BVC

Huvvaligen vad hemskt det var att se Harrypoy få sprutor. Efter första sprutan var han relativt lugn. Han grät lite, men det gick över ganska snabbt. Men efter den andra... tårarna bara sprutade! Det skär verkligen i mammahjärtat när man ser att han är så ledsen.
Annars gick allt bra. Han väger nu 6120 gram och är 60 cm lång. Dom klagar fortfarande lite på hans platta skalle, men den har ändå blivit lite mindre platt på senaste tiden. Vi försöker ju ha honom så mycket som möjligt på mage när han är vaken. Han hatar det! Däremot älskar han att ligga på rygg i babygymet och titta på alla fina grejjer som hänger. Han brukar ligga och prata och skratta för sig själv när han ligger där :)

Nu är Harry däremot helt utslagen och ligger och sover i pappas famn. Hoppas att han inte får nå feber ikväll/natt men jag har köpt hem alvedon in case of.

Och grattis till kusin Melker som fyller 1 år idag!! :)



Kommentarer
Postat av: Stina Andersson

Det är hemskt att se när barnen får sprutor för man vet hur ont det gör för dem. Båda mina killar har fått feber efter sprutorna, om en vecka ska vi in och ta 1 års vaccinet till Melker, ser inte fram emot det. Huvvaligen! Oj, vad han har vuxit mycket förresten Harry. Kram/Stina

2011-01-13 @ 21:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback