Föräldraledig "på riktigt"

Nu har ju Thomas börjat jobba och det går faktiskt bättre än vad jag trodde det skulle göra. I måndags bajsade Harry på sig i babysittern när jag satt och åt frukost så det vara bara att bada honom själv för första gången. Sen var vi ju tvugna att rasta hunden så vi tog en långpromenad med vagnen och det gick också bra förutom att Harryboy blev jätteledsen sista kvarten och han bara skrek och skrek. Inte kul! Blev att jag nästan sprang sista vägen hem så jag var helt blöt i svett när vi kom in igen.

Tisdag kom mamma hit på förmiddagen för att vara lite med oss. Vi tänkte ta en promenad så vi klädde på lillpruttis och oss själva och la ner honom i vagnen. Vi hann dock inte långt (typ 10 meter max) innan han började skrika som en stucken gris... så vi vände och struntade i promenaden. Förstår inte riktigt.. det verkar som att han inte gillar att åka vagn? Finns det ens bebisar som inte gillar det? Vi ska göra ett nytt försök imorgon. Förhoppningsvis är det inte så kallt...
Sen kom Ida och Alex hit och Alex hade köpt med sig mat från Subland. Så vi åt och surrade i några timmar. Muchas trevligt :)

Imorgon skulle vi egentligen fara till Luleå med några andra par för att käka på Allstar, men det blev ändrade planer. Ingen är mer ledsen över det än Harrys mormor och morfar som skulle vara barnvakt. Det blir nog att vi far och äter hos dom istället så kan dom få vara lite barnvakter ändå.

Nu ska vi nog se lite serier och sen blir det nog en tidig kväll. Lillpruttis har fått för sig att vakna flera gånger/natt för att käka och sedan vakna relativt tidigt och vara knallpigg, så man är inte alltför pigg på kvällarna.

Harry och kusin Melker var likisar på annandagen :)




Kommentarer
Postat av: Anonym

De flesta spädbarn är så mot vagn och luft utomhus till en början; bara fortsätta traggla och inte ge sig; börja med en kvart utomhus-promenad; sen ökar du stadigt så ska du se att det blir bra: Kom ihåg: pjoska inte för mycket med lille Harry, det gynnar honom att bli mer självständig och inom ett år är han en egen lite person som inte är totalt beroende av sin mammas närhet! :) kram på dig!

2011-01-06 @ 19:17:27
Postat av: Stina Andersson

Så roligt att se att han är vaken mer och mer, faster har han då charmat totalt i alla fall. Vilken blick Melker hade på bilden, han såg typ drogad ut...Kan inte fatta att han blir 1 år om prick en vecka, tiden går så otroligt fort. Kram/Stina

2011-01-06 @ 20:30:40
Postat av: Emma

Det finns ju tyvärr barn som inte gillar att åka vagn av någon underlig anledning. :S Hoppas det löser sig för er, inte kul när man köper en dyr vagn och så kanske dom inte gillar det alls. :/ Många har sagt till oss att vi kanske inte skulle köpa en NY ifall vår bebis inte gillar det men vad tusan man får väl lära henne eller sälja den i värsta fall. :P

2011-01-07 @ 11:31:36
URL: http://emliisch.blogspot.com
Postat av: Sandra

Gör du så:D

2011-01-09 @ 20:04:19
URL: http://sandyliciousfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback