Semester

Jag blir så himla bortskämd när jag bor hemma hos mor och far. Det känns som att vara på semester, med all inclusive. Jag skäms nästan för att jag inte gör nånting, så idag har jag faktiskt tömt diskmaskinen, utan att dom behövde be mig om det! :P

Har inte mycket att säga faktiskt. Ja, just ja. Jag har börjat få rätt mycket sammandragningar, vilket jag tycker är lite småläskigt. Men det ska tydligen inte vara någon fara enligt barnmorskan, så det är ju bra. Sen har jag även börjat se sparkarna på utsidan av magen. Han är rätt stor där inne nu lillen. Hans fötter är typ 5 cm, så det är ju inte konstigt att man känner av sparkar. StorTor :)

Och det bästa av allt: Thomas kommer hem över helgen!! Jag är så satans lycklig! De senaste dagarna har varit så jobbiga, pga jobbet, trötthet och att jag har ont överallt så det känns verkligen superduperbra att han kommer hem just i helgen. Vet inte om jag skulle palla att inte träffa honom denna helg. LÄNGTAR!! :)


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Men åh, jag längtar också! Längtar så himla mycket tills du skickar ett sms och skriver att du är på väg till sjukhuset (för det måste du lova och göra!) och tills vi får första mms:et ;)

2010-08-04 @ 01:02:54
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Sandra

Tack:)

2010-08-06 @ 00:08:52
URL: http://sandyliciousfashion.blogg.se/
Postat av: Sandra

Du får se till att alltid ha något att göra, för annars går man bara å längtar och då går ju tiden sakta! Kram

2010-08-08 @ 23:02:00
URL: http://sandyliciousfashion.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Du får hänga med mej när jag kommer hem så du slipper längta så mycket (som om det ens går att sluta). Du måste lära mej allt :)



Pluggar du än föresten eller har du tagit uppehåll? Och när är bf?

2010-08-09 @ 00:33:12
URL: http://kajsaji.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback