag ju till jobbet imorse.. i regn. Roligt, roligt. Fast det blev ju bra väder förutom att det blåste som fan (motvind såklart) när jag skulle hem.

På torsdag ska jag och borra :(

Hett

Fy vad hett det har varit ute i helgen... kan det inte bli vinter snart igen? Nämen nog är det skönt med värme, men ändå lite jobbigt. Dock brände jag mig inte nå igår fast jag var ute hela dagen :P Fast imorrn lär jag ju svettas ihjäl på jobbet, för jag har fortfarande inte hittat mina postisshorts! Paaaain!

Och Mira har blivit jätteduktig med sin tratt. Sitter inte bara still med den längre.. så idag har vi köpt ett stort ben åt henne, men det kan hon ju förstås inte äta när hon har tratten på. Vad tänkte vi med?

Om 10 minuter är det värsta intervjuen med Zlatan på 3an! Jippieeeekajejjjjjjjj :D Thomas sa dock: "När den där intervjun är ska jag inte vara hemma!". Jaja, får se vart han ska fara då.