segt

jag är seg i benen. har träningsvärk från topp till tå. allvarligt.. det tar ont att vicka på tårna.
men ändå är jag glad! för det tar inte sådär suuuperduper ont som kajsa sa att det skulle göra. ;P tror dock att det blir värre ikväll och imorrn.

jag vet en som fyller år imorrn! :D coolio, då ska jag gå på systemet... :P

muskler? nejtack

har just kommit hem från styrkemix. om vi säger så här: jag är trööööööttt i alla "muskler" (kom fram till att jag inte har några...).
det blir grymt spännande att se hur det går att springa i en miljard trappor imorrn...

fortsättning följer..

nice

Gjorde just ett test som visade att jag kommer att bli 99 år! inte illa! bara hoppas thomas blir lika gammal... :)

image49

sluta mobba brevbärarna!

varför tror folk att brevbärare är dumma i huvvet ?
börjar bli grymt less folk som skrattar åt mig när jag kommer körande på min moppe (okej, den är jävligt ful, men det är ju inte jag som har bestämt att jag ska köra den eller hur?). och hur skulle världen se ut utan brevbärare? vi är faktiskt viktiga personer! VIP = Vi i posten!

fast en del är faktiskt väldigt snälla mot oss också. idag var det tillexempel en som öppnade både dörren och hissen åt mig :) himlanch snäll. och nu vid juletid brukar vissa tanter och farbröder ge en fika. muuuums.

lägenheten! :D

var skiiitmysig! är skitglad just nu. bryr mig inte om att den är lite utanför stan och så.. det är lätt värt det! hoppas nu att vi får den! håll tummarna för oss, okej? (men som vanligt kommer vi ändå inte få den eftersom vi är ett par riktiga otursfåglar... om man kan säga så?) dock är det ju den bästa möjligheten vi haft hitills... åååh vad jag hoppas att vi får den :)

åh, tänk vad mysigt vi kommer få det i inglasningen. nå sköna fotöljer eller stolar, ett litet bord, massor med levande ljus, varsitt glas vin. åååh, det kommer bli wonderful.

åååååh, jag dör om vi inte får den.

hos ida och patrik :P

sitter hos ida och patrik nu. eller ska man säga hos patrik? haha :P

har sån grym träningsvärk sen igår! fyyy.. min rygg går snart av känns det som. också är jag sugen på skrov,, :P

ikväll ska vi nog och kolla på lägenheten :D hoppas den är fin :)

fika nu :P jippie!

gryyymt bra låt!


förhoppningar

ååh, just nu är jag så glad. fast jag kanske inte borde vara det?
fick just veta att vi ligger tvåa på en lägenhet på saxofongatan! ååh, fatta stor chans vi har att få den nu! :)

men med min vanliga tur kommer vi väl inte att få den...

juuul

idag ska vi julstäda + pynta.. roligt va!? :)

inatt drömde jag att vi flyttade. ååååh vad jag hoppas att vi får lägenheten!

nu ska vi till dollarstore och köpa lite grejjer. köpte några lysande grenar igår, kommer bli skitfint :)

nu är det kört

vi får inte lägenheten på annelund den här gången heller. eller förmodligen iaf, vi står typ på tionde plats, så vi får ju inte ens kolla på den :(
men vi har en till på gång.
var in i en lägenhet igår på saxofongatan (där vi har försökt få förr) och vi tyckte den var skitfin. ganska liten, men vi behöver inte så mycket plats. och sen när vi kom hem märkte vi att det låg ute en prick likadan lägenhet på pitebo! så då ställde vi oss ju på kö på den såklart.
om vi inte får den heller kommer jag SERIÖST att ge upp. eller nä, inge ge upp... men gråta i några minuter iaf.

kanske fest ikväll. just nu mår jag dock så jävla illa.. hela turen idag höll jag på att spy typ. inte bra. ska tillbaka till jobbet nu och sen ska jag se hur jag mår.

styrkemix?

ska jag fara på spin eller styrkemix ikväll? skulle vara skönt att få lite träningsvärk av styrkemix.. men samtidigt... jag ska ju jobba imorrn och kanske inte är särskilt roligt att springa i en miljon trappor och samtidigt vara stel som en strandad val (är dom stela.. dom kanske bara är torra?)...
men nån gång måste ju vara den första på styrkemix eller hur? men åååh, spinning känns ändå bättre. vill inte vara orörlig under helgen. vill iofs aldrig vara orörlig.. men ja, ni fattar?

det är såna här tankar som kan få mig att skita i träningen och lägga mig och käka glass istället. det är så jobbigt att tänka ibland!

depppppp

alltså jag sprängs.. är det ovanligt, kanske ni frågar er. svaret är: NIX, jag sprängs jämt och ständigt. kanske är det nå sorts pms.. men det har man väl inte all the time, kan man?
vi fick ju alltså veta att vi inte fick den i öjebyn (ovanligt ens) och vi var grymt deprimerade och tänkte att nu kan det väl inte bli värre?
där hade vi fel.
för strax före fyra igår eftermiddag så kom det in en lägenhet på annelund på pitebos hemsida. först blev jag grymt glad och ställde mig på kö direkt och tänkte att nu måste det väl vara våran tur att få en lägenhet??
tre minuter senare hade två till hunnit ställa sig i kö. då blev vi deprimerade igen för vi fattade att vi inte kommer få den här heller. vi måste vänta i flera år tills vi har typ 4000 poäng, DÅ kanske vi får en lägenhet.

det jag ville ha sagt med det här inlägget var.
1. personer som är intresserade av lägenheten på annelund bör tacka nej... för sitt eget bästa. (jag är postis, i know where you live)
2. SNÄLLLAA SNÄÄLLA, personer som är intresserade av lägenheten på annelund, tacka nej! annars kommer jag gråta mig genom resten av livet. det är så synd om oss som inte har fått tre lägenheter vi velat ha. ååååh, stackars oss. gör ett par medmänniskor en tjänst. TACKA NEJ!

btw var jag på spinning igår :P

jag ger upp

vi kommer aldrig få en lägenhet. det är sant. trots att det bara var typ fem personer som stod på kö till den senaste vi ville ha i öjebyn så fick vi den inte. tyyyypiskt. jag känner för att dödshota pitebo snart.

ska iaf jobba imorrn också, nice! känns bra att få lite pengar i december också :P

step eller spin idag... ??

världens lataste

jag är så lat att jag inte ens orkar käka lunch. det är såå jobbigt.
vaknade 07:04 imorse av att posten ringde och ville att jag skulle jobba. jag som just drömde att jag hade dumpat reklamen (som egentligen var nå grovt bröd med smör och ost) i näckenbäcken i svensbyn.  lite läskigt att jag drömde om posten just när dom ringde. fast egentligen vet jag inte om det var posten jag drömde om.. för det är inte ofta reklamen är något ätbart... tyvärr. och dessutom var jag typ onykter i drömmen, det är jag aldrig på jobbet.. synd det.
anyway. vi får veta om lägenheten idag. dom har då fortfarande inte ringt så vi lär ju inte få den. SOM VANLIGT. jag hatar att söka lägenhet.

helg

helgen har som vanligt när man är kär och fattig bestått av inot so much. slapp framför teven och så. var i svensbyn igår och såg fotbollen samt drack lite gin och tonic (muuums). lite skämmigt att förlora med 3-0, men zlatan gjorde ju iaf ett mål... bortdömt... men wtf? :P
och idag var jag extremt duktig och for på en timmes spinning! fyyfarao vad nöjd jag var efteråt. så nöjd att jag firade med ett skrov på max :D sen for vi och spelade det nya mario-spelet som har kommit till wii. jag klarade första bossen först av alla!
kort sagt: helgen har varit helt okej. så länge jag får vara med min älskling så är allting bra :)

imorrn får vi veta om vi får en lägenhet som är skitfin! dock i öjebyn, men ändå skitfin. vi är dock mer förberedda på att inte få den nu, eftersom vi aldrig verkar få det vi vill ha. men håll ändå tummarna för oss :)

alltså pain, som jag brukar säga

en sprängig sak:
var och skulle titta på en lägenhet igår efter vi fick veta att vi inte fick den på mörtgatan. före vi fick in sa hon som hade bott där att det var ingen annan som hade varit och tittat på den och eftersom det var sista dagen för att tacka ja på den så var den ju så gott som våran.. om vi nu ville ha den. och vi var faktiskt gode positiva. vi hade till och med tänkt ut olika lösningar på hur jag skulle ta mig till jobbet och så.
men direkt vi kom in i lägenheten kände vi att det inte alls var våran stil. konstig planlösning och jätte ful hall. toaletten var som också helt fel. också luktade det konstigt. fast hela lägenheten var helt nyrenoverad, men nya tapeter och nya luckor i köket så var den alltså ingenting att ha.

vad jag försökte få sagt var att bara för att det var så gott som klart att vi skulle få lägenheten om vi ville, så var den katastrof. PAIN! fast iofs så är vill väl alla ha fina lägenheter. men jag tycker att vi förtjänar en snart!

mmm

jag älskar att det pirrar i magen!

Hmm.

satt här vid datorn och var lite deprimerad eftersom vi inte fick lägenheten (och för att jag inte hade nå att göra), så då började jag läsa våra gamla resedagboksinlägg sen thailand. fyyyyyfarao vad jag längtar tillbaka dit, och det kan jag lova. dock det roligaste var mattos kommentar:

Från: Matto ([email protected])2007-03-17 08:19
Hej flickor, ni verkar ha det bra där nere,, men Madde du har glömt pimpel lotterna hemma.
Jag skickar ner dom i ett express brev så hinner du sälja dom på stranden under nästa vecka. det är fina priser både stuga, grillplats och sommardäck.
Lycka till
Kram
Matto

Också kommer jag ihåg när ida såg storspindeln i våran bungalow första gången:
Ida (helt lugn): Madde, det är en spindel här inne
Jag (som trodde det var en vanlig liten spindel): Okej, spola ner den då
Ida (fortfarande helt lugn): Men Madde, det är en spindel här

hahaha, fan vad rädd hon var då :P

fan

vi fick inte lägenheten :'(

snö

jag älskar när det snöar så här mycket. man får värsta julstämningen! kommer ihåg att jag förra vintern inte ens hade julstämning på julafton. bara inte all snö smälter bort direkt!

spännande

imorrn får vi veta om vi får lägenheten på djupviken. grymt spännande. dock har jag en dålig känsla i magen. det känns inte som att vi kommer att få den. tråkigt isf. alla måste hålla tummarna för att vi får den.

jag är verkligen spyless lägenheten här på durrnäs. fast egentligen så är den inte så dålig.. men jag gillar den ändå inte. man orkar ju inte köpa en massa grejjer till den här lägenheten när man ändå förhoppningsvis ska flytta snart. och någonting vi verkligen behöver, men inte har tänkt köpa förrän vi flyttar, är en skohylla eller vad det då heter. jag har 7 par skor (och då har jag ändå inte tagit hit alla mina skor), som bara står i hallen. ser inte fint ut! sen har ju thomas typ 3 par, och dom tar upp minst lika mycket plats som mina 7 par. men som sagt så vill man ju inte köpa nånting som passar i den här lägenheten som sen kanske ser förjävligt ut i den nya lägenheten.

också har vi börjat planera en utomlandresa. ååh, jag vill ligga på en strand och sola nuuuuu!

jag erkänner

det där med att inte käka nå onyttigt gick inte så bra igår. nä fy, jag skämst nästan över hur mycket jag käkade igår.
men från och med idag (hur många gånger har jag sagt det?), ska jag vara duktig.

bra som fan

pallra mig ner till spincoren idag fast jag verkligen inte var NÅÅÅ taggad. ville nästan hellre dö än att fara och träna. men då kom jag ihåg att jag hade lovat mig själv att vara seriös med träningen i veckan. och jag har inte ätit nå onyttigt heller. eller... nu ljög jag. käkade lite överblivna chips sen i helgen igår, men det var så lite så jag absolut inte kan ha blivit fetare av det.. eller? jaja.. idag ska jag iaf inte käka nå onyttigt.
nu ska jag nog se senaste avsnittet av desperate, sen ska jag se grey's (love grey's).
ska nog duscha också... men kanske väntar med det tills thomas kommer hem ;P

nu gäller det

i veckan ska jag vara superduper duktig på att träna. det lovar jag här och nu. om jag är tveksam på om jag orkar fara och träna ska alla TVINGA mig att fara, okej? också ska jag inte käka nå onyttigt heller!
nu är det typ bara 2 och en halv vecka tills jag fyller 20.. kanske dags att hyra nån lokal kajsa?? :P

misstag

tänk att ett misstag som man gjort i det förflutna kan förstöra ens framtid..

grymt kul

det är såna här dagar man inte gillar att jobba på posten. vart jag än körde med moppen så skvätta det upp minst 20 liter vatten på mig..
ikväll ska jag bara sitta i pyjamasen under täcket och mysa med min älskling. det förtjänar jag efter att ha frusit ihjäl tusen gånger idag.

allt med choklad är gott

jag har bakat.
chokladbollar och muffins med hackade chokladbitar i. hur bra är jag inte? inte för att det blev så gott, men ingenting började brinna iaf. känner mig så grymt duktig.
fan vad den här dagen har gått sakta. snart kommer nog thomas hem iaf. äääntligen.

fan vad jag älskar den här låten:

ingen vilja

jag far inte och tränar.
jag vet att jag är sämst men jag har verkligen INGE ork just nu. borde ju egentligen passa på att träna när jag inte jobbar... men ååååh, vad jobbigt det känns.
dessutom blev jag helt plötsligt deprimerad för nå. why?
fast nu blev jag ännu mer helt plötsligt taggad på att fara.
ska jag fara?
ååååh



det är farligt att vara postis:  http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=75031&cat=1&pageIndex=0&arkiv=False

jag dör

jag dör av tråkighet...

svårt val

har svårt att bestämma mig om jag ska fara på spin/core eller styrkemix...  man borde ju prova styrkemix nån gång innan ens muskler tynar bort och försvinner helt.
det lutar dock åt spinning, mest för att det är tidigare.. för jag har så gryyymt tråkigt. har löst typ en miljard korsord idag, sett några ugly betty-avsnitt, sett våra bästa år och oprah. egentligen borde jag städa. var nästan lite sugen på städa när jag satt och såg ugly betty, men nu bara spyyyyr jag på ordet städa.

jag vill flytta!

lägenhetsvisningar

igår var vi och tittade på två lägenheter på djupviken. den första vi kollade på var inte så fin så vi antog att den andra som vi skulle se var ännu värre eftersom vi trodde att den såg likadan ut, bara mycket mindre och billigare.
då hade vi fel. skitmysig lägenhet! bra planlösning, fin balkong... tillochmed färgerna var fina! enda nackdelen är att sovrummet är jättejättelitet, så vi måste nog införskaffa i en typ 120 eller 140 säng istället för en 180 som vi tänkte. men vad gör man egentligen i sovrummet förutom sover.. och ja, you know? ;P
håll tummarna för att vi får den! vi får veta först nästa torsdag. åh, jag kommer att drömma om den varje natt.

nån som såg zlatans mål igår? det första var snyggt, det andra var snyggaste mål jag nånsin sett tror jag. åh, han gör mig så stolt :p

ge mig godis

jag är så grymt sugen på nå. på nå sött! kommer inte klara att fara och handla utan att handla nå godis. åååh, vi som verkligen måste fara och handla. hm... hur ska detta gå.
ska och käka hos thomas föräldrar, vilket innebär att jag måste klä på mig. det är nog hög tid hursomhelst. fasen vad lat man blir när man är ledig. eller ska jag kalla det arbetslös?
ska jag kanske köpa nå ingredienser så man kan baka nå.. är bakverk nyttigare än godis? MEN DET ÄR GODIS JAG ÄR SUGEN PÅ!! be strong



trååååkigt

jag har så förbannat tråkigt just nu! eller jag har hatf det så gott sm hela dagen. sprängs! fast snart börjar ju "våra bästa år", jippppppiiiieeee!!
nämen seriöst... vad göra?
fest till helgen någon?

nu börjas det

imorrn fyller mamma 40 år, sen fyller mormor 60 typ den 22:a eller så. och sen är det äntligen min tur att fylla 20! :) Ikväll ät det fetferre för mamma i storfors folkets hus. jag hittade ett par lila knästrumpor igår på stan så jag kommer bli så grymt fin i min lila kjol och svarta stövlar :P
vi ska vara bartenders ikväll och vi får dricka hur mycket vi vill. frågan är bara hur full man vill vara bland släktingar..

dags att duscha

bad day

den här dagen kunde inte börjat sämre. helst av allt skulle jag bara vilja ligga i soffan och tycka synd om mig själv hela dagen. men då blir jag ju bara ännu fetare. plus att jag måste ner på stan och köpa svarta strumpbyxor och lila knästrumpor. PAIN! och spinning.. hur fasen ska jag orka det?
ibland blir jag bara så arg.



nu blev jag om möjligt ännu argare. varför VARFÖR kan inte folk tänka sig för en sekund före dom säger saker.