En liten sjukling

Harry har blivit sjuk. Inte så oväntat kanske, men lika jobbigt för det. Det började med att han hostade lite i fredagskväll och sen på lördag fick han feber och snoret bara forsade. Och riktigt läskig hosta på det också. Han har feberyrat hela natten så det har inte blivit mycket sömn, men nu verkar han faktiskt må lite bättre. Han har varit hängig hela dagen, men nu på kvällen blev han plötsligt lite piggare. Dock inte sååå pigg, när klockan var 18 kunde jag inte hålla han vaken längre så han fick gå och lägga sig. Hoppas han hinner bli helt frisk till på tisdag när inskolningen fortsätter. Måste dock erkänna att det är liiite mysigt att ha en sjuk 1½-åring, för aldrig annars vill han bara sitta och mysa i famnen hela dagen. Han har till och med somnat i min famn flera gånger under helgen. Riktigt mysigt har vi haft :)
Nä, nu blir det lite quality time med mig själv. Lite japanska bildpussel, desperate housewives och kladdkaka, kan det bli bättre?
Febrig 6-månaders Harry

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Självklart får Harry komma :)

2012-03-19 @ 14:47:27
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Kajsa

Ni kan ju följa med oss om ni vill? :) Vi har inte bokat biljetter men mest troligt blir det nästa fredag på den tidigare.

2012-03-24 @ 11:30:26
URL: http://kajsaji.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback