Sömntutan

Efter några dagar med väldigt lite sömn för både Harry och föräldrarna så verkar det som att lilleman i familjen håller på att sova ikapp de timmar han missat. Igår sov han mellan 18.30 och 10.00, med bara ett kort uppehåll för välling. Helt galet. Idag sov han till 09.00, det är ju rätt okej det också :) Sen var jag och Harry ut på en långpromenad (INTE kul att gå idag, har ont i hela kroppen typ) och där sov han i vagnen i typ en timme. Duktig kille.
Inatt sov han dessutom helt tyst och stilla fram till halv 6 typ. Första gången på en jäkla massa månader som jag sover ostört så länge.  Halleluja!


Sigge

Idag är det prick 2 år sedan Sigge föddes och dog. Att det har gått så lång tid känns jättekonstigt då jag fortfarande kommer ihåg dagen då vi fick beskedet att han inte skulle överleva som om det var igår. Jag får samma hemska känsla i kroppen varje gång jag tänker på det. Det känns lite som att hjärtan stannar ni vet, och man får ont i magen.

Idag ska lillebror Harry få extra många pussar och kramar! Och han ska få följa till minneslunden och tända ett litet ljus för Sigge.
Här låg Sigge i magen! (ignorera min smutsiga tröja, tror att  vi höll på att flyttstäda faktiskt)

Gott med blodpudding!


Jullov!

Nu har jag faktiskt jullov! Eller typ.. ska läsa igenom inlämningsarbetet en sista gång och eventuellt lägga till något om något saknas. Kan säga att det är grymt skönt! Tänk att jag inte kommer ha nå skola förrän 16 januari typ! Crazy!

Igår när jag var på skolan fick jag ett sms där det stod: "Harry går!". Såklart! Typiskt att jag missade det. Han hade ställt sig upp mot Thomas som satt på golvet och sen helt på eget initiativ gått till crosstrainern. Enligt Thomas så var han typ helt stadig. Han sa att det såg ut som att han alltid gått. Sen hade han även gått fram till Mira helt själv lite senare.
När jag kom hem försökte jag förstås få han att visa mig att han kunde gå. ICKE. Han bara skrattade och satte sig ner. Så jag har fortfarande inte sett det, men snart kommer det nog. Hoppas jag.

Jaja, ska sätta mig och läsa igenom mitt skolarbete nu.. kommer nästan sakna det när jag är klar. NÄSTAN!