2 veckor!

Idag fyller Harry 2 veckor! Helt sjukt vad tiden går fort! Fast det är lite konstigt det där, för på ett sätt känns det som att vi har haft Harry forever men samtidigt känns det som att det var typ igår förlossningen var. Bir väl så när alla dagar ser likadana ut kanske?

Idag har han även gått över sin födelsevikt! Nu väger han 2432  och det börjar även synas på han. Han har börjat få lite bulligare kinder och så.. tror jag.. jag kanske inbillar mig? Fast det tror jag inte :P

Amningen går väl sådär. När han väl får för sig att suga så suger han. Men det är inte det lättaste. Dessutom så blir han alltid så himla trött när han ammat så han sover sig igenom nästa måltid. Så det blir bara amningsträning varannan måltid ungefär. Och på natten sover han ännu mer.
Vi längtar hem fruktansvärt mycket, men samtidigt vill vi inte fara hem förrän vi fått igång amningen lite mer. Känns himla jobbigt att måsta sondmata var tredje timme, även om man är hemma. Så nu  blir det hårdträning för Harry, nu ska han lära sig! :)
Till veckan får vi förhoppningsvis veta ungefär hur länge vi måste vara kvar här. Vad dom har för "krav" och så. Hoppashoppashoppas det inte är alltför länge kvar!


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Ja, kör på hårdträning så han lär sej fort. Vi saknar er här hemma :)

2010-10-17 @ 09:53:06
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Anna

Så du menar att jag måste börja försöka kämpa ut LillaB så du är kvar när jag ska föda? ;)) Han är såå söt, en riktig liten charmknutte!!

Kram på er

2010-10-17 @ 11:30:50
URL: http://jakiya.blogg.se/
Postat av: Emma

Grattis till Harry! 2 veckor redan, ja tiden går (kanske inte ni tycker ;)). :) Nog är ni säkert hemma snart! Hoppas jag iaf så vi får komma och hälsa på er. :D

2010-10-17 @ 11:32:39
URL: http://emliisch.blogspot.com
Postat av: Anna

Vi får se i morgon hur det går för oss, vi kanske ses ;)

2010-10-18 @ 20:01:54
URL: http://jakiya.blogg.se/
Postat av: Petra

Vilken sötis!! :)

2010-10-20 @ 11:20:11
URL: http://trixxa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback