Midsommarhelgen!

Snabb sammanfattning på vad som hände under helgen.

Fredag: For upp till Bodsjön kring 13-tiden och käkade kyckling och potatissallad (dom andra åt sill och sånt). Sen kring 7 käkade vi oxfilé och gratäng samt drack lite vin och så. Efter maten var det den årliga tipsrundan, och som vanligt gick det inte så bra för oss. Men vi kom inte sist iaf! Sen åt vi lite jordgubbar och glass.Efter det lite spela spel och fotboll, sen sova på madrass med Mira mellan oss. Mysigt.
Lördag: Vaknade kring 10, hade ingeting att göra. For kring 12 in till stan, gick en snabbis på loppis på badhusparken. Sen blev vi så hungriga så vi gick och käkade pizza. Till efterrätt blev det mjukglass! Kom tillbaka till Bodsjön kring halv 4 och då var alla jättehungriga (ja, alla utom vi såklart). Kring 6 blev det mat igen, pepparbiff och fläskfilé. Sen spelade vi brännboll i mygglandet (det var miljontals mygg för dom som inte fattade). Vårat lag vann. Thomas tog en lyra och jag två! Matto slog frivarv på sitt första slag. Med andra ord: Vårat lag piskade dom andra! Sen blev det återigen lite jordgubbar och glass. Läste lite gamla tidningar, spelade TP, såg fotbollen, gick och la oss.
Söndag: Vaknade kring 10, packade, for hem.

Och sen helt plötsligt var det ännu en arbetsvecka. Var skitnöjd eftersom jag skulle jobba vanliga tider för en gångs skull. Märkte sedan att jag var uppskriven på ett cp-distrikt (=man börjar 10 och slutar halv 7) hela veckan. PAIN.

Nu kommer snart min kära vän Lorpe hit, så vi ska äääntligen få snacka lite skit.

Byebye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback