fin

gud vilken fin låt jag har hittat:

Patty Griffin - Burgundy Shoes

sommar sommar sommar

idag är det verkligen sommar.. önskar bara att det inte blåste så mycket. men ändå.. när jag satte mig i bilen för att fara hem från jobbet nyss var det 48 (!!!!!!) grader i bilen.. och inge ac eftersom jag hade mormors bil. gissa vem som lökade? nämen det  jag försöker säga är: 48 grader var det ju typ inte ens i thailand! eller okej, det var typ 40 i skuggen så i solen kan det nog ha varit några grader över 50 iaf. men ändå! hur sommar är det inte på en skala?

den här veckan har faktiskt varit grymt nice. bara reklam två gånger och det var värsta tunn reklam också. och imorrn hoppas jag på slapp-fredag så att vi får sluta tidigare. dock är det inte så troligt eftersom det redan idag kom typ en hel lastbil med post :S men vi får hoppas postlastbilen kör i diket imorgon bitti så vi inte får nå post på morgonen!

måste bara dra en favorit i repris, dom är så jävla sämst:

Sinking

Nu fattar jag

Jag ska ju svara på frågorna! :D

Tre saker jag inte förstår:
folk som tycker det är roligt att plåga brevbärarna genom att tex vilja ha två exemplar reklam!
varför gräset alltid är grönare på andra sidan
personer som njuter av att såra medmänniskor

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:
ca 13 cd-skivor utanfodral
min mobil
en keps med Hälge på.. (?)

Tre saker jag gör just nu:
funderar på om det verkligen var så bra idé att trycka tre paltar en halvtimme före träningen
tänker att det var nog ändå en bra idé, det var ju gott
lyssnar på sommarmusik

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
få barn
gifta mig
bli gammal

Tre saker jag kan göra:
mima till hela zlatan-sången!
dra några riktigt vassa skämt
om jag böjer mig bakåt när jag står i duschen tar mitt hår nästan på rumpan! :D (vilken talang visst?)

Tre saker jag inte kan:
gifta mig med zlatan (eller det är ju inte riktigt säkert än.. men han har ju barn och allt :S )
gifta mig med jimmy jansson (samma som ovanstående)
laga mat!

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
damien rice - I remember
damien rice - 9 crimes
jag, när jag sjunger.. du kommer aldrig sluta skratta

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
sjunga fint
laga mat (jag vill verkligen kunna det.. jag gillar mat)
åka sån där surfbräda eller vad det då heter

Tre favoriträtter:
oxfilé med bakad potatis och bea och vitlökssmör (mumma)
mm... marabou
skrov??

skrytmåns

ännu en dag närmare helgen, som nån på jobbet sa. nicepice, sa jag. för varje dag som jag jobbar får jag ca 500 spänn efter skatt så efter en vecka har jag ju över 2000, jag är ju redan nu rik! :D jippiekajejj. dessutom var det så lite post idag att vi slutade nästan en timme tidigare än vi ska göra på onsdagar.. hur nice är inte det?
igår somnade jag i pausen på ugly betty, typ strax efter halv 9 alltså. sen sovsovsov jag underbart ändå tills klockan ringde 6.20. och ändå var jag trött! hur går detta till? måste ha ett rejält snack med john blund.

ikwel har vi träning.. får se hur taggad jag är på att träna. när jag är på jobbet och tänker på träningen dör jag typ direkt, alltså inte så taggad. men sen kommer jag hem, vilar ett tag, byter om och lyssnar på lite taggmusik, sen är jag fff (fit for fight). har typ aldrig varit så ambitiös på träningarna som jag är nu när jag jobbar på dagarna. slappt!
på request av "psykologen" ska jag skryta lite här i bloggen.. okej säger jag, det kan väl inte skada.
jag citerar piteå-tidningen:

Svensbyn 2 vann mot Öjeby IF, 2-1 (0-0).

Matchvinnare blev Svensbyns målvakt Madelene Pettersson som räddade en straff i slutsekunderna.
Öjebyn hade minst lika mycket av spelet.
- Men vi tog inte vara på chanserna, menade Öjebyns tränare Bernt Blomgren.
Bea Öhman gav Svensbyn ledningen, 1-0. Tove Bergström kvitterade, 1-1.
Sedan avgjorde Moa Boström med sitt 2-1 mål.
Svensbyn gjorde en kämpamatch och lyckades med lite tur och Madelenes straffräddning ta alla poäng.
Öjebyn saknade ordinarie målvakter. Nu hoppade Sandra Löfqvist in mellan stolparna.
- Hon gjorde det bra, berömde Bernt Blomgren.
Extra plus i övrigt till Emma Stenlund, Linnea Swindell och Linnea Lindström.

wohowoho.

idag har jag varit skitnyttig och käkat sallad och light-dryck till lunch! sen nyss käkade jag en hårig frukt vilket resulterade i nånting mellan mina framtänder som vägrar komma ut. mindre nice. det är nog ändå bäst att jag far och tränar idag.. kanske tillochmed går till träningen! om jag går runt liden först, blir det ju en ganska bra uppvärmning! jag blir nöjd över mig själv bara av att tänka den tanken! men jag vet inte om jag gillar den.. det är nog bäst att jag lägger mig i sängen ett tag så jag kommer över mina hurtiga tankar.


time to put on the fake smile

oftast när jag har varit grymt ledsen på kvällen brukar det ha blivit bättre till på morgonen.. så är inte fallet idag. känner verkligen inte för att fara till jobbet. men antar att det är böttre än att sitta hemma hela dagen.

det är mig det är fel på

idag fick jag ett "håll käft" när jag pratade i telefon. det värsta var att jag inte ens sa nå.

imorrn vill jag aldrig vakna, ikväll vill jag inte finnas. imorrn vill jag inte heller finnas.. jag vill ALDRIG finnas. jag finns inte för honom och önskar att jag inte fanns för någon annan heller. önskar att jag kunde somna och aldrig vakna. önskar att jag kunde glömma... önskar att klumpen i magen kunde försvinna. får man sjukskriva sig på grund av depression??

om jag inte hör av mig nu med ett sms eller nå, kommer vi aldrig bli "vänner" igen. vi kommer ändå aldrig bli vänner. vet nån hur det känns att varje gång man ser en person, börjar man må dåligt för att det känns som att man är i vägen. känns som att man inte borde vara där. man borde vara långt långt borta för att personen i fråga ska slippa se en.
sen får man en liten gnutta hopp när personen får syn på en och kommer fram för att prata. känslan av att vara i vägen försvinner dock aldrig.
sen pratar man i telefon och får ett "håll käft" och sen vet man att den "vänskapen" är över tills JAG har hört av mig.

han hör bara av sig för att vara snäll, få in det i skallen. banka in det i din tjocka jävla skalle, FÖR ATT VARA SNÄLL. understand. önskar att ingen visste vem jag var. då skulle ingen sakna mig om jag försvann. skulle nån det ändå? kanske tränar-tomas, för då skulle vi inte ha nån målvakt. men vem mer? jag vet en som skulle bli jävligt lycklig iaf. en mindre att välgörenhets-ringa. ett problem ur världen.

tre år är en lång tid.. för mig. tre år glömmer man inte av på en månad. gör man? tre år.. tre lyckliga år? det värsta är att även om han ser den där grodan hänga där vid sängen, den grodan som han vet är min, tänker han inte på mig. det är helt annorlunda för mig. ser jag en tröja, ett mjukisdjur eller ett smycke som jag fått av honom, kommer tårarna direkt. varför tänker inte han på mig? varför tänker jag på honom? varför kan jag inte bara sluta? varförvarförvarför? VARFÖR?

jag är en värdelös och patetisk person som inte kan lämna det förflutna bakom mig. för en person är jag dock ingenting..


vi vann!?

hade match idag och vi vann! oväntat som fan, i know.. men vi är såå nöjda. när det var typ en minut kvar och ställningen var 2-1 till oss så fick öjebyn straff. och jag räddade den! haha, är helnöjd :P

efter matchen blev det lite mer fotboll i form av pites div 1 lag. dom vann tror jag. vi for när det var några minuter kvar för jag höll på att svälta ihjäl. då bar det av på en pizzeria för att beställa hem oxfilépizza till hela familjen (alla fick varsin alltså). gotteligottgott.

nudå, what to do? har sovit en timme efter pizzan, kanske inte världens bästa idé eftersom jag måste kunna somna ikväll. jag jobbar ju hela veckan i veckan! slappt, fan va rik jag kommer bli i juni :) eller kanske juli, jaja. ska då faktiskt inte festa nästa helg! mest troligt iaf. eller kanske kanske kanske... vi får se. kanske ändå att jag ska festa. jag är sämst på att hålla mig borta. men efter välkommen hem-partyt, då ska jag ta det lungt länge tror jag. och den är ju inte till helgen, men nästa helg. så vi får se hur det blir nästa helg. alkis-varning :S

Damien Rice - Women like a man

justja

nu kom jag på att jag skrivit ett inlägg inatt. sorry för lite too much information.

kvällen ikväll består av rabarberpaj, poker, glass och äppeldricka, tillsammans med musik från rix fm. ska kanske ut och köra lite bil snart. call me om skjuts, det är kolungt.

nu erkänner jag det som jag inte velat erkänna på flera veckor:
jag är ledsen

ms lonley

nä, jag gillar lätt arbetslivet mer än livet som arbetslös.

positiva och negativa saker med att jobba:
+ man får pengar
+ man blir mycket piggare
+ man slipper tänka på allt
+ man har nånting att göra
+ man får lite motion eftersom man springer i så många trappor när man jobbar på posten :)
- man måste stiga upp tidigt
- man får ont i fötterna

postivia och negativa saker med att vara arbetslös
+ man får sova ut på morgonen
+ man får inte ont i fötterna?
- man har inget att göra
- vilket medför att man tänker för mycket
- och äter hela tiden
- man får inga pengar
- man är jämt trött

idag har jag gjort precis allt som finns på listan för arbetslösa. visst, det var jävligt skönt att sova ut, men har resten av dagen inte haft nå annat att göra än att tänka.
jag har tänkt på det jag borde sluta tänka på. trodde jag börjat komma över allt. men det har jag inte. allt känns så jävla jobbigt och jag orkar snart inte vara ledsen längre! orkar inte låtsas vara glad.. orkar inte att inte gråta hela tiden. orkar inte snacka skit för att få andra att tro att jag har glömt. jag kommer aldrig att glömma, jag kommer aldrig att bli glad hela vägen igenom. kommer aldrig älska livet lika mycket. ingenting kommer nånsin kunna bli lika bra som det var förr. visst, jag är glad ibland. men det går inte en sekund utan att jag tänker. jag vill vara glad! jag vill verkligen det. men jag vet inte om jag vill glömma. jag vill inte ge upp. jag vill hoppas. jag vet att jag gör allt fel. jag kan bara inte förstå vad det är som har hänt än..

damien rice - cannonball

hemmapremiär

vi hade match idag, på bäckvallens c-plan! inte dåligt :) dock förlorade vi.. men vi ledde ett tag och vi har typ aldrig ens gjort ett mål förr, så gissa nöjda vi var när vi ledde mot laget som trillade ur trean förra året :D haha.

nämen annars.. painig dag på jobbet med jävla annonsbladet, som ska ut till alla personer... även om dom har en "inte reklam skylt". dock har dom sagt att om nån har en lapp på dörren där det står typ: "ingen jävla reklam eller någon form av annonsblad, fattar du segt gubbjävel?", så behöver man inte ge. träffade inte på nån sådan skylt förrän just i slutet på rundan. "visste du att varje gång du delar ut reklam dödar gud en kattunge? ingen reklam, tack!" ville inte riskera att Gud skulle döda nån av siri, johan och sture.. eller kenny (han är fortfarande en unge för mig!), så jag delade inte ut nåt annonsblad åt honom. jag tror att jag gjorde rätt. kenny lever då fortfarande. och det tackar jag gud för, haha :P

                       

nämen är i alla fall ledig imorrn.. fast man vet ju aldrig om dom ringer imorrn klockan sju och säger att dom behöver folk. är nog bäst att jag inte är vaken så länge ikväll så att jag är beredd om dom ringer.
är faktiskt ändå skönt att jobba.. blir mycket piggare på nåt sätt. var ju till och med taggad inför matchen idag. hur bra är jag inte?

ibland vaknar jag på natten och kan inte andas. är jag allergisk mot nå eller är det typ nån ångestattack av nå slag? det är fan lite scary. vill inte sova själv längre!!

the kooks - got no love

funderingar

ibland fattar jag inte hur man pallar att vara vuxen. jag har bara jobbat två dagar i veckan och är typ redan döööd! trodde att jag skulle vara ledig imorrn, men är inte det. då kändes allt så himla jobbigt. haha, kanske tycker jag att det är så jobbigt eftersom det är så mycket springa i trappor och sånt. och min allergi gör ju inte det hela bättre. kan typ inte andas för att det är så mycket pollen i luften! det är pain. det enda som gör mig lite glad nu är att jag kanske är ledig på torsdag i alla fall. en dag ledigt och jag kommer känna mig som en ny person. haha, jag kommer aldrig bli vuxen på riktigt..

ska jag gå ut och gå? eller ska jag kanske göra samma som jag har gjort sen jag kom hem från jobbet.. sova?

Akon - Don't matter

want you here tonight

skönt att träna idag. fick värsta adrenalinkicken och sprang och sprang. ingen trodde sina ögon, "kolla, madde springer!!" "woooooot daaaa faaack?" (internt cpdåligt skämt).

nämen as you know, jobbar jag imorrn också, och jag är riktigt nöjd. dock är jag helt ensam imorrn på jobbet eftersom min enda arbetskamrat som jag känner far utomlands. fan vad mobbad jag kommer vara. men är ändå så grymt stolt över mig själv som inte dör av att jobba. jag känner mig redan efter en dag på jobbet mycket piggare. ska fasiken ut och gå imorrn efter jobbet.. men före ugly betty.

men vissa saker kan man inte glömma av att jobba. man måste ju ändå sova i den där stora sängen själv. man måste ändå stiga upp helt själv och komma hem helt själv. man får inga samtal under arbetstiden. allt är så annorlunda nu. jag saknar förr i tiden.

nikola sarcevic - lovetrap


jobb

har jobbat idag, första gången på över två månader. det var skönt att göra nå på dagen istället för att bara sitta hemma och tänka på allt som jag inte vill tänka på. känns även skönt att jag nu vet att jag kommer få jobba i sommar också. och det bästa av allt är att jag kommer börja få pengar igen! dock får jag ju inge förrän i slutet på juni.. men jag har ju fortfarande några kronor kvar från förra lönen. inte dåligt.

somnade kvart över 8 igår kväll.. riktigt skönt. är ju inte riktigt van att stiga upp tidigt heller.. men det gick bättre än förväntat. det var ju så soligt imorse, så det var ju helt ljust i rummet. hoppas att det är sol jämt när jag jobbar. inte roligt när det regnar, för då blir all post blöt! :S

ska bege mig mot bäckvallen och träning! hejs

the wreckers - stand still, look pretty

få tankarna på annat

the winter slowly turned into spring
i've been so lost since you've been gone
and still i'm waiting for the phone to ring
i've been so lost since you've been gone

but i'm still in love with you
yeah, i'm still in love with you
like a fool

yeah, i'm still waiting for the phone to ring
i've been so lost since you've been gone
and it seems like i'm waiting for nothing
i've been so lost since you've been gone


inspark

grymt trevligt med mat, tävlingar, lekar och lite sång. lite äventyr.. vi såg många katter :) idag blir det fotboll as usual.. vi hoppas på seger.


blir så less. är så less. är så grymt less.
Damien Rice - Lonelily

alltså jag är sämst

kenny sitter i mitt knä just nu. och för dom som vet vem kenny är vet att han inte är den lilla katten precis. men kul att man är älskad av nån i alla fall.

blev en liten fest igår som vannlit. lite stressigt dock efter att ha bastat till typ 10. men det var helt okej ändå. är trött som ett cp idag, men fick inte sova ut eftersom (kära) mor och far höll på att dammsuga och rengöra och allt som går att göra som lever om, i vardagsrummet. inte roligt. nu ska jag snart fara och planera vår "insparK" som vi har ikväll. jobbigt, men rooooowligt!

ingrid michaelson - breakable

lonley is so lonely you know

varit i stan ikväll och kört omkring typ. spelade lite tp och jag kom bara tvåa i själva spelet.. men sen när vi gjorde våran egen version av sveriges smartaste barn vann jag stort. har varit förbi kyrkogården och hälsat på farfar och timon och lilly (gammelmorfar och gammelmormor).

men så var man hemma igen. i ett mörkt hus och en stor säng. ikea imorrn, sen bastu, kanske ferre.. kanske utgång. hade ju dock lovat mig själv att inte festa förrän i alla fall nästa helg.. men, men. kan ju inte svika en bastufest.

damien rice - i remember igen. är så bra att man dör typ. man riktigt dördördör. är så bra att man inte vet vad man ska göra när man lyssnar på den. ska man le (för att den är så bra) eller ska man gråta (för att den är så sorlig)...


ps

jag ska jobba till veckan! och veckan efter och veckan efter! och förhoppningsvis hela sommaren! nu kan jag snart flytta till en egen lägenhet! då ska jag ha en vägg med new york by night! längtar :)


komigen

man säger ju att man inte vet vad saker betyder för en förrän man har tappat det. fan va sant det är. men det var inte det jag tänkte skriva från början. jag sitter och försöker komma på en bra liknelse eftersom jag inte vill skriva  vad det egentligen är jag vill skriva. det låter sick, jag vet. vi säger så här: äh, jävlat impossible att skriva det utan att det låter som att jag är en riktig galenpanna. eller kanske såhär: jag blir ledsen även om jag får som jag vill! jag tänker att: "om det skulle vara såhär skulle det inte vara lika jobbigt" , sen när det blir sådär som jag hoppades att det skule bli, blir jag fan ännu mer ledsen, allt blir ännu mer jobbigt! jag är en galenpanna. jag är en konstig, deprimerad alkolist. eller okej, lite krydd med alkis. men jag är en konstig, deprimerad jävel iaf.

sen undrar jag. är "att inte säga sanningen" samma sak som att ljuga? eller "att inte säga hela sanningen" ? eller att bara inte säga eftersom man egentligen inte får frågan? man kan ju omöjligt ge ett svar på en fråga man aldrig får, det fattar till och med jag. men man kan ju ändå berätta, om man vet att personen man pratar med vill veta. eller vill jag veta? som sagt, jag är ett cp när jag börjar tänka för mycket.

det jag ska skriva nu har jag skrivit ungefär en miljard gånger, men det tåls att säga igen. jag önskar att jag kunde sluta tänka. jag har alltid tänkt för mycket. jag tänker på mycket varje dag och varje natt. hela tiden alltså. jag tänker för mycket när det gäller allt mellan himmel och jord. allt från vad jag ska ha för kläder till varför det tar så lång tid att skriva ett sms. jag har alltid tänkt för mycket. "nä inte kan jag ringa, tänk om jag inte får nå svar.. eller tänk om det är någon annan som svarar". bara att träffa nån på stan ger mig tusentals tankar "ska jag hälsa, tänk om hon/han inte hälsar tillbaka" "hon/han kanske inte vet vem jag är!" "vad ska vi prata om?" "tänk om hon/han tycker att jag är ful i dom här kläderna!" och så vidare... nu vet jag att det här var grymt dåliga exempel.. det är ju inte riktigt det här jag går omkring och tänker på dagarna. men jag önskar att jag kunde vara med spontan (är det att göra saker utan att planera det i minsta detalj?). för det är jag inte. önskar att jag kunde bara prova. nu är det så att: "nä jag kan inte prova, det och det och det och det kan hända". varför inte bara prova!?!! jag blir så arg på mig själv. sitter här hemma hela dagarna och tycker synd om mig själv. varför inte bara prova? prova vara glad... prova försöka göra nånting som gör mig glad. jag kan ju inte sitta hemma hela livet och längta efter nån som inte längtar efter mig. måste gå vidare. jag vet att det var tryggt.. varje dag i tre år var så tryggt. men bara för att allt inte är lika tryggt nu kan jag ju inte lägga mig under täcket och tycka synd om mig själv, right?

fan va långt och humörsvarierande det här inlägget blev. när jag började skriva var jag gråtfärdig.. nu är jag bara. nu vill jag ut och gå.. rensa tankarna än en gång.

superchick - get up (i know, konstig låt för att vara jag, men den passade så bra... skaffa den! )


dålig dag

det kommer aldrig gå över.

damien rice - i remember


There's still a little bit of your taste in my mouth

There's still a little bit of your face, I haven't kissed



utgång

jahapp, då har jag varit ute och gått! är bara hemma för att käka, sen går jag ut igen. det här var ett grymt bra sätt att tömma sig på tankar på. fast är inte helt tömd på tankar hela tiden om jag har mp3n med mig. det är klart att jag har nån låt som får mig att börja tänka på det jag inte ska tänka på. måste byta ut alla låtar mot några låtar som jag aldrig förr har hört. låtar som jag aldrig har hört kan inte få mig att tänka på det jag inte ska tänka på eller hur? blev det tjorvigt?

mat kearney - where we gonna go from here

you and i are a gang of losers

NU ska jag jävlat ut och röra på mig. i flera timmar. gå, springa, åka inlines, simma! allt jag kan komma på för att slippa tänka.

att tänka

skönt med träning ikväll... en liten stund att tänka på nåt annat. koncentrera sig på ingenting annat än just träningen. direkt man kommer hem och har duschat har man samma tankar som alltid igen. och man blir ledsen, för man vill inte tänka! man vill kunna vara glad nån annan gång än på träningen. det är grymt svårt. kanske borde man börja träna oftare för att slippa tänka.

är det nånting jag har gjort eller har du bara glömt vad du sa?

damien rice - cannonball

give my gun away when it's loaded

damien rice - 9 crimes måste vara den bästa låt jag nånsin hört.. hur kan jag ha missat den? kommer lyssna på den resten av mitt liv.


and i know it's all over now
i guess we lost our love somehow
the moment you left through that door
i know you'll never come back here no more
(nikola sarcevic)

crush(ed)

skönt att prata ut, samtidigt som mitt hjärta jävlat krossades i tusen bitar. men får inte visa att jag blir ledsen, får inte det! måste stå ut med att det är så här det kommer vara. fast jag inte vill det. vill inte inse. som jag sagt tidigare: jag vill bara ligga under mitt täcke till allt det jobbiga är över. frågan är om det nånsin kommer bli bättre? varje gång jag tänker på det han sa hugger det till i hjärtat och det känns som att jag ska spy. önskar att man kunde stänga av alla tankar i några månader. stänga av alla tankar och stänga in mig själv i mitt rum. skulle nog aldrig komma tillbaka om det gick. vill inte bry mig. önskar att jag inte gjorde det. önskar att.. äh alla vet vad jag önskar. alla utom jag fattar dessutom att det aldrig kommer inträffa. jag måste fatta.
jag får inte vara ledsen.. inte för det.
men för det där andra. sårad ända in i själen är nog det enda jag kan säga.


fortfarande längst ner

varför? jag önskar jag kunde gräva ner mig och helst aldrig komma tillbaka. nog för att för dig är jag så gott som redan nergrävd. jag finns inte för dig. har kanske aldrig funnits? gräver ner mig under täcket och hoppas att jag glömmer. skulle någon märka? äh, fan vilken patetisk person jag är. skämmestamigfan


ruta ett

pallar inte mer. allt är så hemskt. vill inte det här längre. fick höra det igår. alla hatar mig. orkar inte. får jag försvinna för alltid?

Nikola Sarcevic - Goodbye i die

tips!

jag, musiksnille som jag är tänkte att jag som har den gåvan att hitta bra musik borde dela med mig lite. en del har jag skrivit förr, men det gör väl inge! :)

Enrique Iglesias - Do you know
Aidan Hawken - Crush
Matchbox Twenty - 3AM
Dashboard Confessional - Hands down
(alla deras låtar är bra)
Jason Mraz - Wordplay
Mika - My interpretation och Any other world
Cary Brothers - Honestly

min syster vill sitta vid datorn, men återkommer med fler låtar om jag märker att jag glömt nån skitviktig!

blir nog en klockren kävll hur som helst! hoppas det blir det iallafall!


världens bästa dröm!

alltså den här dagen kunde nog inte ha börjat på något bättre sätt! drömde en perfekt dröm alltså! vaknade i precis rätt ögonblock också. haha, kan tyvärr inte skriva här vad drömmen handlade om, men jag berättar irl för dom som vill veta! helt perfekt var den i alla fall. förhoppningsvis håller jag mig glad hela dagen bara för den.

ska käka frukost och så nu, sen ska jag nog städa lite här hemma. och ikväll är det fest! :)

till salu?

ibland känner man sig grymt mobbad. ett ganska bra exempel på det är hur mina kära föräldrar idag har lastat mitt rum fullt med saker. det är saker som har varit i vardagsrummet, men eftersom att dom idag fick ett ryck och börja slita ner tapeterna där så var dom ju tvugna att flytta möblerna nånstans. det blev till mitt rum. jag ska ju ändå ut snart, enligt dom. visst skulle det vara roligt att bo ensam, och jaaaaa jag vill flytta hemifrån så snabbt som möjligt, men mina föräldrar ska inte vilja bli av med mig! sen sa dom att om jag gick med på att ha sakerna i mitt rum skulle jag få den gamla tv:n också. då blev jag ännu argare! dom mutar mig! dom ger mig saker för att jag ska flytta hemifrån. dom lägger säkert snart upp mig på blocket :/


"Nu är det dags att bli av med vår kära dotter. Hon är jättesnäll och tömmer diskmaskinen om man ber henne. Hon är även helt rumsren och går alltid på toaletten helt själv. Vi ger bort henne på grund av platsbrist, det är inga som helst fel på henne. Hon är redo att hämtas första juni, då hon är 19,5 år. Pris 100 :- "


kyle xy

fyfasiken vad bra musik det är i kyle xy! :D
skaffa aidan hawken - crush den ä ba såååå bra.

nämen i ett försök att vara seriös: vart är festen imorrn ? maybe här hemma hos mig. bara några tjejer säger man till mor och far och dom lovar att hålla sig antingen i teverummet (där dom inte gör så stor skada) eller i sovrummet (där dom dear god inte gör något som inte jag skulle ha gjort om min dotter var med några kompisar i köket). sen behöver man inte säga exakt hur många "några tjejer" är utan man säger nånstans mellan 3-15, om det sen kommer två mer eller mindre än 15 kan det ju inte göra så stor skillnad. det här börjar låta som en riktigt bra idé. jag blir lite nöjd över mig själv. nästan tårögd.

i ett försök att vara lite seriös i nåt helt annat ämne: ska jag våga det jag måste våga? ska jag hoppas på det jag inte borde hoppas på? ska jag strunta i det jag borde ha struntat i för länge sen?

imorrn på festen får ni veta svaren. in vino veritas. ( ="i fylla kommer sanningen fram", nja typ i alla fall).

en till great låt? sure enrique iglesias - do you know

tandläkarn

fy vad jag hatar tandläkaren. man ligger där i en typ säng (okej, den är ganska skön, men det är det enda positiva!) och så har dom en lampa med en spegel riktad mot en. jag fick seriöst spykänslor varje gång jag såg mitt eget gap i denna spegel! fy, dumpa spegeln, sen kanske jag kan komma tillbaka. och dyrt är det också. var ju fasiken tvungen att betala 450 spänn fast det bara var en vanlig undersökning. och det tar ju inte lång tid heller. typ 10 minuter. 45 spänn per minut är inte dåligt. nä usch och fy vad jag hatar tandläkarn. ska fortsätta borsta tänderna lika noga för jag vill aldrig ha hål! börjar fan må dåligt bara jag tänker på vad dom skulle göra med mig om jag hade ett hål. usch.


haha

vi förlorade med typ 4,5-0.. vet inte riktigt vad det blev. SKÄMMES TAMEJFAN. nämen det enda man kan säga är att det var jävligt tur att det inte var seriematch. men serien börjar ju 9.30 på söndag. fan vilken rolig tid. jag längtar verkligen.. not. 

är arg på min lilla lilla syster. eller vet inte om jag är arg på allvar, men det är lite desperate housewives över det hela. det är lite roligt. jag har alltid velat leva i en såpa. dock har min största dröm alltid varit beverly hills, allt i det programmet ser så grymt roligt ut! men desperate housewives duger gott och väl för mig. får ju inte ha så höga förväntningar på mig och mitt liv.

för att hålla er uppdaterade i "världens lataste människa" tänker jag bara säga att jag gjorde en liten tabbe och tömde diskmaskinen idag. försökte få syster att tömma halva, men hon vägrade. tror nästan att hon tog över ledningen av mig där. äh, huvudsaken är ju att priset går till familjen. att jag ska till tandläkarn imorrn 8.20 är ju inte heller så bra för mitt lag i tävlingen, ni vet, riktigt lata personer sover halva dagen. måste fråga tävlingsledningen om det räknas när man är kallad till nånting. annars kan jag ju sova resten av dagen för att ställa allt tillrätta.

det är iiiiiiskallt ute!

himla roligt att spela match i typ minusgrader. jippiejippie. dessutom kan det bli lite små stressigt för min del eftersom maten inte är klar förrän om minst 20 minuter och vi har samling om en halvtimme.  jaja, matchen lär ju inte börja förrän jag är där ;)

idag gjorde jag en dum grej. sen gjorde jag något ännu dummare. eller vet inte inte om det jag gjorde först var dummare än det jag gjorde sen för att få det dumma ogjort. nu snackar jag obegripligt igen. vad har jag sagt om att sluta tänka!!? jaja, ibland önskar man att man inte hade nån hjärna, men ibland önskar man att man hade en lika smart hjärna som snygg-kyle. ändå hellre snygg-kyle... eller, det är fasiken ett svårt val.

anyway, here is my new love:
Kyle

dock kommer han aldrig i närheten av min riktigt stora kärlek:
Älsklingen

förstörd

varför varför varför dessa jävla lögner? det är inte det du gör som sticker till i hjärtat när jag tänker på det. det är när jag tänker på att du ljög för mig, flera gånger, som det känns som att mitt hjärta kommer slitas ut och trampas på, sen kanske stopppas in igen men då kommer det aldrig må lika bra igen.  känns nu som att hela veckan är förstörd. säg när jag inte kommer att tänka på det?


sitter just nu och sliter drar lite löst i mitt hår och får med mig ungefär fulla handen med hår varje gång. tittar man ner på golvet här bredvid mig ligger det en liten hög slitet hår. oj, nu blir det ännu slitnare, nu kom kattungarna och lekte i det. nämen, nu försvann en av dom i håret. shit, kanske borde hjälpa hon. eller kanske borde jag plocka upp håret från golvet. eller kanske borde jag tömma diskmaskin och vattna blommorna. men om jag gör det kanske jag tappar min förstaplats i tävligen "världens lataste människa". det är nog bäst att jag bara sitter här i mitt eget hår och väntar på att klockan ska bli 6 så vi har träningsmatch. i know att det är lite väl överambitiöst att spela fotboll när man slåss om titeln i "världens lataste människa", men eftersom jag gör ungefär INGE på dagarna, så får jag faktiskt röra mig på kvällarna utan att min "lat-nivå" ska gå upp särskilt mycket.

nu ska jag slöa!!


hjälp

sitter man här och väntar, som vannlit. vet inte ens om jag vill vänta. eller alltså, vet inte ens om jag vill det jag väntar på. är kanske bäst att bara gå och lägga sig så man slipper tänka på att man väntar. jag tänker för mycket tror jag. eller jag vet att jag gör det. tänk vad skönt att inte behöva tänka nå. bara vara.

varför måste veckorna gå så jävla sakta? vill bara att det ska bli helg så nån annan är ledig. dock smockfull helg för min del. har typ tre saker inplanerat. när hände det senast? hörde nånting om en fest på fredag, och det får man ju inte strunta i bara för att man har avgett nå löfte om att inte dricka nå mer under maj. löften är till för att brytas, är det inte så?

har träningsmatch imorrn mot infjärdens 92:or, det blir intressant. haha.

NU vill jag ha helg!!!!


herregud

det roligaste som har hänt idag var nog när sture jagade sin egen svans i en kvart. man kan seriöst sitta och titta på kattungarna hur länge som helst utan att bli less. däremot är jag grymt less datorn och tv:n. what to do? har dessutom så jävla ont i foten sen jag ramlade under fredagens träning. jag vet att jag är sämst.

igår var en dålig dag. eller inte hela dagen. men kvällen var inte bra. riktigt dålig faktiskt. känns som att man mår bra, men så helt plötsligt slår det om helt och man sitter och gråter typ. då känner jag jämt för att gå ut och aldrig mer komma in. typ gå ut, ta en buss och resa långt bort och sen bara ta varje dag som den kommer. nog för att man inte vet hur varje dag ska bli här hemma heller. men mycket tråkigare att vara ensam här än vad det skulle vara i en buss nånstans långt bort. där skulle jag verkligen slippa allt. skulle inte ens ha med mig mobilen tror jag. enda problemet är ju att jag har ungefär noll kronor i mina fickor just nu. inte så bra för att dra en bussluff kanske. jaja, om jag nångång bestämmer mig för att fara iväg blir det nog ändå inte en buss från pite, utan ett flyg från stockholm med destination så långt bort från pite som man kan komma..


hurtbullen

hoppas att å,ä,ö syns för er, för det gör det inte för mig. haha, fan va sjukt häjn inlägget kommer se ut om det inte syns. jaja..
har varit duktig idag med både promenad och träning. dock känns det ju alltid lika givande när man typ inte rör sig nå på hela träningen. men man kan i alla fall säga att man har tränat :P

nämen vad ska man säga. vissa personer försöker i alla fall göra saker för att ställa allt till rätta. i like it. det är snälla människor det. fast ledsen är man ju fortfarande såklart.

ska nog sätta på ett avsnitt av kyle xy nu, innan jag beger mig till sängen.. ska ju upp tidigt imorrn för att gå ut och gå. hurtbullen nummer ett, that's me. dock är jag ju mobbad på träningarna för att jag är den lataste i universum typ. men det ska bli ändrat nu. nu jäävlar ska jag vara seriös! Seriepremiär till helgen och då är vinst det enda som gäller 

 


fest och fotboll

det ar na lagg me vissa bokstaver pa varan dator. hoppas daniel kan fixa det.

namen helgen. borjade fredags med lagfest typ. eller forst traning, gode sa oserios. sen bastu och party. utgang pa kalles, inge roligt folk men anda en helt okej kvall. fragan ar ju dock om man skulle ha stannat kvar i svensbyn istallet for att fara till stan.. men det gar ju inte att gora nanting at nu.
lordag vaknade jag. sa: "jag ska aldrig mer dricka". nar halva dan hade gatt sa jag: "jag ska i alla fall inte dricka na mer i maj!". klockan halv 8 blev det bestamt att det nog blev fest trots allt. jaja, forfestade med emma, mamma och pappa typ, haha. for in till stan hos nan som emma kande och sen kalles. grymt mycket folk, men typ inge folk som man kande. mindre roligt. tog taxi hem, dyrt som fan men det var det vart. NU ska jag i alla fall inte festa na mer i maj.. eller i alla fall i veckan.

vaknade typ elva idag och for direkt till kvarnis och sag blasmarks match mot notviken men for i halvlek eftersom blasmark lag under med 3-0.
fotboll igar ocksa. div 2 forlorade mot alvik med 4-1, men jag var anda nojd :P forra gangen vi var i div 2 gjorde vi typ inte na mal pa hela sasongen. haha, okej krydd. men anda, mal mot alvik i forsta matchen ar fasiken inte daligt.


ar dock javligt less dissen. blir sa sur. blir sa arg och sa ledsen. okej, borde kanske komma i sista hand, men ar fasiken less det. pallar jag bry mig?




hatad

just nu känner jag mig så grymt hatad av alla. orkar inte bry mig. orkar inte nå. alltid lika roligt att få reda på en del saker av nån annan än den som är ansvarig, eller vad man då ska kalla det.
som sagt. hatad. hatad av många, mindre omtyckt av resten. nu gnäller jag som fan, men det är det den här bloggen går ut på.

som jag har sagt förut. önskar folk kunde visa liiite respekt. är jag död för er? men som jag också har sagt. ni fick mig ledsen, så varför inte vara nöjda och sluta nu?  
ännu mer gnäll. men har jag nånting att vara glad över? jävlat fest imorrn och det är en sak som är säker.

fan vad jag önskar att allt kunde vara som förr. precis som förr. nu suger allt. jag hatar allt. eller nä, allt hatar mig. ungefär. mer gnäll.

hoppas jag är på bättre humör imorrn. för jag orkar inte gråta nå mer nu. orkar inte vara arg nå mer. orkar inte ha en klump i magen hela tiden! orkar fan inte ens sova, inte äta, inte borsta håret. jag ser ut som en jävel och känner mig som en. fan va skönt med helg. festa hela kvällen, sova hela dan, festa hela kvällen, sova hela dan. fan jag låter som en alkis. scary. ännu mera gnäll..

Jo, jag är ledsen

Jag är ledsen och jag är arg. Jag är besviken och deprimerad. Önskar att allting kunde vara som förr, men det kommer aldrig hända eller hur? Jag saknar tiden vi hade ihop. Jag saknar dig.  Allt jag gör gör bara allting värre. Vad ska jag göra?
Har i alla fall fått höra nånting som jag inte riktigt vet om jag ville höra, men samtidigt nästan tvingade jag det ur honom. Så jag får ju skylla mig själv eller hur? Jag är ju inte världens bästa heller. Men ändå, jag hatar mitt liv just nu. Allt går fel. Verkligen allt! Vet ju inte riktigt hur jag hade tänkt att allt skulle bli, men inte såhär iaf.
Vill inte vara värsta snälla-tyck-synd-om-mig--fjortisen, för det är jag inte. Borde kanske inte ens skriva nånting. Borde kanske bara ligga i mitt rum hela dagen.. men jag får ju för fasiken liggsår!

Dagens fundering: Är det verligen bäst att vi berättar allt för varandra?

Nikola Sarcevic - You make my world go around