Lagade gómat!

Idag skulle jag och älsklingen laga en kycklingrätt som vi har gjort förr och det har alltid blivit skitgott. Men idag misslyckades vi riktigt rejält. Vet inte vad vi gjorde för fel, men det smakade verkligen inte som det brukar! Pain! Blev massor över som vi fick slänga, för det är ju ingen idé att spara mat som man itne tycker om. Jobbigt!
Men imorrn blir det kanske fläskfilé.... eller kanske inte. Vi får se. Inte nå köpesmat iaf, för nu har vi inte köpt nå mat på typ flera veckor. Förutom den där kycklingkebabtallriken jag köpte förra helgen. Vi är så grymt duktiga.

Aja, nu hånar mina "wow-kompisar" mig.
"Idag har jag spelat WoW... egentligen heter det World of Warcraft, men jag kallar det WoW.. det är en förkortning ni vet... "
Åh, jag känner mig som en 14-årig kille som sitter med alla sina fjortiskompisar och spelar dator och äter micropizza och dricker cola. Fast utan pizzan. Fast med colan.
"En coca, tack"
"En coca?"
"Jag tror att han vill ha en kaka"

Jävlat king!

Tror att jag börjar bli lite tröttt... men kolla världens bästa Johan Glans så fattar ni! :D


Sandraaaa!

Sandra, dig utmanar jag också! Vet att du inte har så mycket att göra :D

Utmaning

Har blivit utmanad av Stina att berätta 7 saker om mig själv och sen skicka vidare utmaningen till massa personer (7st), men eftersom jag inte har så många kompisar så utmanar jag kanske inte så många.. vi får se.

1. Okej, alla kanske redan vet det, men jag har jäkligt lätt för att bli arg. Jag sprängs av minsta lilla grej. Fast då går det oftast över efter typ 2 minuter också. Och jag blir inte arg på alla. På personer som kör som idioter blir jag jäkligt arg på, kan sitta och skrika i bilen typ. Thomas tycker nog att jag blir ganska lätt arg på han också, men det är lite krydd tycker jag :)

2. När jag var liten kunde jag inte prata. Det var så illa att jag fick gå hos "tal-Anders" när jag gick i ettan eller tvåan (inte på gymnasiet!). Vi såg nyss en film från när jag var liten och satt och byggde pussel och pratade ganska mycket. Thomas sa typ: "ÅÅh, nej! Tänk om vi får barn som inte kan prata". Jag tyckte jag var ganska söt på filmen, men Thomas tänkte tydligen bara på att vi kan få barn som inte kan prata. Men vadå, jag kan ju prata nu eller hur? Prata riktigt bra skulle jag vilja säga.

3. Just nu vill jag inget hellre än att få barn och kommer nog att skaffa det typ direkt både jag och Thomas får jobb!

4. Jag är livrädd för att prata i telefon och ringer därför endast i absoluta nödfall (och nästan inte ens då). Funderar på hur jag skulle klara mig om det inte fanns mobiltelefoner. Tänk när jag är gravid och börjar få värkar och ska in på sjukhuset. Om Thomas jobbar då kan jag ju bara ringa på hans mobil. Men tänk om inte mobiler hade funnits, då skulle jag vara tvungen att ringa till hans jobb! Hjälp! Får lite panik bara jag tänker på det. Fast nu finns ju faktiskt mobiltelefoner, tur som faaaan :P

5. En annan grejj som jag är riktigt rädd för är gamlingar! Dom är så jäkla läskiga det där folkslaget. Det värsta är att jag under hela sommaren har delat ut post på ett äldreboende. Åååh, gruvade mig typ för att gå in. Det har gått så långt att jag nästan är rädd för mina egna gamla släktingar.. som tur är så har jag inte så många gamlingar inom släkten. Men ändå, tänk när mamma och pappa blir gamla och jag måste ta hand om dom. NIGHTMARE! Det är bra att Sanna är en gamling-älskare.

6. Jag går typ JÄMT på toa med öppen dörr när jag är hemma. Thomas hatar det. Ibland glömmer jag nästan att låsa när jag är hos nån annan. Men ibland försöker jag faktiskt stänga dörren (eftersom Thomas sprängs), men då sitter Mira utanför och gnäller för hon älskar att följa mig på toa. Konstigt I know, men vad gör man inte för sin lilla bäbis :)

7. Jag är en riktig datanörd. Sitter vid datorn typ 10 timmar om dagen (minst) nu när jag är arbetslös. Riktigt tragiskt. Finns ju typ en miljard andra grejjer som man kan göra istället. Typ gå ut och gå, baka och annat roligt. Men vad gör man? Sitter vid datorn tills man har så ont i huvudet att man måste gå och lägga sig. Idag har jag dock inte satt mig vid datorn förrän kring 20.00 så jag är ganska nöjd. Men då har jag istället bara legat i soffan och tyckt synd om mig själv. Vet inte om det är bättre.

Okej, jag utmanar Kajsa (fast du är ju i nya zeeland, så du kanske inte har tid), Ida och Marina. Ni är dom enda som jag vet läser min blogg :D Haha (skämmigt om nån av er inte läser den........ )

Tillbaka till Thailand!

Idag lagade jag och älsklingen thaiwok med kyckling och äggnudlar. GOTT! Kändes nästan som att man var tillbaka i Thailand, för jag svettas som fan här eftersom vi har typ 1000 grader varmt. Ungefär som i Thailand alltså. Riktigt gott var det iaf.. och starkt! Sitter fortfarande och dricker saft för att få bort den starka smaken.


En jobbardag

På fredag ska jag jobba. Inte illa... fast ändå inte nog bra. Mår så dåligt över att jag inte har nå jobb att jag inte kan sova på nätterna typ. Jag är sämst!
Idag har jag skrivit ett cv, det var inte långt, men nånstans måste man börja, right? Nästa vecka blir en riktig söka-jobb-vecka för mig och älsklingen. Hittar jag inte nå jobb snart måste jag ju kanske flytta hem! PAAAIN! Det alternativet kommer dock längst ner! Inte förrän jag har ätit nudlar i tre veckor och ändå har slut pengar kommer jag att göra det :P

På lördag ska jag sälja korv på stan. Löningshelg. Hoppas jag får mycket dricks! :D Hehe
Fick veta hur mycket lön jag kommer och få idag också. Lite mer än jag hade trott, men ändå inte mycket.

Jaja, ska spela lite wow nu :P

Hejssvejs

Obehagligt

Natten mellan lördag och söndag var vi med om en riktigt obehaglig händelse. Klockan var typ kring halv 6 på morgonen när vi vaknade av att det typ überplingade på dörren. Detta betyder alltså att det inte bara plingade en gång, utan more like "plingplingplingplingplingpling" typ en miljard gånger. Personerna som plingade höll även på att trycka ner handtaget och öppna och stänga brevinkastet typ miljoner gånger. Dom var även extremt coola och hade med sig en stereo på axeln som dom spelade på högst volym. Jag höll ju som dom flesta förstår att skita på mig. Mira var också riktigt rädd.
Som tur var hade vi ju låst dörren, men det var ändå riktigt läskigt. Thomas gick och bankade skithårt på dörren, så då blev dom rädda och for därifrån.
Men man undrar ju vad som skulle ha hänt om vi hade glömt att låsa dörren, eller om vi hade öppnat dörren.
Det var ju garanterat  nå drogpåverkade wannabies.

Vi ska snart fara in till pitebo och säga att vi inte känner oss trygga här. Man ska väl seriöst inte behöva vara rädd när man är ute med hunden på kvällen?
Samma var det ju när det för några veckor sen var någon som slog ner tidningsbudet här utanför. Det bor riktigt scary peolpe här alltså.

Otaggad

Är just nu otaggad på allt! Vill typ inte göra nå. Helst av allt vill jag bara sitta i soffan under täcket och stirra ut i luften typ.
Åååh, kan inte allt bara ordna sig!?



Tråkigt...

Gud, vad tråkigt det är att vara arbetslös! Och när det är såhär dåligt väder vill man ju bara lägga sig ner och dö! Guud, så skönt det ska bli att jobba imorrn! Längtar! :) Dock ska jag gå nå som jag typ inte kan. Men om chefen tror på mig så gör jag med det! :P

Jag är arg på Thomas! Viiiiiiiisssst då älskling??

Hejssvejs

Wohoooo!

För ett tag sen ringde chefen på posten och frågade om jag kunde jobba imorrn! JAAAAA sa jag! :)

Hinner inte skriva nå mer just nu eftersom lilla vovven står och slickar mig överallt och gnäller. Nu ska vi ut!

Åh, jippie!

Idag ska jag jobba en och en halv timme! Wohoooo, det betalar ju räkningarna.... inte!

Himlansch fint väder var det ut idag också. Kanske blir en liten promenad. Men älsklingen var inte så taggad på det... och jag har ont i huvvet, som vanligt. Jävla p-piller!

Peeeeeeeejn!

Ångest

Jag har jobbångest. Jag vill ha ett jobb nuuuu! Ska skriva ett cv idag och sen fara runt och söka jobb. Jag måste ju göra det!

Imorse skulle vi gå ut och gå. Klädde på oss, gick ut och började gå. Men sen vände vi.. jag ORKADE inte längre. Sämst? Mina ben är typ helt trötta, fast jag inte gör nå.. Är inte det konstigt? Är jag världens lataste? Ska nog hursomhelst göra ett nytt försök senare.

Åh, vad Mira var söt när hon var liten. Hon är förstås fortfarande världens sötaste hund, fast lite jobbigt är det att hon har blivit så stor. Inatt var hon så mörkrädd så hon skulle ligga i sängen. Hon tog min plats och jag fick ligga i skarven.. rowligt värre. Nyss höll hon på att skita på sig när posten kom. Hon är verkligen rädd för allt lillgumman.



Oh dear God no

Jag, som ni ser, jobbar inte! Åh, ångest.
Också sprängs jag för att jag hittat en utbildning som jag vill gå, men den har redan börjat!! Varför har dom kvar utbildningar som redan börjat på hemsidan? Åh, jag som hann bli så nöjd för att jag hittat en så fin utbildning. Sprängs!

Idag väckte Mira oss kring halv 9 för att hon var skitnödig.. och som hon sket... rymdes knappt i min hand. (hoppas ni antecknar dessa intressanta fakta)
Vi har hunnit vara på arbetsförmedlingen och storhandlat på coop. Så ikväll blir det laxfilé till middag.. GOTT! :)

So, call me!
Hejs

Så ni vet!

Vi tofflar inte!

Bara så ni vet! ;P

Efter man har motionerat får man äta chips

För ett tag sen var vi ute på en timmes promenad med Mira. Sen kom vi hem och tryckte i oss chips. Man får göra så.
Imorrn börjar ju mitt nya nyttliga liv. Som varje måndag! :)

Hoppas jag får jobba nå till veckan.. annars måste jag verkligen ta och skriva ut miljontals cv:n och fara och söka jobb. Jag som är så mycket för att prata med människor jag inte känner.

Undrar vad vi ska äta idag....

Okay, see you later.. now back to the game!

Bara eftersom jag är en aktiv bloggerska nu

Godnatt på er!

Ps. Såg ni vad söt Zlatan var när han intervjuades efter matchen? Han typ log och allt :P

Kolla, jag uppdaterar!

As you all know är jag världens sämsta bloggare. Jag sitter vid datorn i princip hela dagarna, men skriver ändå inte. Säämst! Men jag har helt enkelt inget att skriva om. Men jag ska skärpa mig från och med nu!
Jag kommer att uppdatera flera gånger per dag (okej, iaf en gång... fast jag lovar inget...), så tillslut kommer alla att bli less mig igen. Och intressanta inlägg NANTING kommer det bli.

Idag har jag suttit vid datorn, varit på promenad med vovskippi (miras smeknamn), duschat, käkat finmiddag med älsklingen. Gott! Nu sitter vi vid datorn och ser fotboll samtidigt. Zlatan är lagkapten. Love it.

Är jag inte världens mest intressanta person så säg?

Nu ska jag puuuussssass med min älskade fästman! :)