Student

Så har man börjar plugga igen. Typ iaf. Hade inskrivning idag och jag var så saaatans nervös! Vet dock inte varför jag var nervös för en sån liten grej. Tur att jag har världens bästa pojkvän som skjutsade dit mig så jag slapp vara nervös för att köra dit också.
Allt gick hursomhelst relativt bra. Fick lite panik att jag hade kommit fel i början eftersom det var helt tomt i hela jäkla huset, men det ordnade sig tillslut.

Och imorrn börjar mitt nya liv. Spännande!

En vecka kvar

Nu är det exakt uno vecka kvar till skolan börjar. Spännande!
Imorgon ska jag och systeryster fara till Skellefteå och shoppa nå kläder. Dock ska jag inte köpa alltför mycket, då jag inte har nå pengar typ. Men nå kläder måste man ju ha till skolstarten.

Och nästa vecka börjar jag på korpen. Nu fasiken ska jag bli smal!

Puss och kram!


8 timmar kvar

Tänka sig. Nu har jag verkligen bara EN dag kvar! Sen är det en veckas "semester", sen börjar jag plugga! Crazy eller vad!?

Har faktiskt varit en bra torsdag idag trots att det var massor med post plus reklam. Höjdpunkten på dagen var dock när jag hörde på radio om en snubbe som käkat 30 pizzor på en timme (vet dock inte om det var sant, men dom sa att det var sant iaf). Skrattar seriöst bara jag tänker på det. hahahaha. Så jäkla kul! Love P3!

Åååh, längtar ihjäl till imorrn klockan 18.15 ! :D
(fast lite kommer jag faktiskt sakna posten...)

Snart tradition

Helgen har tillbringats i Bodsjön (eller iaf lördag till söndag) för den årliga grill-kubb-bastu-grill igen-festen. Tredje året i rad vi gör det nu. Himla trevligt var det.. som vanligt! :) Att vi hade superdupertur med vädret var ju inte helt fel heller!
Himla skönt att basta också. Nog för att jag mest badade (var ju asvarmt i vattnet), men ändå :P

Så ikväll (eller typ 18) var jag och Thomas och badade i havet. Var så grymt härligt! Kändes typ som att man var utomlands. Var i vattnet i säkert en halvtimme innanvi for hem och käkade "lite" Ben&Jerry-glass :) (okej, det var bara jag som åt.. )

Längtar inte till att jobba i veckan. Långdag varje dag. Fytusan.
Nu åskar det här ute så det är väl bäst man stänger av datorn.



Partykillen fick inte vara med i år..