please don't kill me

idag ska jag erkänna en sak om mig själv. jag är rädd för allt.
det var igår det slog mig att jag verkligen är rädd, och inte bara blyg. klockan var typ halv 12 och jag kunde fortfarande inte sova. detta gjorde att jag fick panik och låg och hyperventilerade ett tag. sen började jag gråta. tragiskt eller vad? jag började gråta för att jag inte kunde sova, och jag skulle inte ens upp och jobba. vill inte ens tänka på vad som skulle ha hänt om jag skulle upp och jobba.
och idag när jag skulle gå till bussen så såg jag en kille/man stå typ hundra meter bort. jag fick panik och började leta efter andra vägar jag kunde gå, men jag var fast. det fanns ingen återvändo, jag var tvungen att gå förbi mannen. jag blir alltså rädd för en man som jag måste gå förbi, trots att det ligger ett dagis med massa barn och vuxna som är ute, precis bredvid, mitt på ljusa dagen. vad tror jag att han ska göra egentligen? våldta mig inför 20 ungar?
för att inte tala om alla tankar jag hade under bussfärden! är skämmigt att berätta om dom, men kan säga att jag allt som skulle kunna hända, hände i mina tankar.
och ibland är jag bara så rädd för att inte räcka till, göra folk besvikna. varför är jag rädd för allt?


so far so god

har nyss kommit hem från ett grymt jobbigt spincore-pass. jag trodde ett tag att jag inte skulle ta mig från korpen helskinnad. men i did it, trots lite spykänslor i slutet på spinningen :P
och igår var jag ut och sprang. trodde aldrig att jag skulle orka, men jag orkade faktiskt mycket mer än vad jag trodde! är skitnöjd. får se om det blir nå träning imorrn, det är så grymt jobbigt efter ett jobbardag. kan ju iofs springa extra mycket i trapporna så jag får lite rumpträning ;P


att inte tåla alkohol

ibland blir jag så grymt sur. förr kunde jag dricka typ hur mycket som helst utan att bli alltför full. och utan att bli nå bakis! men det har ändrats nu. nu är det så att efter tre cider, en öl och en grogg (under 6 timmar) gjorde mig mer bakis än jag nånsin varit förut! är jag sämst eller vad?

men trots detta så var festen ändå helt okej fast vi aldrig var ut. kläm och känn-partyt var ju helt enkelt underbart ;P hahaha. dock har jag varit grymt onyttig under helgen, men är det något ovanligt?

jag har gjort en mobilblogg eller vad man då kallar det. så nu kan jag skicka bilder som jag tar direkt till den nya bloggen, roligt va? så glöm inte att titta där ibland också :P


haha justja! en grej som jag har glömt skriva! nån dag förra veckan när jag körde på vägen mellan sjulnäs och arvidsjaursvägen så står det helt plötsligt typ 50 får (!?) på vägen. är inte det lite konstigt? jag har aldrig sett fria får förut. dom måste ha rymt från nånstans eller hur? för det finns väl inte vilda får?

image48
bää

scrubs

åh jag har blivit beroende av scrubs! har sett det sen jag vaknade klockan 9. vaknade förövrigt av ambulansen eller brandkåren eller nå. paaain! fast egentligen är det ju inte mest pain för mig utan förmodligen för personen som ambulansen var på väg till. men ändå!

jag och kajsa gick en ganska lång promenad igår. grymt duktiga. det är  nog det mest aktiva jag har gjort under hela veckan förutom i tisdags när jag jobbade. känns inte så himla roligt att hänga på korpen när det även är en massa losers där gratis. nä, jag väntar till nästa vecka med att vara aktiv på korpen.

ikväll vet jag inte vad det blir, men imorrn blir det fest iaf. rowligt rowligt :)

nä nu måste jag se mer scrubs så att jag hinner se två avsnitt före "våra bästa år". ja, jag är så tragisk att jag har faktiskt har blivit lite beroende av det porgrammet. det enda programmet förutom nå "stargate" skit som jag lovat mig själv att aldrig bli fast i. nu är jag tyvåärr så fast att jag tänker "åhnej, sluta inte nu.. det är ju sååå spännande". nån som vill slå ner mig? please do.

träningsvärk

jag har sån grym träningsvärk sen matchen igår. är det inte hemskt? jag som spelade typ en kvart! hahaha. det var nog för att jag spelade så lite som vi förlorade :P

hel-nykter helg i helgen. inte ofta, men ibland så. jag och thomas har hängt i svensbyn hela helgen och sett filmer och spelat tv-spel och käkat onyttigt. grymt slappt måste jag säga.

vet inte om det blir nå träning ikväll.. känner mig så grymt stel. tror inte jag klarar att lyfta på benen och svettas. det låter så grymt jobbigt. idag skulle dessutom nån komma och kolla på kattungarna och jag tror inte sanna är så taggad på att vara ensam hemma när dom kommer. vi får se hur det blir.

snaaart

snart har jag match!

jag har drömt om den hela natten.. det var skithemskt. men det kommer nog gå bra får jag hoppas :)

dåligt nytt liv

det jag har tänkt skriva idag är egentligen för skämmigt för att nämna, men jag måste säga det så att alla fattar varför mitt nya liv inte går så bra.
jag stukade foten igen i måndags!

jag är sämst!

dock var det inte en så allvarlig stukning, tar inte lika ont som det brukar göra direkt efter jag trampat snett sådär. skulle fara och träna fotboll ikväll. men när tränar-tomas såg min fot sa han att han inte tänkte tejpa den eftersom den var svullen. sprängdes.. jag som var taggad på att springa lite :P nämen jag ska då hursomhelst få spela matchen på söndag, om min fot inte blir värre :D

jag har skaffat cykel. är skitnöjd. cyklade till jobbet idag, tillbaka på lunch, till jobbet igen och sen hem från jobbet. sen var jag även tvungen att cykla till statoil och köpa smör för en viss lat pojkvän orkade inte köra bil dit ;P

nä nu ska jag fara till thomas och mysa framför en film. kanske lite kladdkaka? lika bra att äta upp sig under den här veckan.. för nästa vecka börjar ju mitt nya liv på riktigt! (för hundrade gången?)

veckan

nu har jag hela veckan planerad typ.

måndag: jobb, fotbollsträning
tisdag: jobb, spinning
onsdag: jobb, fotbollsträning
torsdag: jobb? body combat
fredag - söndag är alla välkomna hem till mig i svensbyn. eller inte allaalla, men typ dom vanliga :P har värsta bra idéer för vad vi kan göra till helgen (hör du det kajsa!?). kanske lite alkoholintag på fredag? men inte på lördag för på söndag har jag match och jag ska spela uteeeeeee! :D

kattungarna är pain. idag när vi kom hem från jobbet hade dom tagit sig ut från toan, fast pappa hade stängt dörren skitnoga före dom for. sen hade dom rivit ner allting som var på bordet och käkat upp min ros :( längtar tills dom flyttar. jag kommer ju ändå alltid ha kvar en av dom hos kajsa så jag lär inte sakna dom lika mycket som jag brukar sakna kattungarna när dom flyttar. så här ser min ros ut nu :'(

image47

Jippiekajejj

är så grymt nöjd idag! ska få spela ute på våran nästa match! kuul eller va!?? dock kan jag ju inte fara på bodycombat imorrn då eftersom jag måste träna fotboll. men i don't care, för jag ska få spela ute. tror jag kommer vara lika bra som zlatan var igår! fyfarao vad jag blev kär i han (förlåt thomas), han var så grymt sööt :P

ska egentligen väga mig idag för att se om första veckan av mitt nya liv har gett nå resultat. tror inte det. tror jag säger att mitt nya liv startar imorrn istället :P måste spinna som fan den här veckan så jag hinner träna upp min kondis innan matchen på söndag :P hahaha.

pallar inte att skriva nå mer, får damp på tangentbordet.

pussochkrem

finally fest!

ikväll blir det fest! och den här gången är det fest på riktigt, hoppas jag! nog för att det är gode många som inte är taggade, men jag är det, och det är väl huvudsaken!? :)

har jobbat två gånger den här veckan.. är nöjd som fan. nästa vecka vet jag bara att jag ska jobba onsdag, men det blir säkert fler dagar. slog nytt rekord idag på jobbet. sprang som fan i trapporna. jag tänkte att nu jävlar ska jag ta igen för spinningen som jag missade igår. det var svettigt att springa i trappor, nästan lika jobbigt som spinning.. men inte riktigt. men man ska ju få fin rumpa av att springa mycket i trappor :P

nu ska jag vara onyttig.. :(



grymt dukti

vi körde body combat igår. jag var sämst. men man kände ändå att man tränade. svettades ju som en gris typ.. :) och klockan 11.30 idag ska jag och ida på spin core. funderar på att gå ut och gå nu på morgonen, men är rädd att jag tränar för mycket om jag ska ut och gå hela tiden också. men det är ju så skönt att gå såhär på morgonen. och jag känner mig aldrig hungrig förrän efter jag har varit ute och gått. och eftersom jag inte har fått så värst mycket träningsvärk än så är det ju egentligen inge som hindrar mig :P

nu har jag sovit själv två nätter irad! det har inte hänt på exakt en månad. i hate sova själv. vaknade dessutom tre gånger inatt och var tvungen att gå på toa för att jag drack så mycket vatten igår kväll. pain.

är, nu går jag ut och går :)


nytt liv

jag har läst att man egentligen inte ska börja sitt nya liv förrän på tisdagar. kommer inte ihåg varför, men det var mycket viktigt att itne börja på en måndag.
det skiter jag i. för IDAG börjar jag. och vilken bra start jag fått! direkt jag vaknade gick jag ut och gick. duktig va? och ikväll blir det korpen. jag kanske klarar body pump :P annars får vi väl göra nå annat bara.

dock SPRÄNGS jag! när jag var ut och gick imorse kände jag att jag blev typ värsta snorig och jag nös hela tiden. fattade inte varför först, men nu har jag kommit på det! mamma har ridit i min tröja!! fyfasen vad jag sprängs! jag är ju dödsallergisk mot hästar. hon måste ju tvätta kläderna direkt efter hon har ridit i dom. jag kunde ju ha dött!

sluthelgat

ja, då var helgen slut igen. paaain! grymt skönt att bara jobba fredag, för då får man ändå den där känslan av att det är helg, fast man egentligen har varit ledig hela veckan :P nice!

i fredags var det ju inflyttningsfest hos kajsa. grymt kul trots att vi for lite tidigt ;P har dock fortfarande inte släckt min törst efter alkohol, så jag hoppas på bättre lycka till helgen. haha.
lördag bestod inte av så mycket. vi for en sväng till älvsbyn, men där var det iskallt. sen käkade vi "lite" pizza och såg en film som inte handlade om nå. men ändå mysigt :)
och idag hade vi match, men jag spelade ju inte pga mina fina fingrar. AH, kom just på att jag kanske inte kan köra body pump imorrn. jag kan ju inte gripa tag i grejer. hm.. ja, får väl se hur det känns i fingarna imorrn. anyway, vi spelade oavgjort idag! jag tror det måste vara för att jag inte spelade. det känns lite sorgligt, men ändå skönt :P fy fasen vad jag vill spela ute!

imorrn börjar mitt nya liv på riktigt! känns lite jobbigt, för den här gången vet jag att det är på allvar. haha. den här gången ska jag fasen vara bra! jag ska bli vältränad.

inatt ska jag sova själv. i hate it.

ps. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/article684063.ab