Vårväder!

Åh, vilket fint väder vi har idag! Lovely! Jag och Harry tog en promenad till Coop direkt på morgonen och Harry var till och med på ganska bra humör, vilket man inte kan säga om honom igår. Fy tusan vilken arg och ledsen bebis vi hade här hemma då. Från 12 till 19 bara skrek och grät han hela tiden. HELA TIDEN! Jobbigt värre, men så lägger han av världens leende där på kvällskvisten och allt är glömt. Världens finaste Harry!

Nu sover han sen nån timme tillbaka uppe i sin spjälsäng. Vi har hunnit plocka bort det värsta i hela lägenheten och jag har löst lite japanska bildpussel. Tycker att det borde vara dags att vakna snart, men känns ju inte helt rätt att väcka honom heller. Blir nog en till prommis när han vaknat och ätit lite. Måste ju passa på när det är så bra väder :)

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Men så fort ni känner att ni kan fara bort med Harry kan vi ju fara dit :) Vi har ju ändå två stugor så alla som vill ryms ju! Vi måste ses nån dag, var så längesen nu!

2011-02-28 @ 14:32:33
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Emma

Åh, blir så avis på alla som har sina bebisar och kan gå ut och promenera med dem idag! Helt överdrivet perfekt väder ju! :/

2011-02-28 @ 14:34:47
URL: http://emliisch.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback