Praktik

Andra dagen av praktiken avklarad och jag kan lova er att jag är jäääkligt trött. Men det är ändå riktigt kul att vara på en förskola. Dessutom tränar jag ju mig själv lite inför våran bebbe :P
Har på tal om bebbe (jag vet att du spyr av ordet "bebbe" Ida, men vi gillar det ;P) så har jag bokat tid för ultraljud nu! Den 9:e december blir det. Riktigt spännande kommer det att bli. Och läskigt! Tänk om allt inte är okej där inne? Hjälp!! Alla får hålla tummarna för oss.

OCH min kära syster med bihang kommer att bli grannar med oss i vår nya lägenhet. KUL eller vad? Då kan hon hjälpa mig att stuva makaroner IRL istället för att jag ska behöva ringa till henne och fråga hur man gör. Hur bra som helst!

Nu blire lasagne! :)


Kommentarer
Postat av: ida

haha jag LOVAR att ni jämt kommer laga mat ihop om thomas är typ borta eller nå ;P



hälsa bebbe! haha :P

2009-11-17 @ 21:00:37
Postat av: Stina

Hej och hopp, hur går det med magen? Kännt några sparkar ännu? Är allt packat och klart nu inför flytten? Kram/Stina

2009-11-25 @ 12:15:36
URL: http://www.fionas-krypin.blogspot.com
Postat av: Sandra

Haha jadu...men i år så:P

2009-12-08 @ 19:07:41
URL: http://sandyliciousfashion.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Madde, du är så jäkla sämst på att blogga! Är ni hemma dagarna före julafton eller ska ni nånstans? Hade tänkt komma förbi och hälsa på :)

2009-12-09 @ 17:03:08
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Kajsa

Men gumman!! Jag lider med er!! Ska komma förbi och ge dej världens största kram! Vilken dålig timing med julen och allt :( Du har väl all anledning i världen till att gråta, bara få ut så mycket som det går! Jag önskar att jag hade varit där nu men jag skickar världens största kram här istället!! KRAM!!!!!!!

2009-12-09 @ 23:12:31
URL: http://kajsaji.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback