Gladskiten

Harry har blivit världens gladaste bebis sen han lärde sig krypa. Eller han blir ju förstås arg när han inte får som han vill (t.ex. stoppa in fingrarna i eluttagen, dra i sladdarna på xboxet och käka på Miras leksaker), men han glömmer det ganska snabbt. Han är så snäll, så snäll.

Igår var hela familjen ute på en långprommis. Först gick vi till godishuset i Öjebyn och köpte glass, sen vidare ut mot saxonfongatan (tror jag det heter), och gick längst vattnet en bit. Stannade för att låta Mira bada lite och gick sen vidare till Thomas föräldrar. Efter lite fika och gosaft i magen gick vi sedan hem. Synd bara att våran hund har världens sämsta kondis, vi var i princip tvungna att dra henne hem. Sammanlagt blev det över 1,1 mil!
Senare på kvällen körde jag även 1,4 mil på crosstrainern.. kan säga att det kändes i benen efter det!

När vi kom hem från promenaden var Harry alldeles svettig, så vi tog ut hans nyinköpta (världens minsta) pool och fyllde den så fick han sitta och bada en stund. Efter det var det middag för Harry och sen for vi och storhandlade på Coop. Tur att pojken älskar att handla, för det tog typ 1,5 timme!

Idag har vi varit i Svensbyn en stund. Var på liden och tittade lite på djuren och sen bjöd mamma oss på paltlunch. Blir det lika bra väder imorrn blir det kanske gläntan! :)
Världens minsta pool som sagt..


Blåöga!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Åhh, gulle :D Måste komma förbi någon dag och hälsa på :)

2011-07-07 @ 15:09:58
URL: http://kajsaji.com
Postat av: ida

Men söt-harkan!! shit vad "stor" han ser ut på andra bilden, lillpojken :)

2011-07-07 @ 18:08:44
Postat av: Stina Andersson

Men shit vad du är duktig, vad kul att du har kommit igång med träningen. Nu går det säkert fort för dig att få resultat. Hälsa lillgodingen från faster Stina.

2011-07-07 @ 20:45:22
Postat av: Anonym

Duktig du är Madde! Och Harry är såå sööt :) Jag tycker att vi försöker styra upp en träff snart?! :) Sofie ville väl också vara med på en när hon inte kunde sist?? :)

2011-07-07 @ 22:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback