19 nätter kvar..

Så, nu är det bara 19 ensamma nätter kvar till Thomas kommer hem. Jipppppiiiiieeee vad tiden går fort!

Jag undrar när jag kommer bli frisk. Känner mig fortfarande i princip lika sjuk som jag gjorde förra veckan. Dock inge feber nu tror jag, trots att jag svettas som en gris dagarna i ända. Men hostar gör jag och snorig är jag.
Min taktik när Thomas är borta är att varje dag ha någonting att göra. Så igår var jag med Sanna på stan en stund och idag har vi varit och hälsat på mormor. Hon höll på att baka bullar när vi for därifrån så det blir nog att fara dit imorgon eller på torsdag igen ;) Sen ska även alla bebiskläder tvättas någon dag. Och baka ska jag göra. Så tre dagar till är jag sysselsatt iaf.

Nu ska jag gå över till min kära syster och laga lite mat. Blir bara gröt till middag idag. Men jag ÄLSKAR gröt, så det blir bra! Och limpa med leverpastej förstås.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hade tänkt hälsa på dig ikvälleller i morgon men fick stränga order av BM att VILA så nu är man Vilandes, skit tråååkigt :/ Hoppas mitt BT ser bättre ut på fredag så jag kan hälsa på dig någon dag :)

2010-09-29 @ 17:24:52
URL: http://jakiya.blogg.se/
Postat av: Anna

Det är så kul att tvätta upp bebis kläderna :)) Det gör verkligen att man börjar längta ännu mer!!

Jo stödstrumpor på och vilo läge, packade BB väskorna idag så det är gjort :)

2010-09-30 @ 13:35:55
URL: http://jakiya.blogg.se/
Postat av: Anna

Är du seriös om blöjorna? Gillar jag dem ska jag lätt sno hem massa ;) Eller låna hem kanske det heter, hehe. Jag vill ju låna sjukhuskläder för de är ju jätte mysiga deras mjukisdressar :))

2010-09-30 @ 20:05:37
URL: http://jakiya.blogg.se/
Postat av: Anna

Hehe :) Vad bra att alla inte total sågar blöjorna så man känner sig jätte udda om man gillar dem ;)

Så vad gör du i helgen då? Jag ska inte på mammafikat i morgon utan vara hemma och mysa och vila, men lunch dejta någon dag till veckan kanske?

Kram

2010-10-01 @ 20:39:45
URL: http://jakiya.blogg.se/
Postat av: Anna

Sluta pussas och börja uppdatera istället ;) När ska du till barnmorskan då??

2010-10-04 @ 04:41:09
URL: http://jakiya.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad faaan!! Shysst ens att dissa våran lunch dejt för sunderbyn ;P Skönt att thomas fick vara med så slapp du oroa dig för det!! Stort grattis :)) Nu får jag själv invänta och se om min bebis har tänkt komma ut någon gång!! Är lycklig för din skull, lyckades till och med klämma en glädje tår :)

Kraaaamar i mängder

2010-10-05 @ 19:39:03
URL: http://jakiya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback