Ny bil!

Så, då var man volvoägare igen. Köpte en v70 idag, bland annat eftersom det inte känns riktigt säkert att pendla till Luleå med en bakhjulsdriven bil med dålig kylare och dåliga vinterdäck osv. Nu känner man sig som värsta vuxna paret när man kommer åkandes i familjebilen numero uno. Himla skönt är det då iaf att veta att man nu har en bil att lita på. Förhoppningsvis!

Annars idag har jag försökt plugga men jag är ju som vanligt riktigt kass. Fattar seriöst inte ett skit av böckerna vi ska läsa. Är jag osmart eller är böckerna till för mensa-medlemmar? Har ju alltid känt mig rätt smart, men nu känner jag mig som värsta IG-varningen. Shit! Borde nog fortsätta plugga nu.

Hejsvejs

Duktiii

Förstår inte varför jag envisas med att vakna tidigt som fan bara för att sen vara trött hela fucking dan. Idag vaknade jag typ 7, och jag lär ju måsta gå och lägga mig och vila om några timmar för jag är typ redan trött! Och det är så satans tråkigt att vara vaken ensam..!

Igår satt jag och min studiegrupp och pluggade på biblioteket typ 6 timmar! Himla duktiga vi var. Vi gjorde en film och jag var "tvungen" att vara berättarröst! hahahaha. "Föräldrar och BAARN!"

Nu ska jag nog gå och väcka min kära sambo plus hund så man kanske kan börja dagen nån gång. Vi ska nog fara och titta på en ny bil idag. Spännande!

Pusshej!


Det här med att plugga...

Jaaani.. nu har jag faktiskt gjort klart ett arbete som vi ska redovisa imorgon. Duktig jag. Dock är jag ju sån där som tänker typ: "Tänk om det inte är såhär man ska göra... tänk om alla andra har gjort mycket bättre än mig..." Men nä, nu ska jag fasiken vara nöjd med detta.
Har gjort klart del A av en annan uppgift vi har också. Vågar då inte ens kolla på hur dom andra har gjort den uppgiften, för jag orkar verkligen inte sätta mig och ändra ifall jag inte är lika duktig som alla andra. Jag har faktiskt gjort så gott jag kan!

Idag har jag hängt med ida mesta delen av dagen. Bjöds på både lunch och middag. Sen vart det en prommis till Thomas föräldrar där det blev lite lek med Thomas systerdotter. Love it!

Nu blir det snart sova för min del. Är trött som ett as och ska ju trots allt upp ganska tidigt imorgon. Kanske borde man hinna gå igenom redovisningen också. Jobbigt!

Gonatt!




Hm..

Jag är typ säääämst!

Var ju på skolan 8.15 - 18.00 mån, tis och ons och efter det var det alltså distansstudier som gällde. Vem tror att jag har pluggat nå? Ingen?
And that´s right. Jag är typ SÄMST på att säga till mig själv att: "nu ska jag plugga i en timme". Jag säger mer typ: "nu ska jag läsa lite i boken vi ska läsa ut till nästa vecka.." och lite är verkligen lite för mig. Dessutom förstår jag inte hälften av allt som skrivs i dessa läroböcker. Jobbigt!

Dessutom har jag ganska mycket annat att tänka på så tankarna fladdrar lätt iväg när man sitter och läser. Inte duktig jag är.

Hursomhelst är det fest här ikväll. Thomas fyller år på söndag så det är endast därför man orkar festa :P Dock blir det mest troligt nyktert för mig.

Nu blir det lite dusch och sånt.
Hejs svejs