Hemma

Ja, nu är vi hemma!
Vi for alltså hem i onsdags och har idag varit till Sunderbyn för att väga och sånt. Allt såg bra ut, han har växt 2 cm på en vecka och gått upp 80 gram sen i onsdags :) Så nu får han bara 10 ml i sonden (förr var det 50  ml!), så det är inte länge kvar innan han slipper den där jobbiga slangen i näsan. Nu ska vi iaf få vara hemma över helgen för att fara tillbaka på måndag och göra samma kontroll som idag. Ser allt fortfarande bra ut är det inte länge kvar tills vi blir helt utskrivna! :) Jippppiiiiekajeeeejj!!

Allt har iaf gått bra sedan vi kom hem. Lite jobbigt är det förstås att sondmata och allt det där, men det är ändå hundra gånger bättre att vara hemma än på sjukhuset. Vi har varit ute och gått med barnvagnen, varit och hälsat på folk och fått främmande. Nu känns det som att det är på riktigt! :)

På väg hem!

Storlek 50 är fortfarande liiite stort..


Kommentarer
Postat av: ida

sååå overkligt, och han blir ju bara sötare & sötare!! får man kalla han för harry-ponken? :) haha, kanske inte. hörs i veckan! krem

2010-10-22 @ 19:51:13
Postat av: Stina Andersson

Men jisses vad han måste vara liten om storlek 50 är så där stor på honom. Melker har nu storlek 80 och har idag lärt sig att ställa sig upp mot saker själv. Utvecklingen går så fort att man knappt hinner med. Skönt för Harry att slippa slangen i näsan snart, måste vara irriterande för honom. Kram/faster Stina (Ps. vi kommer gärna och grattar honom nästa helg (gick ju inte att komma i helgen).

2010-10-22 @ 19:59:07
Postat av: Hanna

Vad skönt att ni fått komma hem! Har hängt med här på bloggen sen storebror låg i magen men har nog aldrig lämnat någon kommentar tidigare. Stort grattis till lilla Harry!



Kan tipsa om att det på KappAhl finns plagg från stlk 44 i Newbie-kollektionen (för nyfödda), men lillen kommer väl säkert växa så det knakar och snart växt i och ur stlk 50 :)

2010-10-23 @ 08:40:35
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Emma

Skönt att det fortsätter att se bra ut, håller tummarna för att ni ska bli helt utskrivna snart! :) Vi borde dra ihop en "fika-dejt" (egentligen "kolla-på-harry-dejt ;)) någon dag?? :) Jag ska bara bli frisk först så jag inte smittar ner den lille, men sen... :)

2010-10-24 @ 15:07:25
URL: http://emliisch.blogspot.com
Postat av: Mormorsmor

Filten är klar.

2010-10-25 @ 15:16:31
Postat av: Sofie

Oj så söt han är! Längtar att se den lille :)

2010-10-25 @ 16:22:46
URL: http://sofiesstiltje.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback