i'm going blind

Åh, jag har så ont i huvudet att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Ibland tar det så ont att jag inte ser nå typ. och ändå har jag typ knarkat treo hela dagen. det blev lite bättre när jag var ute, men nu direkt jag kom hem på lunch så började det ta ont igen. Pain. vill ju inte heller typ ringa och säga till chefen att jag inte kommer tillbaka till jobbet. jag måste ju vara nöjd nu när jag får jobba.
om det inte blir nå bättre kanske jag inte borde fara och spinna ikväll. kanske thomas vill följa ut och gå istället. tror jag behöver frisk luft.

och idag blir det palt till middag..  gott! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

visst it jobba du varken torsdag eller fredag? på fredag måst vi ju dock på step! hur kul som helst =) jag har skaffat en blogg förresten.. haha som du ser

2007-10-23 @ 19:07:21
URL: http://idoomin.blogg.se
Postat av: IDA

hm, nja tror it jag orkar det. plus att då kommer de ju bli fyra dar i rad för mej :/ för visst kör vi tors och fre?? :>

2007-10-24 @ 13:32:55
URL: http://idoomin.blogg.se
Postat av: Kajsa

inte än.. men jag kanske ska :( Den är så dyr.. och jag har typ 6500 i fasta utgifter (ink. hyran). Om jag får jobba lite någon månad så kommer jag inte ha råd med det. Dessutom ska de ju räcka till mat å sånt också :)

2007-10-24 @ 14:03:48
URL: http://kajsaji.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback